שלום רב
עברנו לאחרונה לדירת 5 חדרים כ 130 מ"ר ישנה ללא ממ"ד. כרגע עם ראוטר של בזק ( נטגיר VEGN2610 ) שנמצא בסלון בקצה אחד של הבית. בחדר השינה בקצה השני הקליטה חלשה מאוד.
ניסיתי להשמיש ראוטר ישן שלי TPLINK 1043V1 אבל כנראה עשיתי לו בריק ואין לי כוח להתעסק עם לתקן אותו ונראה לי שהגיע הזמן לקנות ראוטר יותר עדכני.
בינתיים למחשב שבחדר שינה אני משתמש עם חיבור קוי על גבי חשמל שנותן מהיריות טובות ( למרות שהחשמל תלת פאזי ). העברת כבל רשת אפשרית אבל לא לכל הנקודות.
אני לא משתמש כבד אבל מתכנן סטרימינג של סלקום או סטינגTV ונטפליקס.
שאלתי - האם פתרון של ראוטר טוב דוגמת ה C7 או משהו קצת יותר מתקדם ייתן כיסוי טוב לכל הדירה או שבכל זאת נצטרך פתרון של MESH או ראוטר עם AP מרוחק ?
אבי
פריסת רשת אלחוטית בדירה
- Dor1992
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 579
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
@av177
·
AP שמחובר אלחוטית לראוטר יחתוך לך חצי מהמהירות. אם אתה יכול לחבר אותו עם כבל לראוטר זה יפתור לך את כל הבעיות.
Mesh זאת גם מערכת יקרה מאוד.
למה שלא תקנה נתב יותר חזק? זה פשוט הפיתרון הכי זול והכי טוב.
אגב הייתי בטוח שהראוטרים של בזק חזקים. כולם פה מתלוננים על ההוט בוקס. לי יש הוט בוקס 1 והבית שלי 3 קומות + גינה ואני מצליח לקבל קליטה מצויינת מכל רחבי הבית.
·
AP שמחובר אלחוטית לראוטר יחתוך לך חצי מהמהירות. אם אתה יכול לחבר אותו עם כבל לראוטר זה יפתור לך את כל הבעיות.
Mesh זאת גם מערכת יקרה מאוד.
למה שלא תקנה נתב יותר חזק? זה פשוט הפיתרון הכי זול והכי טוב.
אגב הייתי בטוח שהראוטרים של בזק חזקים. כולם פה מתלוננים על ההוט בוקס. לי יש הוט בוקס 1 והבית שלי 3 קומות + גינה ואני מצליח לקבל קליטה מצויינת מכל רחבי הבית.