מספר שאלות שלא מצאתי להן תשובה בחיפוש לגבי TVIX4000P

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
esloan פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

לאחר חיפוש בפורום נשארתי עם מספר שאלות פתוחות לגבי הסטרימר.

1. היום, לאחר הורדה של פרק אחד או יותר, אני צורב אותו (3-4 דקות) ומעביר ל DVD קורא DIVX. בקיצור, מרגע ההורדה, מספר דקות והקובץ זמין לצפיה. לאור התגובות שקראתי, מה באמת היא מהירות התעבורה של הסטרימר (ב FTP) ל 4000? קראתי מספרים כמו 3.5 מ"ב לשניה, מה שנראה לי איטי בטירוף. האם זה באמת כך?
2. חלק מהפוסטים בשרשורים השונים דיברו על אפסקיילינג של תכני SDTV ל 1080p. ברם, בכל החומר הפומבי מדובר על תמיכה ב 1080i לכל היותר. אז מי צודק?
3. ושאלה נוספת לגבי האפסקיילינג, האם סביר כי יהיה שיפור בהצגת תכני SDTV (בעיקר סדרות וסרטי DIVX) בין ה 4000 לבין נגן ה DIVX הנוכחי שלי (לנקו פשוט)?
4. האם יש או אין תמיכה ב FLAC?

תודה, ארז.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #2 

1. ניתן להעביר גם 25Mbps בקלות, זה קצב HDTV הרבה יותר מהיר מכל DIVX שאתה מכיר...

2. זה עושה UPSCALE ל-1080P

3. אם יהיה הבדל, זה לא יהיה הבדל משמעותי במיוחד. כל הרעיון הוא להשתמש ב-STREAMER לתכני HDTV ולא רק ל-DIVX פשוטים

4. יש.

esloan פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #3 

עופר, האם ה 25 מ"ב לשניה מתייחס ל bit rate של הקובץ שהצלחת לראות ללא שיבושים streamed מהמחשב או למהירות העברה של קובץ מן המחשב לדיסק המקומי של ה 4000 (בהנחה של רשת 100 מ"ב ביתית)?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #4 

קצב ההעברה לדיסק הפנימי הרבה יותר איטי מזה.

אבל בשביל מה להעביר את זה לדיסק המקומי. זה על מחשב ? זה כבר תקין? תריץ את זה מרחוק...

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”