למביני מוניטור אודיו
לא שמעתי אף אחד מהם אבל מבחינת מפרט מדובר בשני רמקולים מאוד שונים בתכנון (חיתוך קרוסאובר , דרייברים מעט שונים , תיבה)
לך לחנות ותאזין ,תבדוק אם שווה את השדרוג..
ולרקרוד שתגע שה rx2 הוא שני דורות אחורה , הדגם הבא אחריו הוא סילבר 2 ואחריו הסילבר 100
לך לחנות ותאזין ,תבדוק אם שווה את השדרוג..
ולרקרוד שתגע שה rx2 הוא שני דורות אחורה , הדגם הבא אחריו הוא סילבר 2 ואחריו הסילבר 100
האמת קניתי לפני חודשים את סידרת הרפרנס של 100 v2paradigm שאיתם אני מאזין בסטריאו מחובר לי ברסיבר של נאקמיצי לגבי המוניטור אודיו מחובר לקולנוע onkyo tx nr676 ביתי שגם שם מידי פעם מאזין קצת בסטריאו פשוט התחברתי גם למוניטור אודיו ממש לדיוק לבאס ההדוק והמורגש למדפיים כן .. אז עניין אותי אם משו האזין לשניהם ויכול להגיד עד כמה ההבדל מורגש בס מיד טרבל ואם יש הבדל משמעותי ..?
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
·הבס של ה-RX2 רחוק מלהיות הדוק, אך הוא בהחלט "מורגש" ודומיננטי, וופר 8 אינטש זה לא משהו סטנדרטי ברמקולים "על סטנד" ביתיים.Hbenzi כתב:פשוט התחברתי גם למוניטור אודיו ממש לדיוק לבאס ההדוק והמורגש למדפיים...
אם אתה אוהב את ה-RX2 אז למה אתה מחפש להחליפו? רמקול מדגם חדש לא תמיד ישמע טוב יותר מהדגם (או שניים) הקודם לו.
You pay peanuts, you get monkeys
·בהשוואה למה הוא לא הדוק ? לי יש את הסילבר אחד לאחר החלפה מרמקולים של מורל דגם סולן ובהחלט מורגש שינוי משמעותי ב"שליטה" של הבס .freerider כתב:·הבס של ה-RX2 רחוק מלהיות הדוק, אך הוא בהחלט "מורגש" ודומיננטי, וופר 8 אינטש זה לא משהו סטנדרטי ברמקולים "על סטנד" ביתיים.......
אם אתה אוהב את ה-RX2 אז למה אתה מחפש להחליפו? רמקול מדגם חדש לא תמיד ישמע טוב יותר מהדגם (או שניים) הקודם לו....
ואני בן אדם ששומע המון בס (היפ הופ ,רוק,מטאל,טכנו..)
@Hbenzi
·
אם אתה לא מרוצה מהרמקולים שלך עכשיו , אז לדעתי תנסה להחליף חברה, חתימת הסאונד לא תשתנה מדגם ישן לחדש .
יש ביד שניה בן אדם שמוכר atc scm 11 באותו מחיר כמו הסילבר 100 ,לדעתי ייתן לך תמורה הרבה יותר טובה . (שתדע שמדובר ברמקול יותר קטן אז הבאס יהיה חלש יותר)
·
אם אתה לא מרוצה מהרמקולים שלך עכשיו , אז לדעתי תנסה להחליף חברה, חתימת הסאונד לא תשתנה מדגם ישן לחדש .
יש ביד שניה בן אדם שמוכר atc scm 11 באותו מחיר כמו הסילבר 100 ,לדעתי ייתן לך תמורה הרבה יותר טובה . (שתדע שמדובר ברמקול יותר קטן אז הבאס יהיה חלש יותר)
- freerider
- חבר ותיק

·1. כשאתה משווה בין רמקולים קודם כל תכיר את המתמודדים, ל-RX2 וופר בקוטר 8 אינטש, שלך "קצת" יותר קטן, בנוסף נפח התיבה גדול יותר ב-RX2 דבר המשפיע באופן ישיר על "גודל" הבס המתקבל.Guyagil כתב:·בהשוואה למה הוא לא הדוק ? לי יש את הסילבר אחד לאחר החלפה מרמקולים של מורל דגם סולן ובהחלט מורגש שינוי משמעותי ב"שליטה" של הבס .......
ואני בן אדם ששומע המון בס (היפ הופ ,רוק,מטאל,טכנו..)...
2. עצם העובדה שה-RX2 והרמקולים שלך ייוצרו ע"י אותו המותג לא הופך את הצליל שהם מפיקים לזהה.
3. אצלך אם זכור לי נכון מיקום הרמקולים היה בעייתי ולאחר הזזתם נימצא שיפור.
- freerider
- חבר ותיק

ה-ATC זהו רמקול "קשה להנעה" בלשון המעטה, אכן הוא רמקול מצוין אך סביר להניח שאתה לא מכיר את הרמקול הזה אם אתה ממליץ לפותח השירשור לחבר אותו לרסיבר ק"ב ברמת כניסה+Guyagil כתב: יש ביד שניה בן אדם שמוכר atc scm 11 באותו מחיר כמו הסילבר 100 ,לדעתי ייתן לך תמורה הרבה יותר טובה . (שתדע שמדובר ברמקול יותר קטן אז הבאס יהיה חלש יותר)...
@freerider
·
כן אתה צודק לאחר ההזזה המיקום השתפר וגם הבאס ובדקתי שם את שני הרמקולים והסילבר אחד היה באס הרבה יותר ממוקד ומדויק (למרות שרמת המחירים שונה , אבל בגלל זה שאלתי בהשוואה למה אתה אומר שהסילבר 2 לא הדוק , כי הוא אהב את כמה שהבאס "הדוק" בהשוואה כנראה למה שהוא מכיר ושמע ).
לגבי ה atc פספסתי את העובדה שהוא משתמש ברסיבר ק"ב . ואני לא מכיר את המפרט הטכני שלו פשוט שמעתי אותו כמה פעמים והוא היה מדהים .
·
כן אתה צודק לאחר ההזזה המיקום השתפר וגם הבאס ובדקתי שם את שני הרמקולים והסילבר אחד היה באס הרבה יותר ממוקד ומדויק (למרות שרמת המחירים שונה , אבל בגלל זה שאלתי בהשוואה למה אתה אומר שהסילבר 2 לא הדוק , כי הוא אהב את כמה שהבאס "הדוק" בהשוואה כנראה למה שהוא מכיר ושמע ).
לגבי ה atc פספסתי את העובדה שהוא משתמש ברסיבר ק"ב . ואני לא מכיר את המפרט הטכני שלו פשוט שמעתי אותו כמה פעמים והוא היה מדהים .
@freerider
·
התכוונתי ל rx2 טעות שלי .
בכל מקרה אני מסכים איתך שבוופר יותר גדול הבאס באופן טבעי פחות "נשלט" .
אבל הפואנטה שלי הייתה שאם הוא שמע את הרמקולים (אני מניח שהשווה מול אחרים ) ואהב את דיוק הבאס שלהם , כנראה שאתה משווה לרמקולים ברמה יותר גבוהה ברמת המחיר והבנייה , אז שאלתי בהשוואה למה ?
·
התכוונתי ל rx2 טעות שלי .
בכל מקרה אני מסכים איתך שבוופר יותר גדול הבאס באופן טבעי פחות "נשלט" .
אבל הפואנטה שלי הייתה שאם הוא שמע את הרמקולים (אני מניח שהשווה מול אחרים ) ואהב את דיוק הבאס שלהם , כנראה שאתה משווה לרמקולים ברמה יותר גבוהה ברמת המחיר והבנייה , אז שאלתי בהשוואה למה ?