הי,
בכוונתי לרכוש זוג רמקולים מדפיים Monitor 100 מבית Monitor Audio
ורסיבר STR DH590 מבית SONY.
כל אלה במחיר 3300 ש"ח
האם זה שילוב טוב?
האם שווה להוסיף עוד 1200 ש"ח ולשדרג לרסיבר
AVR-X1500H מבית Denon?
אני יודע שיש רמקולים הרבה יותר טובים ורסיברים הרבה יותר משוכללים אבל הם גם הרבה יותר יקרים.
אשמח להתייחסותכם במסגרת התקציב הנ"ל...
עזרה לפני רכישה
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לא יודע לגבי השילוב, אבל הסוני זה רסיבר 5.1 מינימילסטי ביותר. הספק מאד נמוך ולכן אולי יהיה קצת חלש עבור רמקולים אלו. הדנון הוא 7.2 עם אטמוס והספק יותר גבוה. עדיין מדובר בדגם כניסה של דנון. מה השימושים שלך? כמה רמקולים? האם אטמוס בכלל מדבר אליך? גודל החדר? איזה סאב?
@BARBIE
·
כרגע אין לי אף רמקול/מערכת אחרת. זו גם הסיבה שאני מחפש רכיבים ברמת כניסה ולא את הדובדבן שבקצפת...
אטמוס לא באמת מדבר אליי כרגע (או בתקופה הקרובה)
השימושים שלי הם מוזיקה(רובה MP3), סרטים ו.....טלוויזיה.
גודל החדר(סלון) הוא 5.5X5 מטר
·
כרגע אין לי אף רמקול/מערכת אחרת. זו גם הסיבה שאני מחפש רכיבים ברמת כניסה ולא את הדובדבן שבקצפת...
אטמוס לא באמת מדבר אליי כרגע (או בתקופה הקרובה)
השימושים שלי הם מוזיקה(רובה MP3), סרטים ו.....טלוויזיה.
גודל החדר(סלון) הוא 5.5X5 מטר
זה חדר גדול. מגבר ורמקולים קטנים לא יספיקו להאזנה בעוצמה מספקת. ואתה תרגיש זאת בעוצמות גבוהות כי תגיע מהר לתחום העיוותים. עם הרמקולים אין בעיה. הם מצויינים ותמיד אפשר להפוך אותם לסראונד ברגע שתחליט לשדרג את הקדמיים. לגבי הרסיבר, אם אתה הולך על דנון 1500, אז לך כבר על 2500, ההפרש בארץ כ 350 שח בלבד...