בעיה בCast mirroring בטלוויזית סמסונג 49NU7100

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
OhadP פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קניתי לא מזמן את הטלוויזיה של סמסונג 49nu7100 ולצערי אני חווה איתה בעיות עם כל עניין הcast. אשמח אם תוכלו לעזור לי בכמה עניינים :)

1. הבנתי שאני צריך להוריד תוכנה ייעודית בשם SmartThings כדי להשתמש באופציית הcast אחרת אי אפשר לבצע הקרנה מהפלאפון לטלוויזיה...
אז הורדתי לפלאפון והתוכנה לא זיהתה את הטלוויזיה...אחרי שעה שאני מנסה לשדר מהפלאפון דרך התוכנה ובלעדיה(עם וויפיי דיירקט ומה לא), פתאום הצלחתי לשדר(בלי שימוש בSmartThings). מפלאפונים אחרים אני עדיין לא מצליח לשדר. מישהו יודע מה הדרך הנכונה כדי לשדר מכל פלאפון לטלוויזיה הזאת ואיך לעשות את זה?

2. חוץ מזה, כשניסיתי לשדר מהנטפליקס בפלאפון לטלוויזיה סרט שרציתי לצפות באמצעות הCast, הצלחתי לראות את הכתוביות ואת הממשק של הנטפליקס, שמעתי את הקול אבל לא הייתה תמונה. בפלאפון ראו את הסרט אבל על המסך של הטלוויזיה רק את הממשק ואת הסאונד.

3. הטלוויזיה משום מה לא מצליחה להשמיע סאונד של סרטי bluray אבל את התמונה רואים. יש דרך לפתור את זה?

אני כבר אובד עצות ואשמח מאוד לעזרתכם!
תודה מראש לכולכם! :)

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #2 

@OhadP
·
לא הבנתי, אתה מנסה לעשות mirror casting או chrome casting?
כי זה 2 פרוטוקולים שונים לחלוטין לצרכים שונים לחלוטין...
הראשון מזרים את מסך הטלפון באופן פעיל לטלויזיה, כלומר מה שרואים על המסך טלפון זה מה שרואים על הטלויזיה. הטלפון מעביר את המידע באופן פעיל כל הזמן.
והשני זה רק העברת לינקים מהטלפון לטלויזיה. כלומר הטלפון שולח לינק לתוכן לטלויזיה, ובטלויזיה מתחברת אליו בעצמה ומציגה אותו על המסך. ואז הטלפון בעצם לא עושה כלום, ובטלויזיה עושה את מלוא העבודה

OhadP פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אני מנסה לעשות mirror casting :)

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

@OhadP
·
Chrome casting הוא פרוטוקול שפותח בגוגל ועובד מעולה. הוא גם נתמך בנטפליקס, אז אני מציע לך להשתמש בו.
לוחצים על האייקון בצד ימין למעלה בכל סרט/סדרה בנטפליקס, והמכשיק עושה chrome casting של התוכן ישירות לטלויזיה/סטרימר. בדוק ועובד מעולה.

OhadP פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

הפעלתי את הנטפליקס בפלאפון ואני לא מוצא לצערי שום אייקון של casting. בכל פרק יש לי אופציה רק של "שמע וכתוביות". הפלאפון שלי הוא OnePlus 6 אם זה עוזר...

דרך אגב, chromecast זה לא מכשיר? אין לי את המכשיר הזה בכל מקרה אם לזה התכוונת....|

תודה על העזרה :)

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

@OhadP
·
זה מכשיר שפועל על פרוטוקול תקשורת בשם Google cast. בכל הסטרימרים ובטלויזיה החכמות המודרניות יש תמיכה מובנית בפרוטוקול.

הטלויזיה היתה דלוקה?
הטלויזיה והטלפון שניהם מחוברים לאותה רשת LAN?

באייפון זה אולי טיפה אחרת, תראה את ההסבר פה:
https://help.netflix.com/en/node/2331

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”