בעיית מהירות בתשתית קווית בסיבים אופטיים בפרטנר
יש לי חבילת פרטנר TV שכוללת גם אינטרנט 200 מגה מתוך 200 מגה (כך טוענים לפחות שם).
הראוטר שלהם ומתיחת הכבלים גם שלהם.
כשאני גולש בויאייפיי אם זה מהטלויזיה החכמה או מהסטרימר וכו' זה נותן לי סביב 140 מגה (מספק בהחלט לחיבור וויפיי).
אבל, כשאני מתחבר קווית המהירות יורדת לסביב ה 90 מגה (לא רע אבל לא על זה שילמתי).
פניתי אליהם ולא קיבלתי מענה טכני שהסתכם תנתק כבל תחבר כבל וכו' ככה במשך שעה כמעט.
גם הממיר טלויזיה שלהם מוציא סביב ה 90 מגה בחיבור קווי וכמו כן ניסיתי לחבר מגוון מכשירים שעלו לי בראש וכולם נותנים סביב ה 90.
בבדיקה מרחוק טענו שהראוטר תקין, ודיי נתקעו איתי כאן, טכנאי לא ממהרים לשלוח.
מה יכולה להיות הבעיה ? ואיך לעזאזל אני יכול לקבל שירות יותר טוב מלחבר כבל ולנתק אותו?
תודה רבה.
הראוטר שלהם ומתיחת הכבלים גם שלהם.
כשאני גולש בויאייפיי אם זה מהטלויזיה החכמה או מהסטרימר וכו' זה נותן לי סביב 140 מגה (מספק בהחלט לחיבור וויפיי).
אבל, כשאני מתחבר קווית המהירות יורדת לסביב ה 90 מגה (לא רע אבל לא על זה שילמתי).
פניתי אליהם ולא קיבלתי מענה טכני שהסתכם תנתק כבל תחבר כבל וכו' ככה במשך שעה כמעט.
גם הממיר טלויזיה שלהם מוציא סביב ה 90 מגה בחיבור קווי וכמו כן ניסיתי לחבר מגוון מכשירים שעלו לי בראש וכולם נותנים סביב ה 90.
בבדיקה מרחוק טענו שהראוטר תקין, ודיי נתקעו איתי כאן, טכנאי לא ממהרים לשלוח.
מה יכולה להיות הבעיה ? ואיך לעזאזל אני יכול לקבל שירות יותר טוב מלחבר כבל ולנתק אותו?
תודה רבה.
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
על איזה תשתית החיבור שלך - בזק או הוט? איזה ראוטר יש לך?
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
·liron1006 כתב:תשתית סיבים אופטיים של פרטנר, להבנתי עצמאי שלהם. (אל תתפוס אותי במילה).
ראוטר גם שלהם של Technicolor tg 789...
יכול להיות שכבל הרשת בין הקופסא של פרטנר לבין הנתב פגום ולא נותן את מלוא המהירות. תבצע בדיקת מהירות להעברת קובץ באופן קווי בין שני מחשבים בבית ותראה מה המהירות. דרך אגב - יש לך SWITCH בבית? לא יזיק את תפרט את מבנה הרשת הביתית - למה מתחבר הנתב ובאיזה אופן.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.