מחפש המלצה למגבר סטריאו.
הגעתי להחלטה לגבי הרמקולים שאני רוצה בחרתי בParadigm Monitor SE 6000F, זוג רמקולים רצפתיים.
אני מחפש מגבר סטריאו שלא יהיה גדול כמו המגברי 5.1 וכד' וגם שיהיה בעל חיבור פונו לפטיפון ובלוטוס לחיבות קל של טלפונים וכד'.
תודה מראש.
אני מחפש מגבר סטריאו שלא יהיה גדול כמו המגברי 5.1 וכד' וגם שיהיה בעל חיבור פונו לפטיפון ובלוטוס לחיבות קל של טלפונים וכד'.
תודה מראש.
https://www.psaudio.com/products/sprout ... escription
(חייב לציין שלא שמעתי אותו אבל מתכנן להביא אותו ,קומפקטי ומספק יופי של כח על הנייר וביקורות מעולות ברשת)
(חייב לציין שלא שמעתי אותו אבל מתכנן להביא אותו ,קומפקטי ומספק יופי של כח על הנייר וביקורות מעולות ברשת)
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
·האם האזנת לרמקולים האלה? אם כן אז לאיזו הגברה היו משודכים?yakir89 כתב:הגעתי להחלטה לגבי הרמקולים שאני רוצה בחרתי בParadigm Monitor SE 6000F, זוג רמקולים רצפתיים.
....
You pay peanuts, you get monkeys
@yakir89
לפיצ'רים שאתה מחפש דווקא רסיבר ק"ב יהיה האופציה המשתלמת ביותר NR1509 Marantz למשל.
ולא, לא יהיה הבדל באיכות הסאונד מול מגבר דו ערוצי, היא אפילו תהיה יותר טובה עקב שימוש במערכת הכיול שהם באים איתה שלמגברים דו ערוצים בד"כ אין.
לפיצ'רים שאתה מחפש דווקא רסיבר ק"ב יהיה האופציה המשתלמת ביותר NR1509 Marantz למשל.
ולא, לא יהיה הבדל באיכות הסאונד מול מגבר דו ערוצי, היא אפילו תהיה יותר טובה עקב שימוש במערכת הכיול שהם באים איתה שלמגברים דו ערוצים בד"כ אין.
- harel
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
- נתן תודות: 559 פעמים
- קיבל תודות: 533 פעמים
כאן יש מגבר סטריאו רציני דואל מונו ובמחיר מאוד סביר
תיכנון ובנייה בריטית טובה ואיכותית
(לא שלי - מכיר את המוכר והוא בחור אמין)
https://www.hometheater.co.il/vt302947.html
תיכנון ובנייה בריטית טובה ואיכותית
(לא שלי - מכיר את המוכר והוא בחור אמין)
https://www.hometheater.co.il/vt302947.html
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
@yakir89
·אני מציע לך לא להינעל על מודול BT ו Phono מובנים כי זה מראש מגביל את אפשרויות הבחירה שלך אם אתה מתעקש על מגבר סטיריאו אינטגרייטד. אלו שתי פונקציות שניתן להוסיף חיצונית בהמשך לכשתחליט מה אתה באמת רוצה ותוכל גם לנייד/לשדרג במידה ותרצה להחליף הגברה.
יש ל Cambridge Audio מגבר דו ערוצי מאוד חביב ה CXA60 שכמעט נכנס לתקציב ולכן אני בטוח שעם קצת התמקחות תוכל להגמיש את המוכר.
בכלל, ל Cambridge Audio יש ציוד איכותי שמצטיין במימדים מאוד קומפקטים. לדעתי שווה לך לחטוף שיחה עם המפיץ שלהם בארץ.
·אני מציע לך לא להינעל על מודול BT ו Phono מובנים כי זה מראש מגביל את אפשרויות הבחירה שלך אם אתה מתעקש על מגבר סטיריאו אינטגרייטד. אלו שתי פונקציות שניתן להוסיף חיצונית בהמשך לכשתחליט מה אתה באמת רוצה ותוכל גם לנייד/לשדרג במידה ותרצה להחליף הגברה.
יש ל Cambridge Audio מגבר דו ערוצי מאוד חביב ה CXA60 שכמעט נכנס לתקציב ולכן אני בטוח שעם קצת התמקחות תוכל להגמיש את המוכר.
בכלל, ל Cambridge Audio יש ציוד איכותי שמצטיין במימדים מאוד קומפקטים. לדעתי שווה לך לחטוף שיחה עם המפיץ שלהם בארץ.