Nu7100 vs Uk6300
-
artyomagronov
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
מחפש לקנות מסך 4k בגודל 49 אינץ. מה מהם טוב יותר? שניהם אותו מחיר 2690
וגם האם שווה להוסיף עוד 1500 שקל בשביל nu8000 למרות שזה ממש גבולי בתקציב..
וגם האם שווה להוסיף עוד 1500 שקל בשביל nu8000 למרות שזה ממש גבולי בתקציב..
-
artyomagronov
-
- חבר שרק התחיל

·ובכל זאת מבין ה2 מה עדיף?mdk_25 כתב:@artyomagronov
·
קודם כל קח 55, הם באותו מחיר.
דבר שני, כן ה-nu8000 הוא משמעותית יותר טוב, אז אם התקציב מאפשר, קח אותו....
-
artyomagronov
-
- חבר שרק התחיל

·האם זה באמת עד כדי כך גרוע אם צופים בזווית קלה מהצד?mdk_25 כתב:@artyomagronov
·
ברוב הפרמטרים הסמסונג עדיפה, בצפיה בזווית ה-lg עדיפה....
ולתגובה הקודמת, לא מתאפשר לי לצערי לשים טלויזיה 55". יש לי כרגע 32 של טושיבה hd ready אז ל49 יהיה שדרוג ענק וזה המקסימום שיכנס :/
-
artyomagronov
-
- חבר שרק התחיל

ועוד משהו ששכחתי להגיד שאולי חשוב להשוואה, עיקר השימוש הטלויזיה הוא צפיה בסרטים
-
artyomagronov
-
- חבר שרק התחיל

ועוד משהו חח הpqi זה מדד של צבעים? 1300 מול 2500 זה מאוד משמעותי או שגם 1300 נחשב לאיכות גבוהה?mdk_25 כתב:@artyomagronov
·
ברוב הפרמטרים הסמסונג עדיפה, בצפיה בזווית ה-lg עדיפה....
שוב, אני משדרג את ה720p 32" שלי אני לא וידאופיל
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
PQI הוא מדד חסר משמעות כשמשווים בין דגמים של חברות שונות. כל חברה ממציאה מספרים משלה שהיא מדביקה לדגמים שלה.
לסרטים רצוי מסך כמה שיותר גדול.
השאלה "מה עדיף סדרה 7 הזולה של סמסונג מול סדרה 6 של LG" נשאלת כבר לפחות 3 שנים ברצף, והתשובה כמעט תמיד נשארת אותו דבר - לכן מומלץ להריץ חיפוש.
בקצרה, כבר ענו לך, איכות התמונה בסמסונג תהיה טובה יותר, בסדרת NU8000 היא תהיה טובה יותר בצורה משמעותית, במיוחד אם תרצה לראות סרטים ב-HDR.
השאלה "מה עדיף סדרה 7 הזולה של סמסונג מול סדרה 6 של LG" נשאלת כבר לפחות 3 שנים ברצף, והתשובה כמעט תמיד נשארת אותו דבר - לכן מומלץ להריץ חיפוש.
בקצרה, כבר ענו לך, איכות התמונה בסמסונג תהיה טובה יותר, בסדרת NU8000 היא תהיה טובה יותר בצורה משמעותית, במיוחד אם תרצה לראות סרטים ב-HDR.
-
artyomagronov
-
- חבר שרק התחיל

אני עד עכשיו הייתי עם 32 אינץ hd ready ולא סובל ממנה. לצערי לא יכול לשדרג למעל 49 כי זה חדר שינה. אני רואה סרטים בfhd ולא יותר מזה. משדרג ל4k בסיסי כי ההבדל בין טלויזיות fhd ו4k בסיסיות זה 500-600 שקל.. אני לא רוצה להשקיע יותר מדי מאותה סיבה שזה לחדר שינה ואני לא וידאופיל. סה"כ שדרוג בגודל וחידוש קטן.TheCoolest כתב:PQI הוא מדד חסר משמעות כשמשווים בין דגמים של חברות שונות. כל חברה ממציאה מספרים משלה שהיא מדביקה לדגמים שלה.
בקצרה, כבר ענו לך, איכות התמונה בסמסונג תהיה טובה יותר, בסדרת NU8000 היא תהיה טובה יותר בצורה משמעותית, במיוחד אם תרצה לראות סרטים ב-HDR....
אם כך אז אבחר בnu7100 תודה רבה לכם חברים
זה ממש לא נכון זה ממש לא המצאה של מספרים pqi בסמסונג או pmi ב lg זה ממדים לאיכות תמונה , מומחים חישבו את התוצאה של המדדים זו חברות רציניות זו לא חברות מדבקהTheCoolest כתב:PQI הוא מדד חסר משמעות כשמשווים בין דגמים של חברות שונות. כל חברה ממציאה מספרים משלה שהיא מדביקה לדגמים שלה.
בקצרה, כבר ענו לך, איכות התמונה בסמסונג תהיה טובה יותר, בסדרת NU8000 היא תהיה טובה יותר בצורה משמעותית, במיוחד אם תרצה לראות סרטים ב-HDR....
לשאלת הנושא תסכל באתר של lg את המדד ובאתר של סמסונג את המדד ותשווה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@eldan
·
אשמח לראות יותר מידע על המומחים האלה ועל המדדים האלה שלהם.
·
אשמח לראות יותר מידע על המומחים האלה ועל המדדים האלה שלהם.