מצלמת POE מומלצת

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
rotman24 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1084
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #1 

שלום,
יש לי היום 2 מצלמות foscam שפועלות ע"י POE.
אני ממש לא מרוצה מהמצלמות (בין היתר כי כבר מספר פעמים בזמנים שהייתי צריך, לא הצלחתי להתחבר אליהם דרך האינטרנט - מחוץ לרשת הביתית שלי).

אני רוצה להחליף אותן במשהו מודרני, טוב יותר ועדיפות למשהו שמגיע גם עם שמירה בענן למספר ימים בחינם.

מה האופציה הטובה ביותר שלי נכון לעכשיו?
ראיתי את logi circle 2 ואני תוהה אם יש משהו במחיר יותר נמוך שיעשה אחלה עבודה.
למשל , yi home dome 1080p (גם yi וגם logi ידרוש ממני ממיר חיצוני של POE).

תודה לכל העוזרים.

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #2 

נראה לי Arlo Q Plus אבל לא עונה על דרישות המחיר ..

אבל לטעמי אם לא בא לך להשקיע אז תשאר עם ה foscam ורק תפתור את העניין ההתחברות מבחוץ שככל הנראה קשור ל port forwarding בראוטר או משהו בסגנון

מתאם POE אפשר לקנות ב 15$ אבל תקן אותי אם אני טועה, ב circle למשל הוידאו עדיין (data) עדיין יעבור דרך הוויפי ונראה לי שאת זה אתה גם ככה לא רוצה

alon1131
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

ל hikvision יש מצלמות מאוד טובות, תעשה עליהן בדיקה ...

ahiel
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1306
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #4 

לי יש foscam, שומרות לnas מקומי - חוסך המון תעבורה החוצה, וגם יותר בטוח מאשר להעביר את המידע החוצה...
אין לי בעיות לעבוד עם האפליקציה שלהם, היא יחסית טובה, תנסה לשדרג גירסא למצלמה וכד׳ ולעשות לה factory reset, כשהיו לי בעיות כאלו זה תמיד פתר את העניין...

eyalpo
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 531
נתן תודות: 97 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #5 

@rotman24
·
אני נתקל בבעיות דומות עם foscam. תמיד כשאני צריך אותם החיבור מרחוק נתקע. על דיבור דו כיווני בכלל אין מה לדבר - זה בכלל לא עובד.
לא נראה לי עניין של port forwarding כי זה עובד בדרך כלל, אבל בפעמים שבאמת הייתי צריך - איכזב.

rotman24 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1084
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #6 

תודה לכולם על התגובות.

אכן, ה foscam ממש מאכזב. אני על הגרסא הכי עדכנית.
עוד בעיות שיש לי :

- הגדרתי שליחה של 3 תמונות למייל ייעודי שלי בזיהוי תנועה, זה עבד תקופה מסוימת ואז הפסיק לעבוד.
- כל עדכון גרסא בטלפון (אנדרואיד) גוררת log out אוטומטי מהאפליקציה דבר שמפסיק קבלת התרעות.
- עכשיו תוך כדי שאני כותב את הפוסט הזה, נכנסתי שוב לאפליקציה בלי WIFI (דרך האינטרנט) והמצלמות עובדות פיקס מבלי ששיניתי שום דבר בהגדרות.

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”