DUAL IR-BLASTER
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום חברים,
המהלך שדרוג החבילות שלי ב-YES קבלתי מהם 4 ממירים (עוד 2) שאני רוצה לחבר אותם ל-HTPC שלי (בנוסף ל-1 הקיים) ולהשתמש בו ב-SAGE.
שאלתי היא, האם אתם מכירים כרטיס (כמו האפאג-500) שיכול לקבל 2 ממירים, (והכי חשוב!) שיהיה לו IRBLATER (או דומה) כפול! (כלומר שיוכל להעביר ערוצים שונים בממירים ולא 1 בשניהם)?
תודה.
המהלך שדרוג החבילות שלי ב-YES קבלתי מהם 4 ממירים (עוד 2) שאני רוצה לחבר אותם ל-HTPC שלי (בנוסף ל-1 הקיים) ולהשתמש בו ב-SAGE.
שאלתי היא, האם אתם מכירים כרטיס (כמו האפאג-500) שיכול לקבל 2 ממירים, (והכי חשוב!) שיהיה לו IRBLATER (או דומה) כפול! (כלומר שיוכל להעביר ערוצים שונים בממירים ולא 1 בשניהם)?
תודה.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
קח את השלט של מיקרוסופט של MCE ורסיה 2 הוא מכיל 2 IRBLASTER שמתחברים לעינית. (לכן ה500 לא מכיל IR BLASTER ...) שלט זה כבר נתמך בהרבה תוכנות (למשל MEDIA PORTAL) ולא רק על ידי MCE
תבדוק שSAGETV ורסיה 3 תומכת בו ...
http://www.sage-community.org/index.cgi/wiki/MceRemote
תבדוק שSAGETV ורסיה 3 תומכת בו ...
http://www.sage-community.org/index.cgi/wiki/MceRemote
אם כל המכשירים יקבלו את אותה פקודה, כולם יעברו לערוץ המבוקש ביחד ותוכל להקליט רק תוכנית אחד בו זמנית...
אם כל ממיר מגיב לפקודה אחרת כדי להעביר ערוץ אז אין בעיה, אבל במקרה שלנו, שכל הממירים זהים, חייבים בלאסטר "אישי" שלא ישפיע על האחרים.
אורן.
אם כל ממיר מגיב לפקודה אחרת כדי להעביר ערוץ אז אין בעיה, אבל במקרה שלנו, שכל הממירים זהים, חייבים בלאסטר "אישי" שלא ישפיע על האחרים.
אורן.
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

עדי,
רק להיות בטוח, אם זה לא חלק מחומרת הכרטיס+תוכנה שלו, אני צריך "לסמוך" על SAGE שתדע לנהל את הכרטיסים + IR בעצה ושתזכור איזה ממיר עם איזה IR?
אורן,
איך עשית אינטגרציה של ה-IR +SAGE?
תודה.
רק להיות בטוח, אם זה לא חלק מחומרת הכרטיס+תוכנה שלו, אני צריך "לסמוך" על SAGE שתדע לנהל את הכרטיסים + IR בעצה ושתזכור איזה ממיר עם איזה IR?
אורן,
איך עשית אינטגרציה של ה-IR +SAGE?
תודה.
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

מאיפה קנית את USB_UIRT? ובכמה?
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

אורן,
האם זה הגיוני שמחירו $48 ולהביאו עוד $21?!
מחירו כמעט $70!
אתה רכשת מהאתר שלהם?
האם זה הגיוני שמחירו $48 ולהביאו עוד $21?!
מחירו כמעט $70!
אתה רכשת מהאתר שלהם?
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

תוספת....
באתר http://www.usbuirt.com/order.htm יש 2 דגמים שאחד מהם עם תוספת 56KHz IR Sensor.
מה מטרת תוספת זו?
באתר http://www.usbuirt.com/order.htm יש 2 דגמים שאחד מהם עם תוספת 56KHz IR Sensor.
מה מטרת תוספת זו?
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

אורן,
שאלה אחרונה, אתה יכול להסביר לי איך אתה קנפגת את ה-IR שלממיר X עינית מסויימת בלבד תעבוד ולממיר Y תהיה עינית Y.
שאלה אחרונה, אתה יכול להסביר לי איך אתה קנפגת את ה-IR שלממיר X עינית מסויימת בלבד תעבוד ולממיר Y תהיה עינית Y.
ההסבר הוא לגבי ה-USB-UIRT:
IR בלאסטר ראשי - מספר 3
יציאת סטריאו לשתי עיניות IR - מספרים 1 ו-2.
אני לא בטוח במאת האחוזים במספרים אבל העיקרון נכון...
בקובץ קודים של ה-IR שאתה יוצר יש לרשום ממש בתחילת כל קוד למספר - Z1 או Z2 או Z3 - לפי העינית המבוקשת.
אני לא זוכר אם מתחיל ב-Z0 או Z1.
אני יכול לשלוח לך את הקבצים שלי המוכנים/ או לבדוק היום בערב בבית.
אורן.
IR בלאסטר ראשי - מספר 3
יציאת סטריאו לשתי עיניות IR - מספרים 1 ו-2.
אני לא בטוח במאת האחוזים במספרים אבל העיקרון נכון...
בקובץ קודים של ה-IR שאתה יוצר יש לרשום ממש בתחילת כל קוד למספר - Z1 או Z2 או Z3 - לפי העינית המבוקשת.
אני לא זוכר אם מתחיל ב-Z0 או Z1.
אני יכול לשלוח לך את הקבצים שלי המוכנים/ או לבדוק היום בערב בבית.
אורן.
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

סליחה על הבורות
כלומר אתה אומר ל-SAGE שממיר 1 (Z0) שייך ל-האפאג 1 (לדוגמא) וכן הלאה והוא מנהל את זה עצמאית?
כלומר אתה אומר ל-SAGE שממיר 1 (Z0) שייך ל-האפאג 1 (לדוגמא) וכן הלאה והוא מנהל את זה עצמאית?
כאשר אתה מגדיר בSAGE שאתה רוצה להשתמש ב-USB-UIRT, אתה צריך לבחור את הקובץ עם פקודות הIR או ליצור חדש.
את אותו קובץ, שכפל 3 פעמים, והוסף לראשון Z0 לפני כל פקודה, לקובץ השני Z1 לפני כל פקודה וכו'.
כאשר אתה מוסיף עוד כרטיס וצריך להגדיר אותו ב-SAGETV, אתה פשוט בוחר את הקובץ השני - ואז השליטה היא עם העינית השנייה וכו'.
אורן.
את אותו קובץ, שכפל 3 פעמים, והוסף לראשון Z0 לפני כל פקודה, לקובץ השני Z1 לפני כל פקודה וכו'.
כאשר אתה מוסיף עוד כרטיס וצריך להגדיר אותו ב-SAGETV, אתה פשוט בוחר את הקובץ השני - ואז השליטה היא עם העינית השנייה וכו'.
אורן.
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

אורן,
קבלתי היום את ה-USB-UIRT ו...אני קצת מבולבל.
אין שם עיניות שאפשר לשים על כל ממיר, אלא עיין אחת (ובטח כמה משדרים) כולם באותה אריזה.
אתה יכול להסביר לי איך הצלחת לתת לו להעביר בממיר מסויים רק ערוץ ולא בכולם יחד?
תודה.
קבלתי היום את ה-USB-UIRT ו...אני קצת מבולבל.
אין שם עיניות שאפשר לשים על כל ממיר, אלא עיין אחת (ובטח כמה משדרים) כולם באותה אריזה.
אתה יכול להסביר לי איך הצלחת לתת לו להעביר בממיר מסויים רק ערוץ ולא בכולם יחד?
תודה.
מה שאתה אמור לעשות עכשיו זה לבקש מאלקרונאי לבנות לך כבל מונו (PL רגיל מונו) ובצד שני לשים LED .
תבנה 2 כבלים כאלה ואז תקנה מחבר מ2 מונו לאחד סטריאו.
לאחר מכן חבר את זה בUSBUIRT בחור ששם ויש לך את ההרחבה לשתי העיניות החדשות.
דרך אחרת לעשות את זה היא לבנות (שוב אלקטרונאי) מחבר סטריאו (PL סטריאו) ובצד שני על כל כבל (אדמה משותפת) לשים לד אינפרא אדום.
גם זה צריך לעבוד.
עכשיו בטח תשאל איך אני בודק אם זה עובד????
ובכן, ברמת העקרון אפשר לחבר אוזניות פשוטות לחיבור הזה על הUSBUIRT וכאשר אתה אומר לSAGE או לGIRDER (תוכנת אוטומציה )http://www.promixis.com/ לשדר לך אות לחיבור 1 או 2 (שמאל או יימין באוזניות) אתה תשמע שידור ותדע שזה עובד.
אם צריך עוד עזרה שאל...
תבנה 2 כבלים כאלה ואז תקנה מחבר מ2 מונו לאחד סטריאו.
לאחר מכן חבר את זה בUSBUIRT בחור ששם ויש לך את ההרחבה לשתי העיניות החדשות.
דרך אחרת לעשות את זה היא לבנות (שוב אלקטרונאי) מחבר סטריאו (PL סטריאו) ובצד שני על כל כבל (אדמה משותפת) לשים לד אינפרא אדום.
גם זה צריך לעבוד.
עכשיו בטח תשאל איך אני בודק אם זה עובד????
ובכן, ברמת העקרון אפשר לחבר אוזניות פשוטות לחיבור הזה על הUSBUIRT וכאשר אתה אומר לSAGE או לGIRDER (תוכנת אוטומציה )http://www.promixis.com/ לשדר לך אות לחיבור 1 או 2 (שמאל או יימין באוזניות) אתה תשמע שידור ותדע שזה עובד.
אם צריך עוד עזרה שאל...
יש לי הערה נבזית אחת:
אם כבר הוא צריך לפנות לאלקטרונאי אזי תוכנת WINLIRC עם כבל המתחבר על יציאה טורית או מקבילית של המחשב יבצע אותו דבר בעלות של 5$ בלבד + עבודת האלקטרונאי. אז בשביל מה אתה צריך USB-UIRT?
חפש בפורמים האלה לתאור האלקטרוניקה הנדרשת או בGOOGLE לבניית LIRC IR-BLASTER
אם כבר הוא צריך לפנות לאלקטרונאי אזי תוכנת WINLIRC עם כבל המתחבר על יציאה טורית או מקבילית של המחשב יבצע אותו דבר בעלות של 5$ בלבד + עבודת האלקטרונאי. אז בשביל מה אתה צריך USB-UIRT?
חפש בפורמים האלה לתאור האלקטרוניקה הנדרשת או בGOOGLE לבניית LIRC IR-BLASTER
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -