עזרה והתייעצות בבחירת רמקולים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
elka פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי לכולם,
ככל שקראתי וחפרתי בפורום הזה ובאחרים לגבי ק"ב, ככה נהיה לי יותר ויותר מסובך- לכן פונה לעזרה והתייעצות בעניין.
יש לי רסיבר הרמן - קרדון, דגם AVR 151S .

כמה שאלות:

(1) אני לא מחפש "להסתבך" עם המערכת, לא מעוניין ב5.1 וכו'. אני מחפש שני רמקולים בלבד, מדפיים או עומדים (לא משנה לי), שיעשו את העבודה וייתנו סאונד טוב ונעים. התקציב הוא עד 1200 - 1500 ש"ח.
ושוב, דפדפתי הרבה בפורום ולא מצאתי מידע שיעזור בעניין הזה.

(2) בשביל מה יש לרסיבר כניסות של HDMI ? קראתי פה בפורום שמישהו רשם שהרמן קרדון לא תומכים במעבר של HDMI לטלויזיה - אז מה קורה פה? ובאופן כללי - אם יש למישהו מדריך או מידע כלשהו על הרסיבר והתכונות שלו - אשמח שתפנו אותי במקום שאחפור פה.

תודה לעוזרים!!

Guyagil
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 290
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #2 

תבדוק בקונקטור יש להם מכירות חיסול על כל מיני מוניטור אודיו למיניהם , אני חטפתי לפני יומיים סילבר 1 ב1700 (מחיר רגיל 4000 שח ...)

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10913
נתן תודות: 215 פעמים
קיבל תודות: 1941 פעמים

שליחה #3 

1. קשה לקבל מידע כזה בפורום
רמקולים במחירים זולים כאלו אפשר לקבל רק ביד 2.
אם בפורום יד 2 כאן, או באתרים אחרים, או ישירות בחנויות שמוכרות גם יד 2 ומתצוגה.
אז בדיוק כמו שהציע Guyagil, אתה צריך, חוץ מחיפוש בפורומים של יד 2, לפנות לחנויות מתמחות, ולבדוק אם יש להם רמקולים בקריטריון שאתה מבקש.

2. מה שקראת, לא נכון.
הייתה ברסיברים של HK, כמו ה- 142, שלא העבירו אודיו בכניסות ה- HDMI, שלהם, מטעמי חיסכון בלבד.
HK אמרו... כבר יש כניסות דיגיטאליות שמעבירות את הפורמטים שהרסיבר יודע לפענח, אז נוותר על היכולת הזו ב- HDMI.
הרסיבר שלך כן מעביר אודיו מכניסות HDMI שלו.

עוד דבר שהיה, הוא שחלק מהרסיברים לא הציגו את תפריט הרסיבר על הטלויזיה (OSD), בחיבור HDMI.
היה צריך לחבר חיבור וידאו קומפוזיט כדי לראות את התפריט על הטלויזיה.
לא כזה נורא, כי לאחר ההגדרות והכיול, אין ממש צורך בגישה לתפריטים.
לא ראיתי שכתוב שזה כך ברסיבר שלך, אז אתה יכול לבדוק לבד, אבל נראה לי שהתפריט של הרסיבר כן מועבר לטלויזיה על HDMI

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 238 פעמים

שליחה #4 

אם אתה מעוניין,
אני מוכר את הרמקולים המדפיים שלי.
Polk audio RTI4. במחיר של 600 ש"ח.
מסך אולד LG65C8.