פונקציית ARC ב-LG65C8
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
@yuria
מה זה אומר ARC ללא הדלקת מסך?
כמו לנגן מסטרימר בלי להדליק את הסטרימר?
בכל מקרה, ARC עובד מצויין במסך הזה. לא צריך לגעת בשלט של הרסיבר. הרסיבר נדלק אוטומטית במצב המתאים כשהמסך מתחיל לשדר ושליטה בווליום עוברת מהשלט של המסך לרסיבר דרך ה ARC.
מה זה אומר ARC ללא הדלקת מסך?
כמו לנגן מסטרימר בלי להדליק את הסטרימר?
בכל מקרה, ARC עובד מצויין במסך הזה. לא צריך לגעת בשלט של הרסיבר. הרסיבר נדלק אוטומטית במצב המתאים כשהמסך מתחיל לשדר ושליטה בווליום עוברת מהשלט של המסך לרסיבר דרך ה ARC.
לי יש B7 שמחובר דרך ARC ל JBL Bar Studio
השליטה תמיד נעשית ע"י השלט של YES שמתוכנת לשלוט על הטלוויזיה (ולא על הסאונדבר)
כשאני מכבה את הטלויזיה ומעביר את ה-JBL בחיבור אופטי לממיר של YES, אני עדיין שולט על הווליום
אין לי מושג איך זה קורה - אותי זה הפתיע
נראה לי שהשלט של יס מכניס את הטלוויזיה למצב Standby והיא עדיין שולחת אותות לסאונדבר
השליטה תמיד נעשית ע"י השלט של YES שמתוכנת לשלוט על הטלוויזיה (ולא על הסאונדבר)
כשאני מכבה את הטלויזיה ומעביר את ה-JBL בחיבור אופטי לממיר של YES, אני עדיין שולט על הווליום
אין לי מושג איך זה קורה - אותי זה הפתיע
נראה לי שהשלט של יס מכניס את הטלוויזיה למצב Standby והיא עדיין שולחת אותות לסאונדבר
אולי אני טועה, אבל אני לא חושב שכמה דקות באמת יעשו נזק...
בכל מקרה, אין אפשרות לשחק עם הזמן של שומר המסך - הוא נכנס לפעולה אחרי זמן קבוע מראש (באפליקציות מובנות).
במחשב שמחובר לטלויזיה מוגדר כיבוי מסך לאחר 10 דקות של חוסר פעילות. עד כמה שאני מבין - זה זמן סביר.
בכל מקרה, אין אפשרות לשחק עם הזמן של שומר המסך - הוא נכנס לפעולה אחרי זמן קבוע מראש (באפליקציות מובנות).
במחשב שמחובר לטלויזיה מוגדר כיבוי מסך לאחר 10 דקות של חוסר פעילות. עד כמה שאני מבין - זה זמן סביר.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אפשר גם לכבות את הפאנל ידנית מתפריט ההגדרות.
בכל אופן, אם תחבר את הסטרימר לרסיבר, אז מה קשור המסך לסיפור? אולי תצטרך לשחק קצת בהגדרות ה-CEC (אין כאן שום קשר ל-ARC) כדי שהרסיבר לא ידליק את הטלוויזיה אוטומטית.
בכל אופן, אם תחבר את הסטרימר לרסיבר, אז מה קשור המסך לסיפור? אולי תצטרך לשחק קצת בהגדרות ה-CEC (אין כאן שום קשר ל-ARC) כדי שהרסיבר לא ידליק את הטלוויזיה אוטומטית.