ראוטר פרטי אינו עובד בתשתית בזק ברגע שאתה בשוק סיטונאי וישנו vectoring בקו.

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
roie35 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

עברתי מבזק בנדל עם בזק בינלאומי לשוק סיטונאי עם סטינג טיוי בבזק בינלאומי. רכשתי ראוטר די לינק דואל בנד כמו שבזק מספקים מאייבורי על מנת להשתמש בו בשוק סיטונאי.

כאן התחילו הבעיות ברגע שחיברתי את הראוטר לתשתית של בזק הראוטר לא מסתנכרן לבזק.
שהתקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי אחרי שהם ביררו עם בזק נאמר שעל הקו תשתית שלי מופעל vectoring שכל עוד לא יוסר והציוד שלי לא תומך vectoring הבנתי לאחר מכן לא יהיה סנכרון לקו.

בזק מתנהלים בצורה ביזיונית וחזירית וכמובן שלא מעוניינים להסיר את ה vectoring מהקו שלי כי בחרתי לעזוב את בזק אז לא מגיע לי פרס להשתמש בציוד שלי ועוד בשוק סיטונאי.

עכשיו שהתקשרתי לבזק שרק לפני 4 ימים עברתי לשוק סיטונאי בבזק בינלאומי ולפני כן הייתי בבנדל הפוך בבזק עם בזק בינלאומי ושילמתי להם 117 שקל לבזק על תשתית וספק ביחד,עכשיו כבר אין את המחיר הזה אז אני צריך לשלם אם ארצה לחזור לבזק 129 שקל?!?!?!
ועל מה בדיוק....

גם לא משחררים את החסימה של ה vectoring שמונעת ממני להשתמש בציוד פרטי שלי וגם שאני מאולץ לחזור אליהם אז אני צריך לשלם יותר מעכשיו....

הנושא הזה נראה לי צריך להיות מוצף ברשתות חברתיות ובתכניות כמו הכל כלול בערוץ 10 ויהיה בסדר בגל"צ על מנת שלא תהיה האפשרות לבזק לחסום כל גישה לתשתית שלה ברגע שעוברים לשוק סיטונאי.
נערך לאחרונה על ידי roie35 ב 03/10/2018 14:31, נערך פעם 1 בסך הכל.

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 439 פעמים

שליחה #2 

הכותרת שלך היא שקר אחד גדול.
אלעד

foxil82
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 325
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #3 

ב-018 חוסמים את ה-VECTORING אך להתקשר פעם בכמה חודשים ואגב.. משלם 79 ש"ח במהירות 40 מגה

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #4 

כל הפוסט הזה הוא קישקוש אחד גדול, אתה בבנדל, אתה לא לקוח של בזק לכן אתה לא מעניין אותם.
014 צריך לטפל בך ולבטל ויקטורינג מול בזק, פשוט לאלה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4306
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 901 פעמים

שליחה #5 

טכנולוגיית vectoring נועדה לשפר את הביצועים ואת איכות הקו של כל הזוגות שנמצאים באותו כבל רב זוגי. אבל יש לה השפעה לטובה אך ורק במקרה שעל כל הזוגות באותו הכבל היא מופעלת. מספיק שעל זוג אחת עובר אות שלא מסונכרן ב vectoring בשביל שזה ישפיע לרעה על שאר הזוגות . זו הסיבה ששער השכנים לא צריכים לסבול מזה שיש אחד שלא מבין איזה סוג של המודם הוא צריך להשתמש בו וחושב שהוא עשה עסקת חייו בזה שרכש מודם זול ולא מתאים לשירות שהוא מנסה להתחבר. וזו הסיבה למה ספק תשתית לא צריך לבטל על קו זה את vectoring ולפגוע בשאר השכנים באותו האזור.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”