ראיתי בפורום הצהוב שבוטלו ההשעיות לרגל החג- ואולי ניתן גם כאן?
הייתי שמח אם מישהו מסוים היה חוזר.
הפורום הידרדר ליובש משמים בחודשים האחרונים.
המקצוענות והידע הרחב שלו מאד חסרים כאן (מבלי להעליב מקצוענים אחרים)
וכן, גם הלשון המושחזת (והאינטליגנטית)חסרה לי.
העונש, מבחינתי, הוא בעיקר לנו המשוטטים כאן שנאלצים לרעות בשדות הצהובים והשחורים.
הייחוד של הפורום הכחול היה בכתיבה הברורה וחסרת ההטיות והשימוש בשמני נחשים למינהם.
טומי היה המייצג הטוב ביותר של הפורום (בעיני), והסיבה העיקרית שלי לבדוק מה התחדש בכל כניסה.
הגיע הזמן להתגבר על מה שמונע ממנו לחזור ולאפשר לנו להנות מהידע והניסיון של האיש וגם מכתיבה מענינת ברמה גבוהה.
סליחה אם פגעתי במישהו, אבל זו דעתי
סליחות
השממון לא תלוי בכותב זה או אחר - פשוט אין כמעט משתתפים חדשים בפורום.
בפורומים "מתחרים" המצב עוד הרבה יותר גרוע.
אנשים היום מחפשים תשובות בשלל קבוצות בפייסבוק (בעיקר) ומקבלים שם תשובות פייסבוק, וחבל, אבל אני לא בטוח שאפשר להשפיע על המגמה. נסה להחזיר את המשתמשים לפורומים בתפוז (או IOL)...
המקצועיות חסרה, ה"שנינות" והעלבות - לא ממש.

בפורומים "מתחרים" המצב עוד הרבה יותר גרוע.
אנשים היום מחפשים תשובות בשלל קבוצות בפייסבוק (בעיקר) ומקבלים שם תשובות פייסבוק, וחבל, אבל אני לא בטוח שאפשר להשפיע על המגמה. נסה להחזיר את המשתמשים לפורומים בתפוז (או IOL)...
המקצועיות חסרה, ה"שנינות" והעלבות - לא ממש.
שמעו, אני בטוח שהוא עוד יחזור 
זה בהחלט דבר גדול שהעלו כבר את השם שלו לטובה יותר מפעם אחת כאשכול נפרד בפורום הספציפי הזה ובווינטג'
ד"א: ראיתי בפורום אאודיו מתחרה שלקראת יום כיפור, המנהלים פשוט התירו את כל הבאנים לכל המשתמשים באתר. נדהמתי מהמעשה
אמנם אני יודע שזה לא הפורום לכך,
אבל אני מקווה שכל חברי האתר יוכלו להתחיל מדף נקי אחד כלפי השני ובאמת נוכל להוכיח שהשתנינו לטובה השנה.
מבקש סליחה מכל מי שפגעתי. ושנה טובה לכולם.
זה בהחלט דבר גדול שהעלו כבר את השם שלו לטובה יותר מפעם אחת כאשכול נפרד בפורום הספציפי הזה ובווינטג'
ד"א: ראיתי בפורום אאודיו מתחרה שלקראת יום כיפור, המנהלים פשוט התירו את כל הבאנים לכל המשתמשים באתר. נדהמתי מהמעשה
אמנם אני יודע שזה לא הפורום לכך,
אבל אני מקווה שכל חברי האתר יוכלו להתחיל מדף נקי אחד כלפי השני ובאמת נוכל להוכיח שהשתנינו לטובה השנה.
מבקש סליחה מכל מי שפגעתי. ושנה טובה לכולם.