מסך לא חכם, בגודל בינוני ובאיכות תמונה גבוהה - יש חיה כזו?
אני שוקל החלפה של המסך.
ייעוד - סרטים בלבד.
גודל - 45 אינטש מספיקים לי (מרחק צפייה 2-3 מטר).
רזולוציה -לא מתעקש על UHD. לא רלבנטי בעתיד הקרוב.
חוכמה - מיותר לגמרי, עדיף בלי וייפיי. חיבור HDMI זה כל מה שאני צריך.
זוית צפייה - חסר חשיבות. המינימום יספיק לי.
מה שכן משנה זה איכות ומחיר. אני מבין שמסכים בינוניים, לא חכמים, וFullHD מתחילים להעלם אבל אם זה יחסוך לי הרבה כסף אני בעד.
ייעוד - סרטים בלבד.
מה שכן משנה זה איכות ומחיר. אני מבין שמסכים בינוניים, לא חכמים, וFullHD מתחילים להעלם אבל אם זה יחסוך לי הרבה כסף אני בעד.
אבא שלי ביקש משהו דומה לפני שבועיים. ז"א חיבור ל YES, גודל מקסימלי 50 אינטץ' ואף דרישה נוספת.hulkie כתב:אני שוקל החלפה של המסך.
ייעוד - סרטים בלבד.
מה שכן משנה זה איכות ומחיר. אני מבין שמסכים בינוניים, לא חכמים, וFullHD מתחילים להעלם אבל אם זה יחסוך לי הרבה כסף אני בעד....
נכנסתי לסניף שופרסל דיל בחולון וראיתי טלוויזיה של Haier בגודל 48 אינטץ' , כמובן Full HD במחיר 1,300 ש"ח.
אבל מה שהפתיע אותי לטובה הוא איכות התמונה המצויינת שהייתה בתצוגה בחנות.
אני יודע שהמוכרים יכולים לשחק קצת בהגדרות אבל .....אי אפשר לייצר איכות תמונה כזו רק עם הגדרות וגם אם אפשר, למה לא ?
ולמען האמת, אני בספק אם המוכר בכלל יודע לשחק בהגדרות ויש לא מוטיבציה לעשות את זה. מדובר בשופרסל דיל.
קניתי לאבא שלי את המכשיר. אפשר לקחת ישירות מהסניף או משלוח חינם עד הבית.
אחריות של שנה ע"י ניופאן.
נראה לי דיל מעולה.
שים לב שדרך אתר השופרסל אותו מכשיר עולה 1,800 ש"ח. המחיר 1,300 ש"ח ניתן בסניף בלבד.
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
המסכים בחנויות נמצאים על מצב VIVID צבעים חזקים ולא ריאליים כדי למשוך את הקונה הפוטנציאלי.
אל תצפה למסך איכותי מחנויות שופרסל...
אל תצפה למסך איכותי מחנויות שופרסל...
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
המסך הוא לא מחנויות שופרסל אלא מהייצרן Haier באחריות ניופאן. שופרסל משמשים פה רק כפלטפורמת מכירה.yuria כתב:המסכים בחנויות נמצאים על מצב VIVID צבעים חזקים ולא ריאליים כדי למשוך את הקונה הפוטנציאלי.
אל תצפה למסך איכותי מחנויות שופרסל......
בכל מקרה, הדגש פה הוא על טלוויזיה במחיר נמוך מאוד שנותנת תמורה מצויינת לכסף.
זו ההמלצה שלי וכל אחד ייקנה את המוצר המועדף עליו.
בינתיים מצאתי רק שתי טלביזיות שתומכות בHDR בפחות מ2000 ש"ח:
סמסונג 43", שתיהן Edge-LED תומכות 4K ושתיהן חכמות (אני מניח שאפשר בהן לכבות את הוייפיי,נכון?)
43NU7120
UE43NU7120
איך זה נשמע? אפשר לשפר משהו בלי לעלות הרבה במחיר (מצידי על חשבון הקישוריות והאנדרואיד)?
מבחינת פאנלים אני קליינט קלאסי של VA.
ועוד שאלה.
מה זה אומר שמסך תומך בפורמט וידאו? הוא מנגן סרטים מUSB? רק מDOK בפירמוט FAT32 או גם מהארד דיסק?
בינתיים מצאתי רק שתי טלביזיות שתומכות בHDR בפחות מ2000 ש"ח:
סמסונג 43", שתיהן Edge-LED תומכות 4K ושתיהן חכמות (אני מניח שאפשר בהן לכבות את הוייפיי,נכון?)
43NU7120
UE43NU7120
איך זה נשמע? אפשר לשפר משהו בלי לעלות הרבה במחיר (מצידי על חשבון הקישוריות והאנדרואיד)?
מבחינת פאנלים אני קליינט קלאסי של VA.
ועוד שאלה.
מה זה אומר שמסך תומך בפורמט וידאו? הוא מנגן סרטים מUSB? רק מDOK בפירמוט FAT32 או גם מהארד דיסק?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
נשמע שזה אותו דגם בדיוק.
ולא, אי אפשר לכבות בה את ה-WIFI, אבל אפשר לא להשתמש בו.
וכן, זאת כנראה האופציה הנורמלית היחידה שלך.
לשאלה המקורית שלך "יש חיה כזו?" - התשובה היא: לא.
ולא, אי אפשר לכבות בה את ה-WIFI, אבל אפשר לא להשתמש בו.
וכן, זאת כנראה האופציה הנורמלית היחידה שלך.
לשאלה המקורית שלך "יש חיה כזו?" - התשובה היא: לא.
עם הבדל של 150 שקל במחיר, באותה חנות...TheCoolest כתב:נשמע שזה אותו דגם בדיוק.
ולא, אי אפשר לכבות בה את ה-WIFI, אבל אפשר לא להשתמש בו....
ואתה אומר שטלביזיה חכמה לא מפסיקה לפלוט קרינה כל זמן שהיא דולקת? כי לקופסאות טלביזיה עם אנדרואיד אני יודע שיש אפשרות לכבות את הווייפיי.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
כן, כי אחד זה מיבואן רשמי והשני ממקביל.
למה שה-WIFI בטלוויזיה יפלוט קרינה אם הוא לא מחובר?
למה שה-WIFI בטלוויזיה יפלוט קרינה אם הוא לא מחובר?
למרחק 2 עד 3 מטר (נניח 2.5) אתה ממש לא צריך מסך איכותי אם אתה מתכוון להסתפק ב 40 ומשו אינטש כי לא תרגיש הבדלים בין OLED ל LCD פשוט של מאסימו... למרחק כזה אתה צריך 65 (מומלץ) או 55 מינימום גבולי. השיקולים שלך לגודל מסך מתאימים לשנות ה 90 בתקופת ה CRT... לא תמצא FHD איכותי היום חדש. ממליץ שתסה למצוא 55 אינטש FHD איכותי מיד 2. הבעיה שמאד קשה למצוא כזה למכירה. למשל סוני משנת 2016.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לא, אין חיה כזו. כמעט כל המסכים היום כוללים מערכת "סמארט" או לפחות מציגים סוג של מערכת חכמה כלשהי. אין דבר כזה דגם איכותי/בכיר ללא מערכת סמארט, בטח לא מהחברות המובילות.
רשמת ייעוד לסרטים בלבד. כחובב סרטים וקולנוע לא הייתי קונה כיום מסך שהוא לא 4K HDR ועם HDR נורמאלי. זה המינימום כיום. זה כבר איתנו כאן, זה לא איזה משהו שנאמר מתוך מחשבה לעתיד.
רשמת ייעוד לסרטים בלבד. כחובב סרטים וקולנוע לא הייתי קונה כיום מסך שהוא לא 4K HDR ועם HDR נורמאלי. זה המינימום כיום. זה כבר איתנו כאן, זה לא איזה משהו שנאמר מתוך מחשבה לעתיד.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@hulkie
·
לא, זהו מסך בסיסי לגמרי. הוא יודע לקבל אות HDR אבל לא ממש מסוגל לעשות עם זה משהו במה שקשור לתצוגה שלו. עדיף על מסך כזה, לדעתי, לצפות בתכנים רגילים (SDR).
לגבי WiFi, אני לא ממש מבין למה זה כל כך קריטי מפני שכאשר אין תקשורת (קבלת/שליחת נתונים) האנטנטה כמעט uלא פולטת קרינה. וכן, בלא מעט מסכים שאני מכיר (כולל כל ארבעת הטלויזיות שהיו לי בשנים האחרונות) ניתן לכבות את ה- WiFi. אם זה כל כך חשוב לך, ניתן לבדוק פר דגם ספציפי ולוודא.
·
לא, זהו מסך בסיסי לגמרי. הוא יודע לקבל אות HDR אבל לא ממש מסוגל לעשות עם זה משהו במה שקשור לתצוגה שלו. עדיף על מסך כזה, לדעתי, לצפות בתכנים רגילים (SDR).
לגבי WiFi, אני לא ממש מבין למה זה כל כך קריטי מפני שכאשר אין תקשורת (קבלת/שליחת נתונים) האנטנטה כמעט uלא פולטת קרינה. וכן, בלא מעט מסכים שאני מכיר (כולל כל ארבעת הטלויזיות שהיו לי בשנים האחרונות) ניתן לכבות את ה- WiFi. אם זה כל כך חשוב לך, ניתן לבדוק פר דגם ספציפי ולוודא.
אז איך אני יודע אם למכשיר שמתהדר בHDR יש עיבוד HDR רציני? למשל גם ב NU7120 וגם ב55NU7100 כתוב בדיוק אותו דבר - HDR 10+.HLG.
לגבי הוויפיי אני אבדוק. גם מכשיר שלא מחובר פולט קרינה כשהוא מחפש חברים, שזה מה שהוא עושה כל הזמן.
לגבי הוויפיי אני אבדוק. גם מכשיר שלא מחובר פולט קרינה כשהוא מחפש חברים, שזה מה שהוא עושה כל הזמן.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אם המסך יודע לקבל אות HDR, יש לו עיבוד HDR.
טלוויזיות זולות לא מסוגלות להציג את התוכן כפי שהוא אמור להראות כי הן מוגבלות מבחינת עוצמת הארה, יחס ניגודיות וטווח צבעים.
טלוויזיות זולות לא מסוגלות להציג את התוכן כפי שהוא אמור להראות כי הן מוגבלות מבחינת עוצמת הארה, יחס ניגודיות וטווח צבעים.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@hulkie
·
מבלי להישמע מתחכם (כי אני לא מנסה) -
זה לא מורכב, האמת היא שזה מאד פשוט. הקאץ' הוא שזה עולה יותר.
ולא, נתונים שיצרנים מפרסמים מעולם לא תרמו לכלום. נצמדים לביקורות בהן המוצרים הללו עומדים לבדיקות, מדידות וחוות דעת אישיות.
מהו התקציב אגב?
כי אם אנחנו מדברים על מסך סביב 2000 ש"ח, אז חבל על ההרחבות וההסברים מפני שכיום עדיין אין מוצר כזה.
·
מבלי להישמע מתחכם (כי אני לא מנסה) -
זה לא מורכב, האמת היא שזה מאד פשוט. הקאץ' הוא שזה עולה יותר.
ולא, נתונים שיצרנים מפרסמים מעולם לא תרמו לכלום. נצמדים לביקורות בהן המוצרים הללו עומדים לבדיקות, מדידות וחוות דעת אישיות.
מהו התקציב אגב?
כי אם אנחנו מדברים על מסך סביב 2000 ש"ח, אז חבל על ההרחבות וההסברים מפני שכיום עדיין אין מוצר כזה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
בשביל זה יש ביקורות מקצעויות, בסגנון RTINGS, AVFORUMS וכו'
בוא נגיד ככה - איזה מכשירים שווה לי לבדוק במחיר של עד 4000? אבל במחיר כזה אני ארצה לראות שיפור משמעותי באיכות התמונה (סרטים בלבד, ביום ובחושך, מצידי רק מזוית אחת ). בקיצור, אני מעוניין במסך שנותן תמורה יפה למחיר ולא מתעקש על אף טכנולוגיה (ככה זה כשלא מכירים).
אני גם פתוח לבדוק 55" (כמה שהרעיון עוד נשמע מוזר חח) אבל לא יותר מזה.
אני גם פתוח לבדוק 55" (כמה שהרעיון עוד נשמע מוזר חח) אבל לא יותר מזה.