איכות ״שידור״ דרך ממיר פרטנר
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
·מצאת מה לראות?yonyz כתב:אהלן,
היום התקינו אצלנו אינטרנט וסטרימרים של פרטנר. בעיניי נראה כאילו התוכן שמשודר הוא לא יותר מ-480p, אפילו בערוצים כמו Nat Geo Wild HD. האם יש דרך לבדוק בוודאות את הרזולוציה של התוכן שמוזרם?...
כעקרון הם משדרים ב-HD וזה אכן נראה בין 480p ל720p. ב-NG Wild HD משדרים תכניות גם בSD.
באפליקציה לטלפון האיכות HD חדה פלאים ממה שמשדרים בממיר של פרטנר
·כנראה שיש לך בעיה.yonyz כתב:אהלן,
היום התקינו אצלנו אינטרנט וסטרימרים של פרטנר. בעיניי נראה כאילו התוכן שמשודר הוא לא יותר מ-480p, אפילו בערוצים כמו Nat Geo Wild HD. האם יש דרך לבדוק בוודאות את הרזולוציה של התוכן שמוזרם?...
איכות השידור בפרטנר מאוד טובה. יותר מיס וסלקום tv זה בטוח.
בטח ובטח לא 480p בערוצי HD.
תבצע בדיקת מהירות בממיר.
איך אתה מחובר?
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
@Gershon99
·טובה יותר מסלקום, זה בהחלט, אבל ביס והוט זה חד יותר משמעותית.
וערוצים שמשדרים באיכות HD במקור יכולים לשדר אותם באיכות 480p וזה ייראה איכותי יחסית, אבל לא כמו איכות HD+.
האיכות לא נראית חדה מספיק, אבל ברור שהאיכות לא 480p...
·טובה יותר מסלקום, זה בהחלט, אבל ביס והוט זה חד יותר משמעותית.
וערוצים שמשדרים באיכות HD במקור יכולים לשדר אותם באיכות 480p וזה ייראה איכותי יחסית, אבל לא כמו איכות HD+.
האיכות לא נראית חדה מספיק, אבל ברור שהאיכות לא 480p...
זה האינטרנט שלך, שלא מסוגל לעמוד בקצב האגירה.
תוודא שבבדיקה אתה מקבל מעל 40 מגה.
האיכות היא טובה מאוד ברגע שזה מסתדר, אני עם טלויזיה 4k 55.
תבדוק הגדרות רזולוציה, חיבור למסך דרך כניסות המתאימות ל4K (ולא לרגילות אם יש כמו בהייסנס) וכו'.
תוודא שבבדיקה אתה מקבל מעל 40 מגה.
האיכות היא טובה מאוד ברגע שזה מסתדר, אני עם טלויזיה 4k 55.
תבדוק הגדרות רזולוציה, חיבור למסך דרך כניסות המתאימות ל4K (ולא לרגילות אם יש כמו בהייסנס) וכו'.
הטלויזיה שלי היא 1080p. לא עשיתי בדיקת מהירות דרך המכשיר של פרטנר, אבל דרך אחרים אני מקבל 200 מגה. זאת לא הבעיה, אני פשוט לא רדיל לראות איכות של שידורי טלוויזיה דרך המסך הספציפי הזה, שהוא די גדול ואני יושב די קרוב אליו.