קניתי טלוויזית סמסונג - שירות גרוע מהרגע הראשון
היי סתם משתף חוויה, וטיפ לרוכשים טלוויזיות סמסונג
הגיעה אליי היום הטלוויזיה.. הקרטון ממש מרשים, רק מה? הזמן הפנוי הקרוב למתקין הוא רק בעוד 6 ימים.. עד אז אני אמור להסתכל על הקירות או על הקרטון היפה וכמובן שאסור לי חס וחלילה לפתוח את הקרטון ולצפות בינתיים ע"י המעמד כי תלך האחריות..פעם הבאה אני ממליץ למי שרוכש לבדוק זמינות מתקינים קודם לכן.
הגיעה אליי היום הטלוויזיה.. הקרטון ממש מרשים, רק מה? הזמן הפנוי הקרוב למתקין הוא רק בעוד 6 ימים.. עד אז אני אמור להסתכל על הקירות או על הקרטון היפה וכמובן שאסור לי חס וחלילה לפתוח את הקרטון ולצפות בינתיים ע"י המעמד כי תלך האחריות..פעם הבאה אני ממליץ למי שרוכש לבדוק זמינות מתקינים קודם לכן.
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
גם אצלי בדיוק אותו מקרה! מתסכל מאוד...
@mp3lll הבנתי שמותר ליבואן להתנות אחריות למוצר בפתיחה ע"י טכנאי מוסמך שלהם ובתנאי שיגיע עד 7 ימים מהגעת המוצר ללקוח, מכיר משהו שונה?
@mp3lll הבנתי שמותר ליבואן להתנות אחריות למוצר בפתיחה ע"י טכנאי מוסמך שלהם ובתנאי שיגיע עד 7 ימים מהגעת המוצר ללקוח, מכיר משהו שונה?
לא "משתגע" על השירות של סמסונג אבל נדמה לי שזה די סטנדרטי אצל כל החברות.
תחשוב על סיטואציה שאתה פותח את הקרטון ומזהה שריטה או משהו לא בסדר ועכשיו אתה מצפה שיחליפו לך במכשיר חדש ואיך החברה יכולה להיות משוכנעת שככה קיבלת את המוצר?
ארז
תחשוב על סיטואציה שאתה פותח את הקרטון ומזהה שריטה או משהו לא בסדר ועכשיו אתה מצפה שיחליפו לך במכשיר חדש ואיך החברה יכולה להיות משוכנעת שככה קיבלת את המוצר?
ארז
@nstcl
יצאת בזול , אני לפני המונדיאל חיכיתי 14 יום בערך.
אבל מה שחשוב יותר, קיבלתי אישור לפתוח את האריזה בעצמי והאחריות כמובן לא בוטלה.
תבקש גם אתה אישור לפתוח, תוודא שאתם מקליט אותם כשנותנים לך אישור בפירוש עם המילים שאחריות עומדת בעיניה גם אם פתחת.
·
יצאת בזול , אני לפני המונדיאל חיכיתי 14 יום בערך.
אבל מה שחשוב יותר, קיבלתי אישור לפתוח את האריזה בעצמי והאחריות כמובן לא בוטלה.
תבקש גם אתה אישור לפתוח, תוודא שאתם מקליט אותם כשנותנים לך אישור בפירוש עם המילים שאחריות עומדת בעיניה גם אם פתחת.
·
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

@liron1006 לא נותנים אישור ל55 ומעלה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@ארז_וחני
·
לא לגמרי מדויק שכן ח.י למשל מובילים ומתקינים לך אותה באותו הזמן. קנית מסך? מתאמים לך הובלה+התקנה וזה מבוצע במקום ע"י הטכנאים/מובילים. (ייתכן שעוד חברות עובדות כך, פשוט לא עולה לי כרגע לראש).
העניין באלקטרוניקס פרו הוא שיש להם קבלני הובלה ויש להם את ה-"טכנאים" שלהם שמבצעים התקנות. (המרחאות בגלל שעובדים שלהם שמגיעים לבצע את ההתקנה הם לא טכנאים פרופר אלא פשוט מתקינים). טיפשי? ברור. זול יותר לחברה? כנראה שכן, אחרת אין סיבה ממשית לאיבלת הזו.
·
לא לגמרי מדויק שכן ח.י למשל מובילים ומתקינים לך אותה באותו הזמן. קנית מסך? מתאמים לך הובלה+התקנה וזה מבוצע במקום ע"י הטכנאים/מובילים. (ייתכן שעוד חברות עובדות כך, פשוט לא עולה לי כרגע לראש).
העניין באלקטרוניקס פרו הוא שיש להם קבלני הובלה ויש להם את ה-"טכנאים" שלהם שמבצעים התקנות. (המרחאות בגלל שעובדים שלהם שמגיעים לבצע את ההתקנה הם לא טכנאים פרופר אלא פשוט מתקינים). טיפשי? ברור. זול יותר לחברה? כנראה שכן, אחרת אין סיבה ממשית לאיבלת הזו.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- moshesp
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 212
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
הגישות של ח.י ואלקטרוניקס פרו שונות -
ח.י מובילה ומתקינה באותו מעמד
סמסונג- א.פ - מובילים אליך ואתה אמור לתאם התקנה ועד אז לא לפתוח בעצמך
אני לא חובב של אף אחת מהשיטות :
א. בשתיהן מדובר במתקינים ולא בטכנאים
ב. בשתיהן ההובלה לא ממש איכותית ועדינה ( עם יתרון ל ח.י )
אני באמת לא לגמרי מבין מדוע אנשים מזמינים בחנויות אונליין , או בחנות רשת כאשר באותו מחיר , אולי 3 % יותר , ניתן לבצע את העיסקה דרך חנות מתמחה שנותנת לך שירות , יחס , מקצועיות , התקנה על ידי טכנאים מקצועיים , כתובת לכל בעיה , הם עומדים מול היבואן ולא אתה , התקנה וחיבור למערכת הקולנוע הביתית למי שיש , כיול המכשיר
משלמים כל כך הרבה על טלויזיה , וחוסכים בהפרש של 200 ש"ח , באמת לא מבין.
לאחר חוויה לא טובה שהיתה לי עם סמסונג , החזרתי את הקופסא לפני פתיחתה , והזמנתי דרך חנות מתמחה
לפי המלצת חברים מהפורום , וקיבלתי שירות ויחס ברמה אחרת לגמרי .
ח.י מובילה ומתקינה באותו מעמד
סמסונג- א.פ - מובילים אליך ואתה אמור לתאם התקנה ועד אז לא לפתוח בעצמך
אני לא חובב של אף אחת מהשיטות :
א. בשתיהן מדובר במתקינים ולא בטכנאים
ב. בשתיהן ההובלה לא ממש איכותית ועדינה ( עם יתרון ל ח.י )
אני באמת לא לגמרי מבין מדוע אנשים מזמינים בחנויות אונליין , או בחנות רשת כאשר באותו מחיר , אולי 3 % יותר , ניתן לבצע את העיסקה דרך חנות מתמחה שנותנת לך שירות , יחס , מקצועיות , התקנה על ידי טכנאים מקצועיים , כתובת לכל בעיה , הם עומדים מול היבואן ולא אתה , התקנה וחיבור למערכת הקולנוע הביתית למי שיש , כיול המכשיר
משלמים כל כך הרבה על טלויזיה , וחוסכים בהפרש של 200 ש"ח , באמת לא מבין.
לאחר חוויה לא טובה שהיתה לי עם סמסונג , החזרתי את הקופסא לפני פתיחתה , והזמנתי דרך חנות מתמחה
לפי המלצת חברים מהפורום , וקיבלתי שירות ויחס ברמה אחרת לגמרי .
"האם יש לך שונאים ? מצויין ... זאת אומרת שעמדת על שלך "
( ווינסטון צ'רצ'יל )
בי-אי. אם-אי.
מ –הנ –דס !!
זהו !!!!!!!!!
( ווינסטון צ'רצ'יל )
בי-אי. אם-אי.
מ –הנ –דס !!
זהו !!!!!!!!!
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

@liron1006 גם אצלי 55. הכוונה ל 55 ומעלה, כולל 55.
זה לא קשור לסמסונג.
זאת בעיה תרבותית בארץ שאין אכיפה של החוק ומה שכתוב על הנייר הוא לקישוט.
תרבות של שכונה והכל בסדר.
הם מבטיחים התקנה מהירה באתר, מה איכפת להם? תתבע אותי כי הגיע אחרי 10 ימים ולא 3? כנראה שלא..
אני קבלתי את הטלויזיה שלי (עוד לא התקינו) כשהמוביל מולי גורר אותה על הרצפה (העמיד את הקופסא על הצד וגרר)..לא רוצה לחשוב מה עשה איתה כשאני לא שםברור לי שאם נפתח את המסך ונגלה שריטות או מכות לא מאד מהותיות אף אחד בחיים לא יחליף בלי משפט.
זה ככה גם בתחומים אחרים : הזמנתי טכנאי לתנור (חדש באחריות). טווח של 6 שעות(!!) יגיע בין 12 ל18..איפה חוק הטכנאים?
זאת בעיה תרבותית בארץ שאין אכיפה של החוק ומה שכתוב על הנייר הוא לקישוט.
תרבות של שכונה והכל בסדר.
הם מבטיחים התקנה מהירה באתר, מה איכפת להם? תתבע אותי כי הגיע אחרי 10 ימים ולא 3? כנראה שלא..
אני קבלתי את הטלויזיה שלי (עוד לא התקינו) כשהמוביל מולי גורר אותה על הרצפה (העמיד את הקופסא על הצד וגרר)..לא רוצה לחשוב מה עשה איתה כשאני לא שםברור לי שאם נפתח את המסך ונגלה שריטות או מכות לא מאד מהותיות אף אחד בחיים לא יחליף בלי משפט.
זה ככה גם בתחומים אחרים : הזמנתי טכנאי לתנור (חדש באחריות). טווח של 6 שעות(!!) יגיע בין 12 ל18..איפה חוק הטכנאים?
·jacko-il כתב:@ארז_וחני
·
לא לגמרי מדויק שכן ח.י למשל מובילים ומתקינים לך אותה באותו הזמן. קנית מסך? מתאמים לך הובלה+התקנה וזה מבוצע במקום ע"י הטכנאים/מובילים....
אכן מבחינתי יש עדיפות ליבואן שהוא בעצמו נותן את השירות.
ארז
@tito1337
·
זה עוד כלום, אני הזמנתי טלויזיה כשעל ההזמנה היה רשום שהם חייבים לספק עד 21 יום, אחרי שבועיים דיברתי איתם ואמרו לי שאין סיכוי שהטלויזיה תהיה בשבועיים הקרובים (ולא יודעים מתי בדיוק תהיה).
אתה חושב שאכפת להם שהם התחייבו חוזית לספק לי טלויזיה תוך 21 יום?
·
זה עוד כלום, אני הזמנתי טלויזיה כשעל ההזמנה היה רשום שהם חייבים לספק עד 21 יום, אחרי שבועיים דיברתי איתם ואמרו לי שאין סיכוי שהטלויזיה תהיה בשבועיים הקרובים (ולא יודעים מתי בדיוק תהיה).
אתה חושב שאכפת להם שהם התחייבו חוזית לספק לי טלויזיה תוך 21 יום?
·mdk_25 כתב:@tito1337
·
אתה חושב שאכפת להם שהם התחייבו חוזית לספק לי טלויזיה תוך 21 יום?...
אז למה אתה לא מבטל את העסקה?
קיבלת עסקה כל כך אטרקטיבית וכדאית ששווה לך לקבל כזה יחס?
ארז
כי הסטדנרט בארץ. אף אחד לא מבטיח לי שהמוביל הבא של הטלויזיה יהיה עדין או היבואן הבא יתקין לי מהר.ארז_וחני כתב:·......
אז למה אתה לא מבטל את העסקה?
קיבלת עסקה כל כך אטרקטיבית וכדאית ששווה לך לקבל כזה יחס?
ארז...
גם אם תתן לי חנות שבא יחייכו אליי ויציעו לי מים כשאני אכנס, אני לא מאמין שברגע שייהיה לי מסך פגום במעט, הם ימהרו להחליף לי ולא ימרחו אותי כמו השאר.
יש לי ניסיון צרכני עשיר, גם בתביעות קטנות.
נייר דבק באספקה
עוד בעינייני סמסונג ואספקה:
קיבלתי היום את ה mu 9000.
קיבלתי בקרטון במצב סביר + סלוטייפ סגירה לכל האורך בחלק הפתיחה העליון של האריזה.
האם ככה אמור להיות?
האם מוצר סמסונג שלא נפתח מעולם מגיע גם הוא עם סלוטייפ, או שאם יש סלוטייפ אז המוצר בהכרח נפתח בעבר?
שקלתי לא לקבל את המוצר, אבל הסלוטייפ נראה "חדש" ו (אולי) מקורי, ובנוסף - עליתי למשאית ההובלה והמוביל הראה לי בערך 10 מסכים שונים אחרים של סמסונג שסגורים בסלוטייפ.
איך אתם קיבלתם את המסך?
מודאג....
קיבלתי היום את ה mu 9000.
קיבלתי בקרטון במצב סביר + סלוטייפ סגירה לכל האורך בחלק הפתיחה העליון של האריזה.
האם ככה אמור להיות?
האם מוצר סמסונג שלא נפתח מעולם מגיע גם הוא עם סלוטייפ, או שאם יש סלוטייפ אז המוצר בהכרח נפתח בעבר?
שקלתי לא לקבל את המוצר, אבל הסלוטייפ נראה "חדש" ו (אולי) מקורי, ובנוסף - עליתי למשאית ההובלה והמוביל הראה לי בערך 10 מסכים שונים אחרים של סמסונג שסגורים בסלוטייפ.
איך אתם קיבלתם את המסך?
מודאג....