שדרוג רסיבר ל4
לאחר שקיבלתי את OLED החדש צריך ככול הנראה לשדרג עכשיו גם את הרסיבר על מנת שאוכל לצפות בתכנים ב4K ובשלל תקני האודיו.
כרגע אני עם ימהה 3010 שמאוד מרוצה ממנו אבל לצערי לא תומך ב4K .
אני לא סגור תקציבית על הסכום להוצאה עבור הרסיבר אבל אני מניח שזה יהיה כמה אלפים טובים השאלה מה מומלץ היום מבחינת רסיברים לקולנוע ומוסיקת בסטריאו שייתן תמיכה בכל הפורמטים החדשים וכן לעתיד הקרוב . הרמקולים שבירשותי הם קדמיים של אינפיניטי קפא 7.1 וסנטר של פוקל C700 .
חשבתי לשנות ולעזוב את ימהה לכיוון הדנון בגלל ההגברה אבל לא סגור . נראה לי שבארץ הדנון מתומחר קצת מעבר למידה.
כרגע אני עם ימהה 3010 שמאוד מרוצה ממנו אבל לצערי לא תומך ב4K .
אני לא סגור תקציבית על הסכום להוצאה עבור הרסיבר אבל אני מניח שזה יהיה כמה אלפים טובים השאלה מה מומלץ היום מבחינת רסיברים לקולנוע ומוסיקת בסטריאו שייתן תמיכה בכל הפורמטים החדשים וכן לעתיד הקרוב . הרמקולים שבירשותי הם קדמיים של אינפיניטי קפא 7.1 וסנטר של פוקל C700 .
חשבתי לשנות ולעזוב את ימהה לכיוון הדנון בגלל ההגברה אבל לא סגור . נראה לי שבארץ הדנון מתומחר קצת מעבר למידה.
נערך לאחרונה על ידי shay1 ב 26/09/2018 18:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·shay1 כתב:לאחר שקיבלתי את OLED החדש צריך ככול הנראה לשדרג עכשיו גם את הרסיבר על מנת שאוכל לצפות בתכנים ב4K ובשלל תקני האודיו
כרגע אני עם ימהה 3010 שמאוד מרוצה ממנו אבל לצערי לא תומך ב4K
אני לא סגור תקציבית על הסכום להוצאה עבור הרסיבר אבל אני מניח שזה יהיה כמה אלפים טובים השאלה מה מומלץ היום מבחינת רסיברים לקולנוע ומוסיקת בסטריאו שייתן תמיכה בכל הפורמטים החדשים וכן לעתיד הקרוב . הרמקולים שבירשותי הם קדמיים של אינפיניטי קפא 7.1 וסנטר של פוקל C700
חשבתי לשנות ולעזוב את ימהה לכיוון הדנון בגלל ההגברה אבל לא סגור נראה לי שבארץ הדנון מתומחר קצת מעבר למידה...
מנסיוני מערכת הכיול היא הפרמטר שצריך להתרכז בו הכי הרבה ולכן :
1.ארקם/נאד שכוללים דיראק
2.אנתם שכולל ARC
3.דנון/מרנץ שכוללים אודסי
4.ימאהה
5.אונקיו/אינטגרה /פיוניר
- OrenMizrav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 996
- נתן תודות: 100 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
- יצירת קשר:
עד כמה לדעתך ההבדלים בין שיטות הכיול משמעותיות בין החברות ולמה דווקא כיול בהתחשב בכך שלא כל התכנים יהיו זהים באיכותםistarmini כתב:·......
מנסיוני מערכת הכיול היא הפרמטר שצריך להתרכז בו הכי הרבה ולכן :
1.ארקם/נאד שכוללים דיראק
2.אנתם שכולל ARC
3.דנון/מרנץ שכוללים אודסי
4.ימאהה
5.אונקיו/אינטגרה /פיוניר...
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·זאת דרך מוזרה. יש לך רסיבר ב3 אלף שיתן לך כל מה שאתה צריך. ויש רסיברים ב4 אלף שיתנו לך יותר ממה שאתה צריך. הכוונה כמובן מבחינת פיצ'רים. כי צריך גם להתאים את האופי סאונד למה אתה אוהב. בשביל זה צריך לשמוע אותם. אחרת זה רק על בסיס המלצות ותמורה לכסף. אתה גם יורד מרסיבר מעולה עם אופי סאונד יחודי.shay1 כתב:לא הגדרתי תקציב בכוונה אבל עד 10K לא מחוייב לבזבז את הכל במידה ויש מכשירים טובים בעלות נמוכה יותר ..........
הדנון מתומחר די טוב בארץ. כי יש להם תחרות מול אמזון. אם כבר, הוא אחד הזולים. במיוחד מול ימאהה.
אם אתה רוצה שיפור מכל הכיוונים אז רסיברי בוטיק כמו האנטם 720, יתנו לך גם סאונד טוב גם הגברה מעולה ומערכת כיול בין הטובות. אבל המחיר "קצת" עולה. בכל מקרה, מה שאתה רואה בזאפ או באתרים זה לא המחיר הסופי ולרוב זה רחוק ממנו.
עכשיו כפי שאני רואה זאת, יש בעיה פשוטה, אתה צריך ללכת לשמוע כמה רסיברים ואז לחזור עם תובנות ושאלות חדשות. כי על הנייר כל רסיבר ב3000 שקל יתן לך מענה טוב, אין לך דרישות מיוחדות והפיצ'ר היחיד שאתה מחפש זה תמיכה בתקנים חדשים. זה יש לכולם.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·shay1 כתב:עד כמה לדעתך ההבדלים בין שיטות הכיול משמעותיות בין החברות ולמה דווקא כיול בהתחשב בכך שלא כל התכנים יהיו זהים באיכותם.........
הבדלים ששווים את הרכישה של הטוב ביותר שאתה יכול.
ענין השוני בתכנים לא רלוונטי מערכות הכיול מכילות סאונד / תדרים ולא תכנים.
·OrenMizrav כתב:https://www.bigdeal.co.il/Default.aspx?CampaignId=48740...
וואו ה3400 ב2700 ש"ח? זול בצורה חשודה
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1577
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים