פורמטי אודיו בטלויזיות
-
Lior98
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1457
- שם מלא: ליאור אהרון
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
שלום רוב הטלויזיות תומכות היום ב dts/dolby digital השאלה שלי מה לגבי התקנים החדישים יותר כמו true hd/ dts x אני מניח שבתכנים של 2160k הם יותר פופלארים טלויזייה שתריץ dts/dolbi digital היא תוכל להריץ גם תקן יותר חדיש או שצריך לקנות מראש משהו שתומך בגרסא החדישה של התקן?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מסכים שונים מתנהגים בצורה שונה.
למשל סמסונג הפסיקה את התמיכה שלה בפורמטי DTS למיניהם (כולל הבסיסי).
למשל ה-LG שלי תומכת ב-DTS-HD בחיבור HDMI, אבל לא כאשר מנגנים מהנגן המובנה שלה. ובגדול, אם אין לך מערכת קולנוע שמחוברת למסך, אין טעם בהרבה יותר מ-DTS\DD בסיסי.
למשל ה-LG שלי תומכת ב-DTS-HD בחיבור HDMI, אבל לא כאשר מנגנים מהנגן המובנה שלה. ובגדול, אם אין לך מערכת קולנוע שמחוברת למסך, אין טעם בהרבה יותר מ-DTS\DD בסיסי.
-
Lior98
-
- חבר ותיק

·תודה על התשובה אבל זה לא רלוונטי כי הטלויזייה שארצה לקנות (שאגב היא של סמסונג) זה כן תומך ב dts אז זה לא קשור.mdk_25 כתב:@Lior98
·
מישהו בדיוק רשם היום שסמסונג לא תומכים ב-dts.
תריץ חיפוש פה בפורום......
השאלה שלי אם dts ו dts x הם 2 דברים שונים וצריך תמיכה ספציפית לכל תקן/פורמט? אם נניח הטלויזייה תומכת ב dts ואוריד סרט עם dts x זה יתמוך מבחינת שמע?
-
Lior98
-
- חבר ותיק

תודה על התשובה אבל זה לא רלוונטי כי הטלויזייה שארצה לקנות (שאגב היא של סמסונג) זה כן תומך ב dts אז זה לא קשור.TheCoolest כתב:מסכים שונים מתנהגים בצורה שונה.
למשל ה-LG שלי תומכת ב-DTS-HD בחיבור HDMI, אבל לא כאשר מנגנים מהנגן המובנה שלה. ובגדול, אם אין לך מערכת קולנוע שמחוברת למסך, אין טעם בהרבה יותר מ-DTS\DD בסיסי....
השאלה שלי אם dts ו dts x הם 2 דברים שונים וצריך תמיכה ספציפית לכל תקן/פורמט? אם נניח הטלויזייה תומכת ב dts ואוריד סרט עם dts x זה יתמוך מבחינת שמע?
נ.ב השאלה תקפה גם לגבי dolby digital ו dolby true hd
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
יכול להיות שכן ויכול להיות שלא. בעיקרון אלה שני פורמטים שונים, אבל DTS-HD מבוסס על ליבה של DTS. אם המסך יודע לשלוף את הליבה הזו, והוא כן תומך ב-DTS, אז זה יעבוד. אם הוא לא יודע לעשות את זה, זה לא יעבוד.
התשובה זהה בנוגע לדולבי.
התשובה זהה בנוגע לדולבי.