זקוק להמלצה על כרטיס טלוויזיה
מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה שישמש לצפייה באמצעות הממיר של יס.
לא צריך משהו בומבסטי בכלל אבל מצד שני גם לא משהו חלש מדי.
דגמים, מחירים, ואם יש אפשרויות של כרטיסים שמתחברי ל USB - טובים וזולים זה יהיה אפילו מצויין.
תודה מראש!
לא צריך משהו בומבסטי בכלל אבל מצד שני גם לא משהו חלש מדי.
דגמים, מחירים, ואם יש אפשרויות של כרטיסים שמתחברי ל USB - טובים וזולים זה יהיה אפילו מצויין.
תודה מראש!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אם אתה מעוניין בצפייה בלבד ולא בהקלטה או Time Shift, קנה את ה-LifeView Prime 30, עלותו בערך 150 ש"ח.
ניתן גם להקליט איתו, אולם לא מובטח ב-100% שיהיה לך סינכרון מושלם בין הקול לתמונה, בגלל שאת הקול המחשב יקליט מכרטיס הקול שמותקן בו.
אם אתה כן מעוניין גם בהקלטות, יש את ה-Hauppauge PVR150 MCE ואת ה-AverMedia M785. עלותם באזור ה-400-500 ש"ח. אני אישית מעדיף את ה-M785, שהוא איכותי יותר לדעתי.
יש גם פתרונות USB החל מ-250 ש"ח ומעלה. אם הם גם מקבלים אודיו, אז הסינכרון עם הוידאו מובטח. אין לי המלצה כי לא ניסיתי כאלה.
ניתן גם להקליט איתו, אולם לא מובטח ב-100% שיהיה לך סינכרון מושלם בין הקול לתמונה, בגלל שאת הקול המחשב יקליט מכרטיס הקול שמותקן בו.
אם אתה כן מעוניין גם בהקלטות, יש את ה-Hauppauge PVR150 MCE ואת ה-AverMedia M785. עלותם באזור ה-400-500 ש"ח. אני אישית מעדיף את ה-M785, שהוא איכותי יותר לדעתי.
יש גם פתרונות USB החל מ-250 ש"ח ומעלה. אם הם גם מקבלים אודיו, אז הסינכרון עם הוידאו מובטח. אין לי המלצה כי לא ניסיתי כאלה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
כנראה שהמעגלים האנלוגיים מסביב לשבב (פילטרים וכו) איכותיים יותר, וכידוע, בסיגנל אנלוגי, זה מאוד משפיע.
- Ariel-Xionite
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 195
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
שבב אינו המרכיב היחיד הקובע איכות של מוצר שמורכב גם מחלקים אחרים בנוסף לשבב (למשל בלוחות אם, כרטיסי מסך וגם כרטיסי טלויזיה). יצרנים שונים שמבצעים אינטגרציה על הרכיבים עשויים להשתמש מלבד בשבב (שהוא אכן לב המערכת) גם בחלקים אלקטרוניים שונים ובשבבי משנה אחרים מתוצרת אחרת וככה למעשה נוצר הבידול בין מוצרים שונים.
מרבית לוחות האם למעבדי אינטל משתמשים בצ'יפסטים של אינטל אבל מיוצרים ע"י יצרנים שונים (ASUS, GIGABYTE, ABIT וכו') וגם שם לוחות שונים הם יותר טובים או פחות טובים. כך גם כרטיסים שליבם הוא אותו שבב יכולים להתנהג אחרת.
מרבית לוחות האם למעבדי אינטל משתמשים בצ'יפסטים של אינטל אבל מיוצרים ע"י יצרנים שונים (ASUS, GIGABYTE, ABIT וכו') וגם שם לוחות שונים הם יותר טובים או פחות טובים. כך גם כרטיסים שליבם הוא אותו שבב יכולים להתנהג אחרת.