החלפת מודולי ממסר של Fibaro באלו של Philio
-
עזי
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- שם מלא: עזי
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
לאור התופעה של "הידבקות" הממסרים במודולים של פיבארו (FGS-223) כאשר העומס אינו התנגדותי, אני שוקל להחליף את חמשת המודולים שעדיין לא התקנתי במודולים מקבילים של פיליו (PAN04) התומכים ב-zero crossing.
לפני שאני מנצל את זכות ההחזרה ב-vesternet, יש סיבות למה לא לבצע את המעבר? אני מודע לכך שבמודולים של פיליו אין אפשרות ללחיצה כפולה ומשולשת (גם אין לי ממש שימוש לזה). בחיפוש כאן וברשת, לא מצאתי חסרונות אחרים.
אגב, הבקר שלי הוא VeraSecure.
התקנתי RC Snubber במקביל לאחד הממסרים וזה פתר לי את הבעייה אך אני לא רואה איך אני מתקין רכיבים כאלה בשאר הצרכנים מבחינת מקום פיזי.
לפני שאני מנצל את זכות ההחזרה ב-vesternet, יש סיבות למה לא לבצע את המעבר? אני מודע לכך שבמודולים של פיליו אין אפשרות ללחיצה כפולה ומשולשת (גם אין לי ממש שימוש לזה). בחיפוש כאן וברשת, לא מצאתי חסרונות אחרים.
התקנתי RC Snubber במקביל לאחד הממסרים וזה פתר לי את הבעייה אך אני לא רואה איך אני מתקין רכיבים כאלה בשאר הצרכנים מבחינת מקום פיזי.
אני ביצעתי החלפה כזו לאחרונה (משום מה זוכר שזה PAN06 ולא PAN04, לא זוכר מה ההבדל ביניהם).
בינתיים עובד תקין.
חסרון אחד מבחינתי הוא הגודל הפיזי: הפיליו מעט גדול יותר (או שאולי ההבדל הוא פשוט בצורה שלו), מה שהיקשה יותר על הכנסתו מאחורי המתגים.
בינתיים עובד תקין.
חסרון אחד מבחינתי הוא הגודל הפיזי: הפיליו מעט גדול יותר (או שאולי ההבדל הוא פשוט בצורה שלו), מה שהיקשה יותר על הכנסתו מאחורי המתגים.
נסו למצוא תשובות לשאלות הקשורות לZ-Wave בשרשור הדביק שבראש הפורום
שתפו את הרעיונות שלכם בשרשור זה
- דומיקון
- עוסק בתחום

- תגובות: 886
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 146 פעמים
הפיליו זה PAN04
PAN06 - זה מתג בודד של 2500W.
זה מודולים טובים מאוד.
ההבדל בגודל - מזערי...
PAN06 - זה מתג בודד של 2500W.
זה מודולים טובים מאוד.
ההבדל בגודל - מזערי...
דומיקון - בית ישראלי חכם יותר
נציגי חברת Vera Control LTD בישראל
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים
http://www.domicon.co.il/
נציגי חברת Vera Control LTD בישראל
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים
http://www.domicon.co.il/
אני מסכים לגמרי עם ההערה שההבדל בגודל מזערי.
יחד עם זאת, החלק ה"מעוגל" בפיבארו הצליח להשתחל לתוך מקום ריק של מתג שלישי (מותקנים אצלי שני מתגים בגוויס של 3 מקומות), כאשר לפניו יש "מכסה דמה".
צורתו המרובעת של הפיליו מנעה ממנו להיכנס לשם.
יחד עם זאת, החלק ה"מעוגל" בפיבארו הצליח להשתחל לתוך מקום ריק של מתג שלישי (מותקנים אצלי שני מתגים בגוויס של 3 מקומות), כאשר לפניו יש "מכסה דמה".
צורתו המרובעת של הפיליו מנעה ממנו להיכנס לשם.
·עזי כתב:לאור התופעה של "הידבקות" הממסרים במודולים של פיבארו (FGS-223) כאשר העומס אינו התנגדותי, אני שוקל להחליף את חמשת המודולים שעדיין לא התקנתי במודולים מקבילים של פיליו (PAN04) התומכים ב-zero crossing.
התקנתי RC Snubber במקביל לאחד הממסרים וזה פתר לי את הבעייה אך אני לא רואה איך אני מתקין רכיבים כאלה בשאר הצרכנים מבחינת מקום פיזי....
תוכל לשתף באיזו SNUBBER השתמשת ?
אצלי יש אותה בעיה רק בסוויץ אחד ששולט על קו של 3 ספוטים שמחובר במקביל מגבר קטן לרמקול במקלחת (עם שנאי).
אז אין לי בעיה לשים SNUBBER במקביל לקו, לפני המנורות
-
עזי
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- שם מלא: עזי
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
@mayeast
·את הסנאבר שהתקנתי לקחתי מחבר, הוא דומה (לפחות ויזואלית) לרכיב שמוזכר בשרשור הבא בהודעה הראשונה:
https://www.hometheater.co.il/vt296421.html
·את הסנאבר שהתקנתי לקחתי מחבר, הוא דומה (לפחות ויזואלית) לרכיב שמוזכר בשרשור הבא בהודעה הראשונה:
https://www.hometheater.co.il/vt296421.html
·cafri כתב:אני מסכים לגמרי עם ההערה שההבדל בגודל מזערי.
צורתו המרובעת של הפיליו מנעה ממנו להיכנס לשם....
אולי הבדל מזערי אבל קניתי שניים כאלה מוסטרנט ואחרי שלא הצלחתי להכניס אותם ל 3 מתגים שונים בבית, שמתי אותם במקומות שבכלל לא התכוונתי לשלוט עליהם רק בגלל שבקופסאות הספציפיות האלו היה מספיק מקום וקניתי שוב את הפיבארו שנכנסו יחסית בקלות.
עוד דבר שמצאתי די מעצבן בהם זה שב vera נוצרים 4 מתגים עבור ה 2 מתגים שה Pan06 מפעיל.
אתה יודע שניתן להעלים את השניים המיותרים מהממשק על-ידי פקודה בטעינת הVera?eyalpo כתב:עוד דבר שמצאתי די מעצבן בהם זה שב vera נוצרים 4 מתגים עבור ה 2 מתגים שה Pan06 מפעיל....
אצלי גם מדי פעם צריך באמת ללחוץ פעמיים - הלחיצה הראשונה לא מבצעת כלום.
חשבתי שזה קשור לכל ה"סיפור" הזה של ההגנה בגלל בעיות הלד - אני לא ממש מבין בחשמל.
חשבתי שזה קשור לכל ה"סיפור" הזה של ההגנה בגלל בעיות הלד - אני לא ממש מבין בחשמל.
היי, הדיליי הזה שאתם מדברים עליו הוא תקין לחלוטין במודלים של פיליו.
זה פשוט המנגנון האלקטרוני למניעת זרם גבוה בהדלקה.
צריך פשוט ללחוץ לחיצה "ארוכה" יותר ולא רגעית.
למי שרוצה לדעת יותר ZERO CROSSING
למי שרוצה לדעת יותר ZERO CROSSING
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2567
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 390 פעמים
·שגיא79 כתב:היי, הדיליי הזה שאתם מדברים עליו הוא תקין לחלוטין במודלים של פיליו.
למי שרוצה לדעת יותר ZERO CROSSING...
לעניות דעתי אין קשר בין השיהוי ל Zero crossing ומדובר בבעיה של המודול אולי בשל שימוש במעבד/FPGA איטי יותר.
יש כ 100 אופציות בשניה עבור המודול כדי לבצע את הZero crossing שזה אומר עשירית השניה (0.01 שניה) וזהו סוג של שיהוי שלא אמור להיות מורגש.
חייב לציין שאין לי ניסין במודולים של פיליו.