צפייה ב4K דרך DOK
היי,
יש לנו טלוויזית 4K של HISENSE (כרגע אין לי איך להוציא את הדגם אם זה יהיה נחוץ אבדוק) והורדתי סרטי 4K אך גיליתי שהטלוויזיה תומכת עד 1080P בחיבור דרך דיסק און קי וזה מרגיש לי בזבוז (כשאני מנסה להפעיל את הסרט רשום לי פורמט לא נתמך. סרטי MKV אחרים ב1080 כן עובדים). רציתי לדעת אם מישהו יודע איך אפשר לעקוף את ההגבלה הזו. חשבתי על VLC אבל זו לא טלוויזית אנדרואיד ולא מצאתי שיטה להוריד VLC אליה.
רציתי לחבר את הלפטופ אבל הוא לא מריץ כמו שצריך את הסרטים משום מה אז הפתרון הזה ירד מהפרק.
יש לנו טלוויזית 4K של HISENSE (כרגע אין לי איך להוציא את הדגם אם זה יהיה נחוץ אבדוק) והורדתי סרטי 4K אך גיליתי שהטלוויזיה תומכת עד 1080P בחיבור דרך דיסק און קי וזה מרגיש לי בזבוז (כשאני מנסה להפעיל את הסרט רשום לי פורמט לא נתמך. סרטי MKV אחרים ב1080 כן עובדים). רציתי לדעת אם מישהו יודע איך אפשר לעקוף את ההגבלה הזו. חשבתי על VLC אבל זו לא טלוויזית אנדרואיד ולא מצאתי שיטה להוריד VLC אליה.
רציתי לחבר את הלפטופ אבל הוא לא מריץ כמו שצריך את הסרטים משום מה אז הפתרון הזה ירד מהפרק.
- superbizho
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 718
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
אין לך יותר מדי מה להסתבך עם זה, הטלויזיה לא תומכת פיזית ב 4K ואין לה מספיק פקסלים להציג לך את הרזולוציה זו 1:1
תקנה פשוט תוכן 1080 ותהנה ממה שיש
תקנה פשוט תוכן 1080 ותהנה ממה שיש
NAS: Custom made 15TB WD RED
TV: Samsung mu9000 65
Sound 5.1.2: Denon x1400H + SVS ULTRA
TV: Samsung mu9000 65
Sound 5.1.2: Denon x1400H + SVS ULTRA
לא הבנתי את הכוונה שלך. הטלוויזיה אכן 4K והממיר שלנו משדר לה ב4K (כשהיא נדלקת רשום HDMI 1 3840x2160)superbizho כתב:אין לך יותר מדי מה להסתבך עם זה, הטלויזיה לא תומכת פיזית ב 4K ואין לה מספיק פקסלים להציג לך את הרזולוציה זו 1:1
תקנה פשוט תוכן 1080 ותהנה ממה שיש...
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
·superbizho כתב:אין לך יותר מדי מה להסתבך עם זה, הטלויזיה לא תומכת פיזית ב 4K ואין לה מספיק פקסלים להציג לך את הרזולוציה זו 1:1
תקנה פשוט תוכן 1080 ותהנה ממה שיש...
כיצד הגעת למסקנה זו???
הבחור לא ציין אפילו באיזה דגם מדובר...
מצטרף להמלצה של ahersko
לעולם אינני מסתמך יותר מדי על הנגנים המובנים של מכשירי הטלוויזיה....
@ahersko
·
מותגים סוג ז׳?
איזו הסחפות, בלי שום הצדקה.
יש לי בחדר השינה 65m7000 וגם אולד בסלון.
ההייסנס מפעיל כל סרט 4k/hdr שאני זורק עליו בלי שום בעיה באיכות מעולה.
פותח האשכול, אולי תפרט יותר - איזה קובץ בדיוק ניסית להפעיל ומה דגם הטלוויזיה?
·
מותגים סוג ז׳?
איזו הסחפות, בלי שום הצדקה.
יש לי בחדר השינה 65m7000 וגם אולד בסלון.
ההייסנס מפעיל כל סרט 4k/hdr שאני זורק עליו בלי שום בעיה באיכות מעולה.
פותח האשכול, אולי תפרט יותר - איזה קובץ בדיוק ניסית להפעיל ומה דגם הטלוויזיה?