שלום לכל המומחים
יש לי הכנה לרמקולים תלויים בצידי הטלוויזיה ומעוניין בשני רמקולים בלבד - תלויים יפים ואיכותיים
האם יש אופציה של שני רמקולים שיהיו מחוברים ישירות לטלוויזיה , כלומר ללא צורך במגבר ? אני מוכן להחליף את החיווט שיש לי לחיווט אחר שיגיע ישירות לטלוויזה - כרגע יש חיווט רמקולים רגיל
אם כן אשמח להמלצות.
אם לא אשמח להצעה לפתרון שלא מחייב אותי במגבר גדול - אני כנראה אוותר על surround מלא
תודה רבה
רמקולים לטלוויזה
יש לי מסך די מושקע סוני 900 75 אינץ
לא שמתי לעצמי תקציב אבל מקווה לא לעבור כמה אלפים בודדים ,נורא תלוי בפתרון
ממש מקווה לקבל מכם רעיונות
למרות שיש לי הכנה מלאה ל5 רמקולים .... אני כנראה יורד מזה
ככה שכל פתרון אחר אשמח
לא שמתי לעצמי תקציב אבל מקווה לא לעבור כמה אלפים בודדים ,נורא תלוי בפתרון
ממש מקווה לקבל מכם רעיונות
למרות שיש לי הכנה מלאה ל5 רמקולים .... אני כנראה יורד מזה
ככה שכל פתרון אחר אשמח
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
יש פה פוטנציאל טוב. שני רמקולים מוגברים טובים עם חיבור אופטי על מטלים מתאמים יתנו לך סאונד טוב.
אז השאלה פה היא מה גודל הסלון, מה המרחק ישיבה ומה העוצמה שאתה מחפש?
התקציב זה לא כדי לדעת כמה כסף אתה רוצה לבזבז אלה כדי לדעת איזה רמקול להמליץ לך, יש רמקול למחשביפם ב600 שקל ויש מוניטורים לאולפן מקצועי ב10K דולר.
כמובן שאפשר גם ללכת על מגבר ושני רמקולים אבל אז צריך רסיבר או מגבר סטריאו עם כניסת HDMI ויכולת מיתוג ופענוח כמו של רסיבר. יש בודדים כאלה. אז אולי כבר עדיף לך רסיבר דק. אבל כאהל יש ממש קצת גם.
רמקולים מוגברים לא חסר אבל רובם ללא כניסות ורק הבודדים יש להם את כמה מה שאתה צריך. לדוגמה:
קליפש, מעולים אבל זאת חבר עם חותם סאונד משלה.
קנטו המעולים. יש להם עוד דגמים.
וכמובן האודינגין
שים לב ששני הראשוני הם בעצם מכילים גם DAC ולכן יש להם חיבור גידיטלי ישיר למסך שלך מה שיתן מקסימום איכות. ויש להם אפשרות להוסיף סאב ולהרחיב את המערכת.
הקישורים בשלוף...
אבל כמובן שאתה לא מוגבל ל3 דגמים. יש לך אפשרות להקנות DAC קנטן עם יציאות לרמקולים מוגברים וכניסה אופטי למסך ואז יש לך את כל עולם המוניטורים המוגברים. עולם ענק.
אז השאלה פה היא מה גודל הסלון, מה המרחק ישיבה ומה העוצמה שאתה מחפש?
התקציב זה לא כדי לדעת כמה כסף אתה רוצה לבזבז אלה כדי לדעת איזה רמקול להמליץ לך, יש רמקול למחשביפם ב600 שקל ויש מוניטורים לאולפן מקצועי ב10K דולר.
כמובן שאפשר גם ללכת על מגבר ושני רמקולים אבל אז צריך רסיבר או מגבר סטריאו עם כניסת HDMI ויכולת מיתוג ופענוח כמו של רסיבר. יש בודדים כאלה. אז אולי כבר עדיף לך רסיבר דק. אבל כאהל יש ממש קצת גם.
רמקולים מוגברים לא חסר אבל רובם ללא כניסות ורק הבודדים יש להם את כמה מה שאתה צריך. לדוגמה:
קליפש, מעולים אבל זאת חבר עם חותם סאונד משלה.
קנטו המעולים. יש להם עוד דגמים.
וכמובן האודינגין
שים לב ששני הראשוני הם בעצם מכילים גם DAC ולכן יש להם חיבור גידיטלי ישיר למסך שלך מה שיתן מקסימום איכות. ויש להם אפשרות להוסיף סאב ולהרחיב את המערכת.
הקישורים בשלוף...
אבל כמובן שאתה לא מוגבל ל3 דגמים. יש לך אפשרות להקנות DAC קנטן עם יציאות לרמקולים מוגברים וכניסה אופטי למסך ואז יש לך את כל עולם המוניטורים המוגברים. עולם ענק.