סרט Bluray ראשון - השוואה לניגון מה-PS3 מול HTPC של אותו סרט
-
Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 415
- נתן תודות: 56 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
קיבלתי עם ה-PS3 סרט Blu ray (קזינו רויאל). נשלח בדואר והגיע הבוקר. היה לי עוד קודם "גיבוי" של אותו סרט Blu-ray על המחשב (20 ומשהו ג'יגה).
ניגנתי אותו (HDMI למסך 1080P) מה-PS3 ואכן תמונה נהדרת. אח"כ עשיתי השוואת A/B לאותו סרט בדיוק, אותן סצינות, מנוגן ע"י ה-HTPC מההארד-דיסק ע"י PowerDVD 7.3 Ulrta. ה-PS3 והמחשב מחוברים לשתי כניסות HDMI שונות במסך, אז המעבר בין המקורות לצורך ההשוואה פשוט מאוד.
לא מצאתי שום הבדל ויזאולי משמעותי.
כמובן שלא חוקי ויש שיאמרו לא מוסרי להוריד סרטים מהרשת, אבל כנראה אפשר להוסיף לרשימת ה"לא" גם "ולא רואים הבדל מהמקור".
ניגנתי אותו (HDMI למסך 1080P) מה-PS3 ואכן תמונה נהדרת. אח"כ עשיתי השוואת A/B לאותו סרט בדיוק, אותן סצינות, מנוגן ע"י ה-HTPC מההארד-דיסק ע"י PowerDVD 7.3 Ulrta. ה-PS3 והמחשב מחוברים לשתי כניסות HDMI שונות במסך, אז המעבר בין המקורות לצורך ההשוואה פשוט מאוד.
לא מצאתי שום הבדל ויזאולי משמעותי.
כמובן שלא חוקי ויש שיאמרו לא מוסרי להוריד סרטים מהרשת, אבל כנראה אפשר להוסיף לרשימת ה"לא" גם "ולא רואים הבדל מהמקור".
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
מוזר,הסרט שיש לי של גי'מס בונד בפורמט BD שוקל 44 ג'יגה,ככה שקצת תמוהה לי שלא ראית הבדלים בגרסת ה 20 גי'גה,זה פי 2 יותר מידע,מה גם שההנפקה של הסרט הזה ב BD הינה אחת ההנפקות המדהימות שיצא לי לראות.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46368
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
אם זה RIP אמיתי ולא נגעו בוידאו, סביר להניח שהתוכן עצמו יהיה באמת זהה.
מה שהשוות כאן זה בעצם את איכות הניגון של ה PS3 מול ה power dvd 7.3 (כמובן בשילוב הקודקים וכ. המסך).
מה שהשוות כאן זה בעצם את איכות הניגון של ה PS3 מול ה power dvd 7.3 (כמובן בשילוב הקודקים וכ. המסך).
-
Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 415
- נתן תודות: 56 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
בדיוק.
בניגון DVDים, היה לנגן הבדל משמעותי - לא משנה כמה שיחקתי עם הגדרות של FFDSHOW כדי לעשות upscaling, sharpening ו-denoise, התמונה מה-Denon DVD-A1XVA (שלדעתי הוא אחד מנגני ה-DVD הטובים בעולם) היתה משמעותית יותר טובה. יכולת העיבוד הפנימית שלו כ"כ חזקה ומכוילת כ"כ טוב, שלמרות הכוח והגמישות של המחשב, עדין הנגן הזה הוציא PQ משמעותית יותר טוב.
אבל כשה-content הוא ממילא 1080P, והמחשב מוגדר נכון, נראה שיכולת הניגון של אותו content ממחשב מול נגן יעודי פחות או יותר זהה.
בניגון DVDים, היה לנגן הבדל משמעותי - לא משנה כמה שיחקתי עם הגדרות של FFDSHOW כדי לעשות upscaling, sharpening ו-denoise, התמונה מה-Denon DVD-A1XVA (שלדעתי הוא אחד מנגני ה-DVD הטובים בעולם) היתה משמעותית יותר טובה. יכולת העיבוד הפנימית שלו כ"כ חזקה ומכוילת כ"כ טוב, שלמרות הכוח והגמישות של המחשב, עדין הנגן הזה הוציא PQ משמעותית יותר טוב.
אבל כשה-content הוא ממילא 1080P, והמחשב מוגדר נכון, נראה שיכולת הניגון של אותו content ממחשב מול נגן יעודי פחות או יותר זהה.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אני יכול לומר
שהגיע לידי "גיבוי" של הסרט הזה
שמישהו המיר לMPEG מפורמט BD
אני מנגן אותו ב1080P דרך MB100 של PIXELMAGIC
התמונה מדהימה
ובניגוד להרבה סרטי HD אחרים היא נטולת גרעיניות
בכלל,