מימוש אחריות מכונת נספרסו מאמזון

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
שלח תגובה
Amirdhd פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 175
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

אהלן חברים, בחודש מאי השנה הזמנתי מכונת Nespresso Creatista Plus מאמזון בריטניה עקב חוסר מלאי בארץ.

4 חודשים היא עבדה מצויין ותוחזקה לפי הוראות היצרן. בשבוע שעבר, במהלך הקצפת חלב ,היא התריאה על כך שיש לנקות את מוט ההקצפה, למרות שהוא נוקה ביסודיות בפעם שעברה שהשתמשתי בה. אחרי הניקיות, נשמע רעש מוזר ממוט ההקצפה ולאחר כמה שניות היא נתקעה והפסיקה לעבוד. כמה ניסיון נוספים להדליקה, הסתיימו גם הם בכך שהמסך נתקע, ולאחרמכן הפסיק לעבוד. לאחר מספר ימים, הדלקתי אותה פעם נוספת כאשר המערכת התאפסה, והיא עבדה מעולה עד שלאחר כמה דקות שוב הפסיקה ומאז, אני שוב לא מצליח להדליק אותה או שהיא נדלקת ומפסיקה לעבוד אחרי כמה דקות. לא מעט אנשים אמרו לי, שמכונות שנקנו מאמזון בריטניה מוכרות על ידי נספרסו ישראל, ומקבלות אחריות בארץ, ובנוסף ניתן להחליף דרכם את תקע החשמל. פניתי לנספרסו ישראל, אך נאמר לי שאמזון לא יבואן רשמי, ולכן הם מתנערים מאחריות.

פניתי לאמזון, ובגלל שהמכונה כבר לא נשלחת לישראל, אין להם אפשרות להחליפה ונותרו לי האופציות של החזרת המכונה וקבלת זיכוי על הרכישה, או תיקון המכונה בארץ וזיכוי של התיקון על ידי אמזון.

עקב שימוש בגיפטקאדים באמזון, זיכוי מאוד לא משתלם לי, ונותרה לי רק האופציה של תיקון המכונה. החשש שלי שהכנסת המכונה למעבדה אף פעם לא תחזיר אותה למצב חדש, ובעיות כאלה יחזרו בעתיד.

מה דעתכם? מה אתם הייתם עושים במקומי?

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”