ראוטר פרטי אינו עובד בתשתית בזק ברגע שאתה בשוק סיטונאי וישנו vectoring בקו.
עברתי מבזק בנדל עם בזק בינלאומי לשוק סיטונאי עם סטינג טיוי בבזק בינלאומי. רכשתי ראוטר די לינק דואל בנד כמו שבזק מספקים מאייבורי על מנת להשתמש בו בשוק סיטונאי.
כאן התחילו הבעיות ברגע שחיברתי את הראוטר לתשתית של בזק הראוטר לא מסתנכרן לבזק.
שהתקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי אחרי שהם ביררו עם בזק נאמר שעל הקו תשתית שלי מופעל vectoring שכל עוד לא יוסר והציוד שלי לא תומך vectoring הבנתי לאחר מכן לא יהיה סנכרון לקו.
בזק מתנהלים בצורה ביזיונית וחזירית וכמובן שלא מעוניינים להסיר את ה vectoring מהקו שלי כי בחרתי לעזוב את בזק אז לא מגיע לי פרס להשתמש בציוד שלי ועוד בשוק סיטונאי.
עכשיו שהתקשרתי לבזק שרק לפני 4 ימים עברתי לשוק סיטונאי בבזק בינלאומי ולפני כן הייתי בבנדל הפוך בבזק עם בזק בינלאומי ושילמתי להם 117 שקל לבזק על תשתית וספק ביחד,עכשיו כבר אין את המחיר הזה אז אני צריך לשלם אם ארצה לחזור לבזק 129 שקל?!?!?!
ועל מה בדיוק....
גם לא משחררים את החסימה של ה vectoring שמונעת ממני להשתמש בציוד פרטי שלי וגם שאני מאולץ לחזור אליהם אז אני צריך לשלם יותר מעכשיו....
הנושא הזה נראה לי צריך להיות מוצף ברשתות חברתיות ובתכניות כמו הכל כלול בערוץ 10 ויהיה בסדר בגל"צ על מנת שלא תהיה האפשרות לבזק לחסום כל גישה לתשתית שלה ברגע שעוברים לשוק סיטונאי.
כאן התחילו הבעיות ברגע שחיברתי את הראוטר לתשתית של בזק הראוטר לא מסתנכרן לבזק.
שהתקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי אחרי שהם ביררו עם בזק נאמר שעל הקו תשתית שלי מופעל vectoring שכל עוד לא יוסר והציוד שלי לא תומך vectoring הבנתי לאחר מכן לא יהיה סנכרון לקו.
בזק מתנהלים בצורה ביזיונית וחזירית וכמובן שלא מעוניינים להסיר את ה vectoring מהקו שלי כי בחרתי לעזוב את בזק אז לא מגיע לי פרס להשתמש בציוד שלי ועוד בשוק סיטונאי.
עכשיו שהתקשרתי לבזק שרק לפני 4 ימים עברתי לשוק סיטונאי בבזק בינלאומי ולפני כן הייתי בבנדל הפוך בבזק עם בזק בינלאומי ושילמתי להם 117 שקל לבזק על תשתית וספק ביחד,עכשיו כבר אין את המחיר הזה אז אני צריך לשלם אם ארצה לחזור לבזק 129 שקל?!?!?!
ועל מה בדיוק....
גם לא משחררים את החסימה של ה vectoring שמונעת ממני להשתמש בציוד פרטי שלי וגם שאני מאולץ לחזור אליהם אז אני צריך לשלם יותר מעכשיו....
הנושא הזה נראה לי צריך להיות מוצף ברשתות חברתיות ובתכניות כמו הכל כלול בערוץ 10 ויהיה בסדר בגל"צ על מנת שלא תהיה האפשרות לבזק לחסום כל גישה לתשתית שלה ברגע שעוברים לשוק סיטונאי.
נערך לאחרונה על ידי roie35 ב 03/10/2018 14:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4306
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 901 פעמים
טכנולוגיית vectoring נועדה לשפר את הביצועים ואת איכות הקו של כל הזוגות שנמצאים באותו כבל רב זוגי. אבל יש לה השפעה לטובה אך ורק במקרה שעל כל הזוגות באותו הכבל היא מופעלת. מספיק שעל זוג אחת עובר אות שלא מסונכרן ב vectoring בשביל שזה ישפיע לרעה על שאר הזוגות . זו הסיבה ששער השכנים לא צריכים לסבול מזה שיש אחד שלא מבין איזה סוג של המודם הוא צריך להשתמש בו וחושב שהוא עשה עסקת חייו בזה שרכש מודם זול ולא מתאים לשירות שהוא מנסה להתחבר. וזו הסיבה למה ספק תשתית לא צריך לבטל על קו זה את vectoring ולפגוע בשאר השכנים באותו האזור.