היי לכולם,
ככל שקראתי וחפרתי בפורום הזה ובאחרים לגבי ק"ב, ככה נהיה לי יותר ויותר מסובך- לכן פונה לעזרה והתייעצות בעניין.
יש לי רסיבר הרמן - קרדון, דגם AVR 151S .
כמה שאלות:
(1) אני לא מחפש "להסתבך" עם המערכת, לא מעוניין ב5.1 וכו'. אני מחפש שני רמקולים בלבד, מדפיים או עומדים (לא משנה לי), שיעשו את העבודה וייתנו סאונד טוב ונעים. התקציב הוא עד 1200 - 1500 ש"ח.
ושוב, דפדפתי הרבה בפורום ולא מצאתי מידע שיעזור בעניין הזה.
(2) בשביל מה יש לרסיבר כניסות של HDMI ? קראתי פה בפורום שמישהו רשם שהרמן קרדון לא תומכים במעבר של HDMI לטלויזיה - אז מה קורה פה? ובאופן כללי - אם יש למישהו מדריך או מידע כלשהו על הרסיבר והתכונות שלו - אשמח שתפנו אותי במקום שאחפור פה.
תודה לעוזרים!!
עזרה והתייעצות בבחירת רמקולים
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
1. קשה לקבל מידע כזה בפורום
רמקולים במחירים זולים כאלו אפשר לקבל רק ביד 2.
אם בפורום יד 2 כאן, או באתרים אחרים, או ישירות בחנויות שמוכרות גם יד 2 ומתצוגה.
אז בדיוק כמו שהציע Guyagil, אתה צריך, חוץ מחיפוש בפורומים של יד 2, לפנות לחנויות מתמחות, ולבדוק אם יש להם רמקולים בקריטריון שאתה מבקש.
2. מה שקראת, לא נכון.
הייתה ברסיברים של HK, כמו ה- 142, שלא העבירו אודיו בכניסות ה- HDMI, שלהם, מטעמי חיסכון בלבד.
HK אמרו... כבר יש כניסות דיגיטאליות שמעבירות את הפורמטים שהרסיבר יודע לפענח, אז נוותר על היכולת הזו ב- HDMI.
הרסיבר שלך כן מעביר אודיו מכניסות HDMI שלו.
עוד דבר שהיה, הוא שחלק מהרסיברים לא הציגו את תפריט הרסיבר על הטלויזיה (OSD), בחיבור HDMI.
היה צריך לחבר חיבור וידאו קומפוזיט כדי לראות את התפריט על הטלויזיה.
לא כזה נורא, כי לאחר ההגדרות והכיול, אין ממש צורך בגישה לתפריטים.
לא ראיתי שכתוב שזה כך ברסיבר שלך, אז אתה יכול לבדוק לבד, אבל נראה לי שהתפריט של הרסיבר כן מועבר לטלויזיה על HDMI
רמקולים במחירים זולים כאלו אפשר לקבל רק ביד 2.
אם בפורום יד 2 כאן, או באתרים אחרים, או ישירות בחנויות שמוכרות גם יד 2 ומתצוגה.
אז בדיוק כמו שהציע Guyagil, אתה צריך, חוץ מחיפוש בפורומים של יד 2, לפנות לחנויות מתמחות, ולבדוק אם יש להם רמקולים בקריטריון שאתה מבקש.
2. מה שקראת, לא נכון.
הייתה ברסיברים של HK, כמו ה- 142, שלא העבירו אודיו בכניסות ה- HDMI, שלהם, מטעמי חיסכון בלבד.
HK אמרו... כבר יש כניסות דיגיטאליות שמעבירות את הפורמטים שהרסיבר יודע לפענח, אז נוותר על היכולת הזו ב- HDMI.
הרסיבר שלך כן מעביר אודיו מכניסות HDMI שלו.
עוד דבר שהיה, הוא שחלק מהרסיברים לא הציגו את תפריט הרסיבר על הטלויזיה (OSD), בחיבור HDMI.
היה צריך לחבר חיבור וידאו קומפוזיט כדי לראות את התפריט על הטלויזיה.
לא כזה נורא, כי לאחר ההגדרות והכיול, אין ממש צורך בגישה לתפריטים.
לא ראיתי שכתוב שזה כך ברסיבר שלך, אז אתה יכול לבדוק לבד, אבל נראה לי שהתפריט של הרסיבר כן מועבר לטלויזיה על HDMI