מתעניין בשרותי טלוויזיה על גבי אינטרנט, שאלה לגבי הסטרימרים
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
שלום לכולם, חבר מתעניין בקופסת ANDROID עבור טלויזיה, הלך לו לוח אם במחשב, הגענו למסכנה, שהוא תכלס רק גולש באינטנטר ורואה סרטים. אז ישר חשבתי על קופסת ANDROID. אממה? כיום יש מספר ספקי טלויזיה, על גבי אנטרנט, שמספקים סטרימר, תקנו אותי אם אני טועה..אבל כולם ...מריצים ANDROID TV ולא ANDROID רגיל? נגיד ואני צודק, איזה ספקים, מאפשרים להשתמש בסטרימר שאני קונה בעצמי, אם התקנה של אפליקצה, אם זה סלקום TV או כל ספק שרותי טלויזיה אחר? א זה יחסוך לי קניה/השכרה של ציוד מספק הטלויזיה, וב, אני יכול להתקין בו עוד אפליקציות, שלא זמינות בכלל ב ANDROID TV (אלה אם אתה אחד מתעסק בהתקנה של APK צד ג..בכל מיני דרכים 
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
רק סטינג ופרטנר מספקות סטרימר משל עצמן... סלקום מספקת ממיר רגיל/סטרימר של שיאומי, אבל רק במקרה שאתה מציין את זה במפורש, כי הממיר ניתן כברירת מחדל...
רק במקרה של סלקום וסטינג ניתנת האופציה לרכוש סטרימרים עצמאית. פרטנר כופים עלייך כרגע להשתמש בסטרימר שלהם, או להשתמש באפל טיוי. לרכוש אפל טיוי עצמאית ולהתקין את האפליקציה...
חשוב להדגיש שסטרימר אנדרואיד טיוי לא משמש לגלישה באינטרנט, אין בו דפדפן וגם לא ניתן להתקין אפליקציות צד שלישי לדפדפן וגם אם כן, הן לא יעבדו טוב כי הן לא הכי מותאמות שיש לטלוויזיה, יש רק יוטיוב מבחינת גלישה בדפדפן, ומספר האפליקציות שמותאמות לטלוויזיה הרבה יותר מצומצם מבאנדרואיד רגיל.
רק במקרה של סלקום וסטינג ניתנת האופציה לרכוש סטרימרים עצמאית. פרטנר כופים עלייך כרגע להשתמש בסטרימר שלהם, או להשתמש באפל טיוי. לרכוש אפל טיוי עצמאית ולהתקין את האפליקציה...
חשוב להדגיש שסטרימר אנדרואיד טיוי לא משמש לגלישה באינטרנט, אין בו דפדפן וגם לא ניתן להתקין אפליקציות צד שלישי לדפדפן וגם אם כן, הן לא יעבדו טוב כי הן לא הכי מותאמות שיש לטלוויזיה, יש רק יוטיוב מבחינת גלישה בדפדפן, ומספר האפליקציות שמותאמות לטלוויזיה הרבה יותר מצומצם מבאנדרואיד רגיל.
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
נו..זה למה שאלתי
, אני יודע כמה מוגבל אנדרואיד TV. אז אתה אומר בין שרותי טלויזה דרך אינטרט, רק סלקום tv, ו סטינג אפשרי? או שיש עוד חברות ? מה אם next ?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "