למחוק
-
shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1577
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
יש לך מזל שלומי. אני הייתי עם אותו הסאב שלך 14 שנים!
והשנה שדרגתי ל-SVS PB16.
כמובן שהוא מחוץ לתקציב שרשמת אבל הפואנטה הייתה החוויה.
שמעתי אותם בחנות של פיוצ׳ר והיה פי 2 יותר טוב מהסאב הישן. אבל שהוא הגיע הביתה ושמעתי אצלי - הלסת שלי ושל אשתי נפלה (פי 10 יותר טוב מהקודם)
לא שמעתי שום דבר כזה בחיים. מהר מאוד התרגלתי ו״נהרסתי״ עבור כל רמקול אחר. פתאום כל מקום שאני שומע מוזיקה נשמע לא טוב בכלל יחסית לחוויה בבית.
כמובן שניסיתי את הסאב גם בתצורה סגורה (פורטד) וגם פתוחה - בסרטים עדיף פתוחה בבירור. כמות האוויר שהוא דוחף והרעד בגוף הוא פשוט לא אנושי.
בגרסתו הסגורה הוא יותר מתאים למוזיקה - בטח ובטח אם אין לך מגבר יעודי שיודע לתת את העוצמה לרמקולים הקדמיים כדי להתחרות על האוזן שלך מול הסאב. לצערי לא יכולתי לחזור אחורה מהסאב וכבר הזמנתי עוד מגבר ATI AC543nc כדי לתקן גם את הקדמיים (עדיין וורפדל אבל בקרוב יהיו SVS Ultra)
1. ממליץ לשדרג ולחפש PB13 או PB2000 ואם גם הם לא בתקציב אז אפילו pb1000.
2. המנוע, האיכות - הייכולת שלו לרדת לתדרים נמוכים באמת, המהירות שלו לעצור ולהתחיל מיידית, העוצמה לגרום לגוף שלך תחושות שלא חשבת שאפשר.
3. למרות העוצמה של ה-PB16 עם ה-1500 וואט שלו - שמתי לו רגליות של SVS soundpath ושום בקבוק אלכוהול מהמדפים לא נפל, שום זכוכית לא נשברה, ושום שכן עדיין לא התלונן (הרגליות האלה באמת עושות עבודה טובה). הסאב של וורפאדל נשמע כמו רמקולים של מחשב של פעם בהשוואה.
4. nonstop של drake או yonce של ביונסה. או כל סצנה מ-Mad max
5. רשמתי למעלה.
6. אין קשר במה שרשמת. לסאב יש כיוון ווליום משל עצמו ויכול להיות הרבה סיבות להנמכה (כמו למשל גם זה שהוא צורם באוזן)
תקנה ואל תסתכל אחורה. רק תהיה מוכן להוציא עוד כסף אחרי זה כדי ששאר המערכת לא תבאס אותך אחרי שתחווה חוויה כזאת.
והשנה שדרגתי ל-SVS PB16.
כמובן שהוא מחוץ לתקציב שרשמת אבל הפואנטה הייתה החוויה.
שמעתי אותם בחנות של פיוצ׳ר והיה פי 2 יותר טוב מהסאב הישן. אבל שהוא הגיע הביתה ושמעתי אצלי - הלסת שלי ושל אשתי נפלה (פי 10 יותר טוב מהקודם)
לא שמעתי שום דבר כזה בחיים. מהר מאוד התרגלתי ו״נהרסתי״ עבור כל רמקול אחר. פתאום כל מקום שאני שומע מוזיקה נשמע לא טוב בכלל יחסית לחוויה בבית.
כמובן שניסיתי את הסאב גם בתצורה סגורה (פורטד) וגם פתוחה - בסרטים עדיף פתוחה בבירור. כמות האוויר שהוא דוחף והרעד בגוף הוא פשוט לא אנושי.
בגרסתו הסגורה הוא יותר מתאים למוזיקה - בטח ובטח אם אין לך מגבר יעודי שיודע לתת את העוצמה לרמקולים הקדמיים כדי להתחרות על האוזן שלך מול הסאב. לצערי לא יכולתי לחזור אחורה מהסאב וכבר הזמנתי עוד מגבר ATI AC543nc כדי לתקן גם את הקדמיים (עדיין וורפדל אבל בקרוב יהיו SVS Ultra)
1. ממליץ לשדרג ולחפש PB13 או PB2000 ואם גם הם לא בתקציב אז אפילו pb1000.
2. המנוע, האיכות - הייכולת שלו לרדת לתדרים נמוכים באמת, המהירות שלו לעצור ולהתחיל מיידית, העוצמה לגרום לגוף שלך תחושות שלא חשבת שאפשר.
3. למרות העוצמה של ה-PB16 עם ה-1500 וואט שלו - שמתי לו רגליות של SVS soundpath ושום בקבוק אלכוהול מהמדפים לא נפל, שום זכוכית לא נשברה, ושום שכן עדיין לא התלונן (הרגליות האלה באמת עושות עבודה טובה). הסאב של וורפאדל נשמע כמו רמקולים של מחשב של פעם בהשוואה.
4. nonstop של drake או yonce של ביונסה. או כל סצנה מ-Mad max
5. רשמתי למעלה.
6. אין קשר במה שרשמת. לסאב יש כיוון ווליום משל עצמו ויכול להיות הרבה סיבות להנמכה (כמו למשל גם זה שהוא צורם באוזן)
תקנה ואל תסתכל אחורה. רק תהיה מוכן להוציא עוד כסף אחרי זה כדי ששאר המערכת לא תבאס אותך אחרי שתחווה חוויה כזאת.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5170
- נתן תודות: 1066 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
·ידוע לך שברגע שאתה סוגר את הפורט בסב פתוח,iamami כתב:
...
הוא לא מתנהג כמו סב סגור,
שמלכתחילה תוכנן כך?
אתה מבין את העובדה שסב פתוח הוא פחות מדוייק
משמעותית מסב סגור שתוכנן להיות סגור
ולא מדובר בסב פתוח שאטמת אותו עם ספוג?
כי התיבה בסבים סגורים היא שונה לגמרי מתיבה
שמתכננים לסבים פתוחים, אז סגירה על ידי ספוגים
לא נותן אינדיקצייה מדוייקת לגבי סב סגור...
לא שמת לב איך הבס נמתח כאשר הסב נותן מכת באס?
או בזמן שהוא יורד נמוך בהתאם לעוצמה של סדרת ה 16ultta
ובכלל...
ומשאיר "חותם" ורעש אוויר מהפורטים, שמפריע לפירוט של השלישייה הקדמית?
בניגוד לסב סגור שהוא ממש מדוייק ונותן סאונד נקיי ומפורט יותר
לדעתי האישית לא חייב את העוצמה של סב פתוח כאשר מדברים
על סדרת ה 16ultra,
כאמור הם ממש חזקים, ניתן לרכוש אחד סגור
לדעתי העוצמה שלו מספקת
ואז הוא משתלב במוזיקה הרבה יותר נעים ורך
ובכלל ה pb זה סב פחות יפה, הוא ענק, ולא משתלב בסלון
בצורה נורמלית.
לא חולק לרגע על הטעם האישי שלך
פשוט שאתה אומר עדיף סב פתוח מסגור
ובזמן שהבדיקות שלך הם פשוט לא מדוייקות,
יכול להטעות משתמשים פחות מנוסים.
iamami, אני לא כותב בשביל ליצור וויכוח חלילה
פשוט זה אופי הכתיבה שלי.
חג שמח
נערך לאחרונה על ידי FastandFurious ב 01/10/2018 9:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7653
- נתן תודות: 487 פעמים
- קיבל תודות: 886 פעמים
ויקטור, באמת חבל להכנס לויכוח, מה זה קשור לשאלה של פותח השרשור? ...
shlomis1zzz
המורל של אותו החבר הוא באמת צעצוע 8 אינץ שלא יורד מספיק נמוך. אני נדהם מהמחיר שדורשים עליו כחדש. לעומתו הוורפדל שלך כבר נחשב לסביר.
אם אתה נהנה ממנו, מקבל באס טוב לדעתך, תישאר איתו ואל תלך לשמוע כלום.
אבל אם כבר החלטת להחליף, לטובתך לך ותקשיב, תשמע כמה חברות טובות בחנויות מתמחות, ואז תחזור לכאן עם תובנות ושאלות נוספות, אחרת זה סתם דיבורים באויר.
אגב מה גודל החדר?
shlomis1zzz
המורל של אותו החבר הוא באמת צעצוע 8 אינץ שלא יורד מספיק נמוך. אני נדהם מהמחיר שדורשים עליו כחדש. לעומתו הוורפדל שלך כבר נחשב לסביר.
אם אתה נהנה ממנו, מקבל באס טוב לדעתך, תישאר איתו ואל תלך לשמוע כלום.
אבל אם כבר החלטת להחליף, לטובתך לך ותקשיב, תשמע כמה חברות טובות בחנויות מתמחות, ואז תחזור לכאן עם תובנות ושאלות נוספות, אחרת זה סתם דיבורים באויר.
אגב מה גודל החדר?
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

·למה ויכוחים?mulder כתב:ויקטור, באמת חבל להכנס לויכוח, מה זה קשור לשאלה של פותח השרשור? ......
ממש לא מנסה להיכנס לזה,
פשוט קצת הבנה לא תזיק, להפך ניתן להחכים מזה המון
במיוחד כאלה שנמצאים בדילמה מה לרכוש,
יש להם פה כמה נקודות על מה לשים לב בזמן האזנה.
אנשים לעולם לא יבינו את הכוונות שלי, אני ממש לא כמו 90 אחוז
מהאנשים פה, אתה שואל למה?
כי בשבילי קולנוע (אודיו) זה לא סתם תחביב, זאת אהבה אמתית
ויש רצון עז לשתף כל חוויה או כל פיסת מידע.
חג שמח ערן
לכל אלה שקוראים וחושבים שאני מחפש וויכוחים
אני ממש לא מחפש ויכוחים
חוץ מזה המידע הזה יכול לעזור ל פותח הדיון המון לדעתי
גם אם מישהו חושב או מעלה על דעתו האם ויקטור מנסה ליצור וויכוח, יכול לעלות שאלה שמופנת אלי לפני שמתחיל וויכוח,
אז כמובן שאני יענה ויסביר שאינני מנסה ליצור ויכוח כלשהו
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
היי ויקטור,
גם עבורי קולנוע ביתי זאת אהבה. אני מדבר על המערכת שלי בהתלהבות ותשוקה ששמורות רק לאהבות הכי גדולות.
לגבי הפתוח או הסגור - מציע לך ללכת לשמוע. יש הבדל ניכר בין השניים ואתה תתפלא לגבי היכולות של כל אחד מהם. גם לגבי היכולת של ה-SVS בין כל מצב עם הספוגים. מבטיח לך שגם שהסאב פתוח עם ההגדרות הנכונות הוא מתאים גם למוזיקה. בהחלט צריך מגבר חזק לשלושה הקדמיים כמו שרשמתי ולכן אני משדרג מחיבור ישיר לרסיבר שנתן 95 וואט לערוץ למגבר ייעודי שנותן 500 וואט לכל ערוץ (ימין, שמאל וסנטר)
מציע לקרוא את זה:
https://www.svsound.com/blogs/svs/75367 ... -vs-ported
גם עבורי קולנוע ביתי זאת אהבה. אני מדבר על המערכת שלי בהתלהבות ותשוקה ששמורות רק לאהבות הכי גדולות.
לגבי הפתוח או הסגור - מציע לך ללכת לשמוע. יש הבדל ניכר בין השניים ואתה תתפלא לגבי היכולות של כל אחד מהם. גם לגבי היכולת של ה-SVS בין כל מצב עם הספוגים. מבטיח לך שגם שהסאב פתוח עם ההגדרות הנכונות הוא מתאים גם למוזיקה. בהחלט צריך מגבר חזק לשלושה הקדמיים כמו שרשמתי ולכן אני משדרג מחיבור ישיר לרסיבר שנתן 95 וואט לערוץ למגבר ייעודי שנותן 500 וואט לכל ערוץ (ימין, שמאל וסנטר)
מציע לקרוא את זה:
https://www.svsound.com/blogs/svs/75367 ... -vs-ported
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@iamami
·אני מבין מה אתה אומר, היה לי סב פתוח pb2000,
נכון ניתן לרסן את ה"פתוחים" במוזיקה, אני פחות
דגש על מוזיקה, מפני שהשימושים שלי הם 90 אחוז קולנוע,
וכאשר אני שומע מוזיקה, יש לי רמקולים פול רנג',
הסב לא עובד שם, נטו רמקול, ככה אני מעדיף ואוהב.
לגביי קולנוע, לי באופן אישי ממש מציק/מפריע ה"רעש"
מהפורטים, אתה צודק שעכשיו אתה צריך הגברה טובה
יותר משמעותית בשביל להתגבר על הבמה מהסב,
וזה בדיוק חלק ממה שכתבתי והתכוונתי,
אם היית עם סב סגור היו לך "חיים קלים" יותר לדעתי
בכל נושא השדרוג, שוב לדעתי בלבד
אין ספק שבקולנוע עם סב פתוח יש יותר "מיץ"
ואקשן, אבל זה בא על חשבון הפירוט והדיוק
והנקיון, לאודיופיל כמוני זה לא בא בחשבון,
מפה כתבתי, שאנשים יעשו את השיקולים שלהם
אגב שמעתי את הpb13, לאחר שהורגלתי ל sb16 שלי,
תשמע, את האמת לא התרגשתי אפילו היה נשמע לי אנמי
ומנופח, וזאת רק בגלל שהורגלתי לsb16 שלי,
את ה pb16 שמעתי מעט מאוד זמן לא אוכל להגיד מילה עליו,
או לכתוב את דעתי, ברור שזה סב מעולה, למי שאוהב פתוח
אני יתן דוגמא קלה, יש פה חבר בשם עופר פולק,
לאחרונה נעשינו חברים ממש טובים ומדברים בווצאפ
דיי הרבה, אני ממש אוהב את הבחור, פשוט נכנס לי ללב.
הוא כל כך הרבה זמן רצה לרכוש סב של svs, עד שהצליח
למכור את שלו ולהתקדם לסב פתוח, כיום לאחר ניסיון עם
סגירת הפורטים על ידי ספוגים, והבנה שה"אוויר" היוצא מהפורטים
מפריע לו, והרצון לשמוע סב שיורד נמוך בצורה נקייה,
לקבל מכת באס ללא חותם, מכה מדוייקת, החליט למכור ולרכוש
סב סגור, ופה הנקודה, הוא לא הבין לפני מה המשמעות בין פתוח לסגור, כיום הוא מבין אחרת ומחפש למכור
·אני מבין מה אתה אומר, היה לי סב פתוח pb2000,
נכון ניתן לרסן את ה"פתוחים" במוזיקה, אני פחות
דגש על מוזיקה, מפני שהשימושים שלי הם 90 אחוז קולנוע,
וכאשר אני שומע מוזיקה, יש לי רמקולים פול רנג',
הסב לא עובד שם, נטו רמקול, ככה אני מעדיף ואוהב.
לגביי קולנוע, לי באופן אישי ממש מציק/מפריע ה"רעש"
מהפורטים, אתה צודק שעכשיו אתה צריך הגברה טובה
יותר משמעותית בשביל להתגבר על הבמה מהסב,
וזה בדיוק חלק ממה שכתבתי והתכוונתי,
אם היית עם סב סגור היו לך "חיים קלים" יותר לדעתי
בכל נושא השדרוג, שוב לדעתי בלבד
אין ספק שבקולנוע עם סב פתוח יש יותר "מיץ"
ואקשן, אבל זה בא על חשבון הפירוט והדיוק
והנקיון, לאודיופיל כמוני זה לא בא בחשבון,
מפה כתבתי, שאנשים יעשו את השיקולים שלהם
אגב שמעתי את הpb13, לאחר שהורגלתי ל sb16 שלי,
תשמע, את האמת לא התרגשתי אפילו היה נשמע לי אנמי
ומנופח, וזאת רק בגלל שהורגלתי לsb16 שלי,
את ה pb16 שמעתי מעט מאוד זמן לא אוכל להגיד מילה עליו,
או לכתוב את דעתי, ברור שזה סב מעולה, למי שאוהב פתוח
אני יתן דוגמא קלה, יש פה חבר בשם עופר פולק,
לאחרונה נעשינו חברים ממש טובים ומדברים בווצאפ
דיי הרבה, אני ממש אוהב את הבחור, פשוט נכנס לי ללב.
הוא כל כך הרבה זמן רצה לרכוש סב של svs, עד שהצליח
למכור את שלו ולהתקדם לסב פתוח, כיום לאחר ניסיון עם
סגירת הפורטים על ידי ספוגים, והבנה שה"אוויר" היוצא מהפורטים
מפריע לו, והרצון לשמוע סב שיורד נמוך בצורה נקייה,
לקבל מכת באס ללא חותם, מכה מדוייקת, החליט למכור ולרכוש
סב סגור, ופה הנקודה, הוא לא הבין לפני מה המשמעות בין פתוח לסגור, כיום הוא מבין אחרת ומחפש למכור
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
אם אתה מרוצה מהסאב שלך אז אולי באמת עדיף לא לשמוע סאבים אחרים, הרי ברור שיש יותר טובים. אם התקציב מאפשר לשדרג ובא לך לשדרג, אז לך לפיוצ׳ר עם הסאב שלך ותבקש להשוות. וכמובן שאין טעם לשמוע סאבים מחוץ לתקציב שלך, זה רק יכול לבאס אותך לגבי ה״פשרה״ שאתה נאלץ לעשות.
-
shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

·מדובר על סלון 4.8 על 3.6 (זהו שטח הסלון) ואז יש שטח פתוח (כמו מרבית הישראלים של 4.8 על 5.4 ).mulder כתב:
אגב מה גודל החדר?...
(אפשר לתת דוגמא מפורטת לסעיף 4) -
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

אז הסלון לא גדול במיוחד. זה סלון שאפשר לסגור בדלת או שהפתח גדול ?shlomis1zzz כתב:
·מדובר על סלון 4.8 על 3.6 (זהו שטח הסלון) ואז יש שטח פתוח (כמו מרבית הישראלים של 4.8 על 5.4 ).......
(אפשר לתת דוגמא מפורטת לסעיף 4) -...
דוגמא לבאס יש ב oblivion , חפש את הסצינה לא רחוק מתחילת הסרט, שטום קרוז עושה סיבוב עם המטוס שלו סביב איצטדיון ואז נוחת. גם avatar, סצינה דומה כשהמעבורת נוחתת לראשונה על הכוכב בהתחלה.
גם כשיש מוזיקה שמלווה את האקשן בסרטים הסאב צריך להיות נוכח, לא רק באפקטים.
כנראה שאני בר מזל כאן. אני עם שני סאבים S12W של קליפש המשמש כ LFE לקולנוע ביתי, ו SB1000 המחובר ל PRE OUT של הקדמיים ומשמש סאב למוסיקה במצב PURE, ואין לי תלונות מההנהלה או השכנים. אבל אצלי המערכת נמצאת בחדר יעודי נפרד (אחד מהחדרי השינה שהפכתי לחדר קולנוע ועבודה שלי). אני בבית משותף ונראה שלאף שכן זה לא מזיז. כנראה שיש בידוד אקוסטי טוב. אני רוצה לרכוש עוד SB1000 בכדי לעבור לשני סאבים סטריאו, אבל ממתין למצוא SB1000 בהזדמנות יד שניה.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

ויקטור
מה שאתה רושם על סאבים פתוחים/סגורים ,כן מתאים או לא מתאים למוזיקה, או חוסר דיוק של פתוחים, "ניקיון" , לתת "מכה" ולהעלם, לא הייתי מכליל כי זה פשוט לא נכון. זה יותר קשור לחברה/דגם וגם לחדר שהוא פועל בו.
מה שאתה רושם על סאבים פתוחים/סגורים ,כן מתאים או לא מתאים למוזיקה, או חוסר דיוק של פתוחים, "ניקיון" , לתת "מכה" ולהעלם, לא הייתי מכליל כי זה פשוט לא נכון. זה יותר קשור לחברה/דגם וגם לחדר שהוא פועל בו.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

·ערן אני יודע טוב מאוד מה אני כותב, לרוב אני כותב מתוך נסיוןmulder כתב:ויקטור
מה שאתה רושם על סאבים פתוחים/סגורים ,כן מתאים או לא מתאים למוזיקה, או חוסר דיוק של פתוחים, "ניקיון" , לתת "מכה" ולהעלם, לא הייתי מכליל כי זה פשוט לא נכון. זה יותר קשור לחברה/דגם וגם לחדר שהוא פועל בו....
אישי שלי ושל כמה חברים על הדרך,
לא כל דבר קשור לחלל חברה דגם.
יש לי את הניסיון המעשי שלי ובנוסף משתדל ללמוד ולשמוע מנסיון של אחרים באופן כללי ולא ספציפי.
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
·BARBIE כתב:כנראה שאני בר מזל כאן. אני עם שני סאבים S12W של קליפש המשמש כ LFE לקולנוע ביתי, ו SB1000 המחובר ל PRE OUT של הקדמיים ומשמש סאב למוסיקה במצב PURE, ואין לי תלונות מההנהלה או השכנים. אבל אצלי המערכת נמצאת בחדר יעודי נפרד (אחד מהחדרי השינה שהפכתי לחדר קולנוע ועבודה שלי). אני בבית משותף ונראה שלאף שכן זה לא מזיז. כנראה שיש בידוד אקוסטי טוב. אני רוצה לרכוש עוד SB1000 בכדי לעבור לשני סאבים סטריאו, אבל ממתין למצוא SB1000 בהזדמנות יד שניה....
בגלל שהמערכת שלך בחדר ייעודי ולא בסלון אין לך בעיות מצד ההנהלה:lol::lol:

מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
הפוך, הכל הפוך!
סאב מדוייק, יתן לך עוצמה חזקה יותר, הוא יורגש טוב יותר והסאונד יהיה טוב יותר גם בווליאום נמוך יותר. זה שהסאב הוא גדול לא אומר שתקבל באס "משוגע". כמו ברכבים, זה שיש לך מנוע 5 ליטר טורבו , לא אומר שאתה כל הזמן צריך לנסוע על 200 קמש, אבל כשצריך לצאת לעקיפה בכביש צר, יש לך את הכוח.
אני בעה שצירך לקנות את הסאב הכי גדול והכי חזק שאת כיול טכנית להכניס למקום. תמיד ניתן להנמיך סאב, אבל לא להגביר סאב מעפן, אאא, סאב של מורל.
1) לסרטים, אז רק פתוח.
2) כשאומרים על סאב של SVS שהוא מפלצת הכוונה היא לגודל הפיזי ולא הביצועים, לדעתי. אז אין לך מה לחשוש, הפוך, זה צריך להיות הכיוון שלך עם אתה רוצה סאב טוב בארץ במחיר סביר.
3) הצעצוע שלך פשוט לא מסוגל לייצר חצי מהתרדים שאותם הוא צריך לייצר. אז כן, הוא לא מספק את הסחורה.
4) מה זה יעזור לך עם אין לך סאב טוב?
5) יש משטחים אקוסטיים, יש רגליות.שניהם עושים עבודה טובה של ניתוק הסאב מהרצפה. מיקום בחלל וכיוון הם חשובים לא פחות. גם מיקום הסלון מול השכנים חשוב מאוד.
6) אולי. אבל שוב, יש להבדיל בין יכולת הסאב לייצר תדרים והיכולת שלו לייצר אותם בעוצמות הנחונות. נכון לעכשיו אתה מקבל חצי ממה שאתה אמור ולא ברור לנה מה זה "חזק" ו"חלש" בשבילך ובשביל השכנים שלך. אלה מונחים יחסיים. לכן השאלה הזאת תשאר ללא מענה. כי מה הרמה עכשיו? מה הרמה שתתקבל? לא ניתן לדעת אלה עם תשלוף עכשיו מד SPL ותתחיל לדבר ברצינות.
7)שוב, אין קשר לגודל. אתה מבלבל בין הדברים. גודל התיבה נדרשת כדי לייצר את התחום התחתון. אין קשר בין גודל בין הדברים.
יום כיפור עבר, אז אין סליחות בזמן הקרוב
תחפור חופשי.
סאב צריך להתאים לחלל, לתוכן, לשאר הרמקולים ולמשתמש.
אז עכשיו אני:
1: מה החחל? איפה התמונות. והמידות.
2:מה התוכן. מה המקור. מה שאר המערכת.
3: מה כבר שמעת? מה כבר ראיתה?
סאב מדוייק, יתן לך עוצמה חזקה יותר, הוא יורגש טוב יותר והסאונד יהיה טוב יותר גם בווליאום נמוך יותר. זה שהסאב הוא גדול לא אומר שתקבל באס "משוגע". כמו ברכבים, זה שיש לך מנוע 5 ליטר טורבו , לא אומר שאתה כל הזמן צריך לנסוע על 200 קמש, אבל כשצריך לצאת לעקיפה בכביש צר, יש לך את הכוח.
אני בעה שצירך לקנות את הסאב הכי גדול והכי חזק שאת כיול טכנית להכניס למקום. תמיד ניתן להנמיך סאב, אבל לא להגביר סאב מעפן, אאא, סאב של מורל.
1) לסרטים, אז רק פתוח.
2) כשאומרים על סאב של SVS שהוא מפלצת הכוונה היא לגודל הפיזי ולא הביצועים, לדעתי. אז אין לך מה לחשוש, הפוך, זה צריך להיות הכיוון שלך עם אתה רוצה סאב טוב בארץ במחיר סביר.
3) הצעצוע שלך פשוט לא מסוגל לייצר חצי מהתרדים שאותם הוא צריך לייצר. אז כן, הוא לא מספק את הסחורה.
5) יש משטחים אקוסטיים, יש רגליות.שניהם עושים עבודה טובה של ניתוק הסאב מהרצפה. מיקום בחלל וכיוון הם חשובים לא פחות. גם מיקום הסלון מול השכנים חשוב מאוד.
6) אולי. אבל שוב, יש להבדיל בין יכולת הסאב לייצר תדרים והיכולת שלו לייצר אותם בעוצמות הנחונות. נכון לעכשיו אתה מקבל חצי ממה שאתה אמור ולא ברור לנה מה זה "חזק" ו"חלש" בשבילך ובשביל השכנים שלך. אלה מונחים יחסיים. לכן השאלה הזאת תשאר ללא מענה. כי מה הרמה עכשיו? מה הרמה שתתקבל? לא ניתן לדעת אלה עם תשלוף עכשיו מד SPL ותתחיל לדבר ברצינות.
7)שוב, אין קשר לגודל. אתה מבלבל בין הדברים. גודל התיבה נדרשת כדי לייצר את התחום התחתון. אין קשר בין גודל בין הדברים.
יום כיפור עבר, אז אין סליחות בזמן הקרוב
תחפור חופשי.
אז עכשיו אני:
3: מה כבר שמעת? מה כבר ראיתה?
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

אתה מבין שהבאת פה טענות כל כך גורפות ולא בהכרח מדויקות? זה שאתה רושם שאתה יודע מה אתה כותב זה טוב ויפה אבל זה לא עושה את זה נכון.FastandFurious כתב:·ערן אני יודע טוב מאוד מה אני כותב, לרוב אני כותב מתוך נסיון......
אישי שלי ושל כמה חברים על הדרך,
לא כל דבר קשור לחלל חברה דגם.
יש לי את הניסיון המעשי שלי ובנוסף משתדל ללמוד ולשמוע מנסיון של אחרים באופן כללי ולא ספציפי....
-
shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

-
shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

ידידי ,BUGY כתב:הפוך, הכל הפוך!
1) לסרטים, אז רק פתוח.
יום כיפור עבר, אז אין סליחות בזמן הקרוב![]()
תחפור חופשי.
אז עכשיו אני:
3: מה כבר שמעת? מה כבר ראיתה?...
1) לא ברור מה כתבת ב שורה זו .
2) מרבית התכנים בהם אני צופה מגיעים 70% מהטורנטים בנפח של 9-12 GB כשתהיה לי טלוויזה OLED הנפחית יגדלו משמעותית . כמו כן נטפליקס 30 %. 0.01 מוזיקה (
3) לא שמעת שום כלום , אני חושש שאשמע את ה SVS וכולי יהיה נמס כמו חמאה . ויפחד להכניסו לבית. ויאכל את עצמי על כלום .
·