לא מצליח להתחבר לשרת וירטואלי של המשרד RDP מחו"ל
-
plataoplomo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום,
אני לא מצליח להתחבר לשולחן עבודה המרוחק דרך RDP מחו"ל. כשאני מחובר לוויפי ציבורי או אפילו פרטי בבית של קרובי משפחה יש לי הודעת שגיאה שאין גישה ואני לא מצליח להתחבר.
אבל כשאני מתחבר לטלפון הנייד כהוט ספוט והרשת היא AT&T אז הכל עובד אבל זה הורג לי את החבילת גלישה.
מה אפשר לעשות ?
תודה
אני לא מצליח להתחבר לשולחן עבודה המרוחק דרך RDP מחו"ל. כשאני מחובר לוויפי ציבורי או אפילו פרטי בבית של קרובי משפחה יש לי הודעת שגיאה שאין גישה ואני לא מצליח להתחבר.
אבל כשאני מתחבר לטלפון הנייד כהוט ספוט והרשת היא AT&T אז הכל עובד אבל זה הורג לי את החבילת גלישה.
מה אפשר לעשות ?
תודה
- Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
@plataoplomo
·נסה להתחבר מרשת אלחוטית אחרת כמו של בית קפה או של בית אחר ולבדוק האם משם אתה כן מצליח להתחבר.
ייתכן שמשהו חסום ספציפית ברשת של הקרובים שלך ברמת ספק האינטרנט או ברמת הנתב הביתי.
נ.ב. כשאתה כן מצליח להתחבר מרחוק, אתה יכול לנסות להתקין אולי תוכנה אחרת משליטה מרחוק שתאפשר לך בכל זאת גישה מהבית של הקרובים שלך.
·נסה להתחבר מרשת אלחוטית אחרת כמו של בית קפה או של בית אחר ולבדוק האם משם אתה כן מצליח להתחבר.
ייתכן שמשהו חסום ספציפית ברשת של הקרובים שלך ברמת ספק האינטרנט או ברמת הנתב הביתי.
נ.ב. כשאתה כן מצליח להתחבר מרחוק, אתה יכול לנסות להתקין אולי תוכנה אחרת משליטה מרחוק שתאפשר לך בכל זאת גישה מהבית של הקרובים שלך.
-
plataoplomo
-
- חבר פעיל מאוד

@Fish72
·
ניסיתי מכמה רשתות שונות
·
ניסיתי מכמה רשתות שונות
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4310
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 905 פעמים
@plataoplomo
·
יש אלף ואחת של אפשרויות איך ניתן לעקוף את ההגבלה זו, אם מדובר על הגבלה על פורטים ספציפיים על ידי ספק אינטרנט מקומי. למשל ניתן לשנות את הפורט של RDP שעליו מתחברים לפורט לא סטנדרטי ואת זה אפשר לבצע אפילו במנגנון NAT של הנתב שמאחוריו נמצא השרת. ניתן לבצע את זה על יד PORT SWAPPING , כך שלא צריך לשנות כלום בשרת.
אבל אפשרות יותר היגיונית ומאובטחת, היא להתחבר ל RDP דרך שרת VPN שמותקן ברשת ששם פועל שרת RDP.
·
יש אלף ואחת של אפשרויות איך ניתן לעקוף את ההגבלה זו, אם מדובר על הגבלה על פורטים ספציפיים על ידי ספק אינטרנט מקומי. למשל ניתן לשנות את הפורט של RDP שעליו מתחברים לפורט לא סטנדרטי ואת זה אפשר לבצע אפילו במנגנון NAT של הנתב שמאחוריו נמצא השרת. ניתן לבצע את זה על יד PORT SWAPPING , כך שלא צריך לשנות כלום בשרת.
אבל אפשרות יותר היגיונית ומאובטחת, היא להתחבר ל RDP דרך שרת VPN שמותקן ברשת ששם פועל שרת RDP.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4310
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 905 פעמים
·IamEzio כתב:הייתי מנסה לעשות Trace ולראות עד לאן אתה מגיע....
על ידי ביצוע של בדיקת TRACE ROUTE ניתן רק לעקוב אחרי המסלול ניתוב עד ליעד, אבל לא ניתן להבין מתוך זה באיזה נקודה חסום פורט RDP , בגלל שמדובר רק על בדיקת מעבר של תקשורת ICMP, שבמקרה זה לא עוזרת לנו.
- PayneBack3
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 42 פעמים
יכול להיות שיש במשרד חסימה גיאוגרפית כלשהי, שווה בדיקה
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אני מאמין ש team viewer תעשה את העבודה. השאלה היא האם בעייתי מבחינת סקיוריטי?Fish72 כתב:@plataoplomo
נ.ב. כשאתה כן מצליח להתחבר מרחוק, אתה יכול לנסות להתקין אולי תוכנה אחרת משליטה מרחוק שתאפשר לך בכל זאת גישה מהבית של הקרובים שלך....
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
מרשתות ציבוריות זה לא מפתיע אותי יותר מידי. חלק גדול מהרשתות הציבוריות מאפשרות רק גלישה ומייל וחוסמות את כל הפורטים האחרים (אף-אחד לא רוצה שתפתח טורנטים דרך הרשת שלו).plataoplomo כתב:שלום,
מה אפשר לעשות ?
תודה...
לגבי הבית של הקרובים שלך, אני גם נאלץ לחשוד בחסימה של הספק. יש לא מעט ספקי אינטרנט שמסיבות של אבטחה מסננים פורטים שלשיטתם לא אמורים להיות פתוחים לאינטרנט, לדוגמה בארץ כמעט כל הספקיות מסננות את פורטים 139,445, שמשמשים את פרוטוקול SMB לשיתוף קבצים של Windows, פרוטוקול מאוד נפוץ ברשתות ביתיות וארגוניות אבל כעיקרון לא אמור להופיע סתם ככה באינטרנט (ולאחרונה WannaCry הראתה לנו מה קורה כשהוא כן). פרוטוקול RDP עובר בפורט 3389, דווקא כן רואים אותו באינטרנט לפעמים, במיוחד אנשים שקונים VPS או Dedicated מבוסס Windows אבל אולי ספקיות אמריקאיות מסננות אותו בחיבורים ביתיים ו/או למי שלא מבקש אחרת, לא יודע. העובדה היא שראית לפחות ספקית אחת (AT&T) שבה זה עובד אז הבעיה לא אצלך.
באופן כללי אל תפתח RDP ישירות לאינטרנט, זה מסוכן גם כי אם תתגלה פרצת אבטחה בזה תהיה בטוח שיום אח"כ כבר יהיה Ransomware שמנצל את זה וגם כי אפשר לגלות פרטים על המחשב שלך גם בלי הסיסמה. הכי טוב זה לשים את כל הרשת הארגונית מאחורי VPN שקודם חייבים להתחבר ל-VPN הארגוני ורק אז אפשר לפתוח RDP. אם אין ברירה וחייבים לפתוח RDP ממליץ בחום לשנות את הפורט שלו למשהו גבוה ואקראי.
-
plataoplomo
-
- חבר פעיל מאוד

@NegativeIQ
·
תודה רבה על ההסבר, לאיזה VPN אני יכול להתחבר איתו בצורה בטוחה ל rdp ?
האם משהו כמו tunnel bear יכול לעבוד ?
·
תודה רבה על ההסבר, לאיזה VPN אני יכול להתחבר איתו בצורה בטוחה ל rdp ?
האם משהו כמו tunnel bear יכול לעבוד ?