Zidoo או ZAPITTY
היי.
אני מחפש לשדרג את ה-DVICO (המעולה) הלא תומך ב-4K שיש לי.
הדרישות הן סה״כ שיהיה לי כונן פנימי ושיתמוך בכתוביות בעברית בצורה מושלמת (כמו DVICO).
לאחרונה, לאחר די הרבה חיפושים לסטרימר איכותי שמגיע עם כונן קשיח פנימי, מצאתי את השם ZAPITTY
(ZAPPITY ONE 4K)
וראיתי גם כמה אזכורים על ה-Zidoo.
על מה כדאי ללכת?
אני מחפש לשדרג את ה-DVICO (המעולה) הלא תומך ב-4K שיש לי.
הדרישות הן סה״כ שיהיה לי כונן פנימי ושיתמוך בכתוביות בעברית בצורה מושלמת (כמו DVICO).
לאחרונה, לאחר די הרבה חיפושים לסטרימר איכותי שמגיע עם כונן קשיח פנימי, מצאתי את השם ZAPITTY
(ZAPPITY ONE 4K)
וראיתי גם כמה אזכורים על ה-Zidoo.
על מה כדאי ללכת?
Zidoo z10...שלח בקשה למשרד התקשורת לפני שאתה מזמין מהם ותבקש משלוח רגיל לא דרך ups וחבריו...יש להם חנות באליאקספרס...במידה וצריך את הניירת תגיד אני יעביר לך את ה fcc שלו שתצרף לבקשה ליבוא אישי חד פעמי במידה ומזמין אני איתם בקשר שלח אישור אני אבקש שמישהו שם יוצא מהר את ההזמנה
האמת שעשיתי חיפוש, ואז הופיעה פה בפורום מודעה ״למכירה זפיטי״.gns כתב:שום דבר מיוחד...לא המליצו עליו בפורומים..אז ירדתי ממנו...
התקשרתי, ואמנם הוא כבר נמכר, אבל יצא לי לדבר עם המוכר מעל 10 דקות.
הוא המליץ עליו בחום, וסיכם שזה הסטרימר הכי ראוי היום ביחס לדרישות שהעליתי.
למען גילוי הנאות, הוא לא הכיר את הזידו. אבל מול ה-dune זפיטי מנצח בגדול..
מכר, כי הוא חשב שה-dune יותר טוב.gns כתב:אני חושב. שבמחירים הנל כולם אמורים להיות טובים...למה מכר אותו?
וכמה עלה לך להביא אותו עד הבית כולל מיסים? והאם קיבלת אישור ממשרד התקשורת...
הזמין את הדגם האחרון, והבחין שיש בעיות בתרגום srt בעברית, וגם שהממשק לא הכי..
לי עלה 1600 למיני hdr.
דרך ריטלייר שנמצא בדף האינטרנט של החברה.
הוא יושב בחדרה.
לא התעסקתי עם ייבוא אישי, למרות שזה היה חוסך לי באיזור 600 שקלים.
עדכון -
הזפיטי עונה על כל הדרישות והציפיות שלי.
תומך בקלות ב-bdmv אבל לא מציג תפריטים, וזה בסרטים עד 4k.
בסרטי 4k, צריך לבודד את קובץ ה-m2ts אחרת הוא לא יידע לנגן אותו (באתר החברה מבטיחים לסדר זאת בעדכון הבא, שהזפיטי יידע לנגן גם uhd bdmv).
בנוסף, אם תחברו אותו לרשת הזפיטי יודע להוריד באופן אוטומטי ובלי לעשות כלום: עטיפות, תקצירים וכו׳.
תרגום -
תומך ב-srt ובעברית, וגם אפשר להציג את התפריט של המכשיר בעברית.
איכות תמונה יוצאת מן הכלל..
וזהו, מה צריך יותר.
מדובר על zappiti mini 4k hdr.
לא יודע מה קורה במכשירים אחרים שלהם.
הזפיטי עונה על כל הדרישות והציפיות שלי.
תומך בקלות ב-bdmv אבל לא מציג תפריטים, וזה בסרטים עד 4k.
בסרטי 4k, צריך לבודד את קובץ ה-m2ts אחרת הוא לא יידע לנגן אותו (באתר החברה מבטיחים לסדר זאת בעדכון הבא, שהזפיטי יידע לנגן גם uhd bdmv).
בנוסף, אם תחברו אותו לרשת הזפיטי יודע להוריד באופן אוטומטי ובלי לעשות כלום: עטיפות, תקצירים וכו׳.
תרגום -
תומך ב-srt ובעברית, וגם אפשר להציג את התפריט של המכשיר בעברית.
איכות תמונה יוצאת מן הכלל..
וזהו, מה צריך יותר.
מדובר על zappiti mini 4k hdr.
לא יודע מה קורה במכשירים אחרים שלהם.
מבחינת חומרה הסטרימרים משתי החברות זהים לחלוטין. מבחינת תוכנה, לזאפיטי יש נגן מדיה עם קיר סרטים מאד מרשים, אבל בזה זה נגמר. אין להם גרסת קודי יעודית שמנגנת 3D ISO ו HDR-BD ועוד. קבוצת פיתוח התוכנה של ZIDOO הרבה יותר מתקדמת מאשר של זאפיטי. ZIDOO זה קוריאני ו זאפיטי זה צרפתי. לזאפיטי יש פחות שגיאות אנגלית מביכות בתוכנה מאשר ל ZIDOO. שוק הלקוחות של ZIDOO הרבה יותר גדול עם פורום תמיכה פעיל הרבה יותר מזאפיטי.
בקיצור, לדעתי עדיף ZIDOO.
בקיצור, לדעתי עדיף ZIDOO.
אין להם גרסת קודי יעודית שמנגנת 3D ISO ו HDR-BD...
היי, כפי שכתבתי הם הבטיחו לתקן את זה בעדכון גירסה הבא.
מה יש בזידו שאין בזפיטי?
תהיה קונקרטי.
פורום תמיכה וכו׳, זה לא יתרון.
ולראיה, תראה מה קרה ל-DVICO שהיו מטאור באותם ימים.