שרשור תגובות: ה Mi Max 3 של שיאומי מגיע לארץ. כמה יעלה?
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
- Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
יפה שהצליחו לדחוס מסך כל כך גדול במכשיר שדומה בגודלו ל MI MAX 2.
יש פה שדרוג נחמד של מעבד וגם טיפה של הסוללה.
לדעתי לא מצדיק הפרש של כ-400 שח בין הדגמים בייבוא רשמי, כי ביננו זה טלפון ברמת הביניים ומטה, אבל בייבוא צד שלישי או בייבוא אישי ההפרש קטן וכן הייתי מעדיף את ה MI MAX 3.
הייתה לי את ה MI MAX 2 למשך כמה שבועות ומאז הוא בשימוש של כמה חודשים אצל הבן שלי, ובסך הכל מדובר במכשיר מאוזן.
הייתה לMI MAX 2 שלי בעיה שלקח למסך להידלק כ-10 שניות מהרגע שהוא נרדם (בעייתי כשאתה מנסה לענות לשיחה למשל).איפוס של המכשיר והחזרה להגדרות יצרן לא עזרו, אז צרבתי עליו קושחה צד שלישי לאחר פתיחת ה BOOTLOADER ומאז הכל פיקס.
יש פה שדרוג נחמד של מעבד וגם טיפה של הסוללה.
לדעתי לא מצדיק הפרש של כ-400 שח בין הדגמים בייבוא רשמי, כי ביננו זה טלפון ברמת הביניים ומטה, אבל בייבוא צד שלישי או בייבוא אישי ההפרש קטן וכן הייתי מעדיף את ה MI MAX 3.
הייתה לי את ה MI MAX 2 למשך כמה שבועות ומאז הוא בשימוש של כמה חודשים אצל הבן שלי, ובסך הכל מדובר במכשיר מאוזן.
הייתה לMI MAX 2 שלי בעיה שלקח למסך להידלק כ-10 שניות מהרגע שהוא נרדם (בעייתי כשאתה מנסה לענות לשיחה למשל).איפוס של המכשיר והחזרה להגדרות יצרן לא עזרו, אז צרבתי עליו קושחה צד שלישי לאחר פתיחת ה BOOTLOADER ומאז הכל פיקס.
אם מתייחסים לטלפון כטלפון למשחקים הייתי בודק מול דרישות המינימום של המשחק הפופולרי היום פורטנייט(שאמנם עדיין לא זמין בצורה רחבה):
RAM: 3GB or higher
GPU Type: Adreno 530 or higher, Mali-G71 MP20, Mali-G72 MP12 or highe
כרטיס המסך לא מספיק חזק, במחיר כזה הייתי מעדיף להוסיף קצת ולקנות את הpocophone שמגיע עם מעבדים, ראשי וגראפי, חזקים משמעותית.
RAM: 3GB or higher
GPU Type: Adreno 530 or higher, Mali-G71 MP20, Mali-G72 MP12 or highe
כרטיס המסך לא מספיק חזק, במחיר כזה הייתי מעדיף להוסיף קצת ולקנות את הpocophone שמגיע עם מעבדים, ראשי וגראפי, חזקים משמעותית.