מהירות הורדה ביזיונית בps4
היי חברים
יש לי ps4 פרו שמחובר עם כבל רשת לראוטר, יש לי בבית אינטרנט של 100 מגה, מקבל מהירות הורדה במכשירים אחרים סביבות 85, בבדיקת מהירות בps4 מוריד אזור 2-4 מגה, לוקח לו להוריד עדכון למשחק סביבות 7 שעות ל3 גיגה, קראתי בפורומים שזאת בעיה ידועה, אמרו לשנות dns לגוגל, להפסיק הורדה ולהמשיך, להכניס לrest מוד, לא ממש עוזר ונשמע כמו תרוםות סבתא...יכול להיות מצב נוראי שכזה?
יש לי ps4 פרו שמחובר עם כבל רשת לראוטר, יש לי בבית אינטרנט של 100 מגה, מקבל מהירות הורדה במכשירים אחרים סביבות 85, בבדיקת מהירות בps4 מוריד אזור 2-4 מגה, לוקח לו להוריד עדכון למשחק סביבות 7 שעות ל3 גיגה, קראתי בפורומים שזאת בעיה ידועה, אמרו לשנות dns לגוגל, להפסיק הורדה ולהמשיך, להכניס לrest מוד, לא ממש עוזר ונשמע כמו תרוםות סבתא...יכול להיות מצב נוראי שכזה?
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
@bar333
·
גם לי יש 100 מגה בבית, אבל בדיקות מהירות מראות סביב 30-40 מגה שזה הנורמל.
והורדות לא אמורות לקחת שעות, אלא אם כן מדובר במשחק שלם סביב 45 גיגה, זה ייקח כמה שעות.
מציע שתנסה את תרופות הסבתא שציינת שראית, יתכן שהן עובדות. (אצלי ה DNS אכן של גוגל, למשל)
גם הגדרתי כמובן IP סטטי ופתיחת פורטים.
אגב, מי הספקית שלך?
·
גם לי יש 100 מגה בבית, אבל בדיקות מהירות מראות סביב 30-40 מגה שזה הנורמל.
והורדות לא אמורות לקחת שעות, אלא אם כן מדובר במשחק שלם סביב 45 גיגה, זה ייקח כמה שעות.
מציע שתנסה את תרופות הסבתא שציינת שראית, יתכן שהן עובדות. (אצלי ה DNS אכן של גוגל, למשל)
גם הגדרתי כמובן IP סטטי ופתיחת פורטים.
אגב, מי הספקית שלך?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
תחליף ספק..
דווקא ה-PSN מוריד אצלי באנלימיטד+אקספון במהירויות סבבה לגמרי.
דווקא ה-PSN מוריד אצלי באנלימיטד+אקספון במהירויות סבבה לגמרי.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |