השרשור על פיקסל תקול (יניר)
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לבקשת בעל השרשור, העלמנו את השרשור הנ"ל.
לא יודע אם הבעיה נפתרה לכותב, או שהוא ערך את הודעותיו וביקש לסגור את השרשור מטעמיו האישיים, אך היה לי חשוב לציין שלא מדובר בצינזור, איום, חשש מתביעה או חשש מלשון הרע.
מקריאת השרשורים האחרים של הכותב, אין לי ספק שמדובר במקרה אמיתי לחלוטין, ואנחנו מאוד נשתדל לעקוב אחרי המקרה ולעזור כמיטב יכולתנו.
תודה, ואתכם הסליחה.
לא יודע אם הבעיה נפתרה לכותב, או שהוא ערך את הודעותיו וביקש לסגור את השרשור מטעמיו האישיים, אך היה לי חשוב לציין שלא מדובר בצינזור, איום, חשש מתביעה או חשש מלשון הרע.
מקריאת השרשורים האחרים של הכותב, אין לי ספק שמדובר במקרה אמיתי לחלוטין, ואנחנו מאוד נשתדל לעקוב אחרי המקרה ולעזור כמיטב יכולתנו.
תודה, ואתכם הסליחה.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
באמת התפלאתי לאן הוא נעלם.
Silence speaks louder than words
ברשותך אסיט טיפה את ההודעה לדיון מעניין כשלעצמו והקשור לעולם האודיו - הזכות הצרכנית לפרסם באינטרנט שירות או מוצר גרועים -
(אם תרצה אפשר לפתוח שירשור חדש בנושא)
תוך כדי כתיבת תגובה לעפר נעלם לי השירשור - הנה התגובה שנועדה לשירשור ההוא :
"עופר
מעשית גם אני יכול לתבוע אותך מחר בבוקר בטענה של לשון הרע - השאלה היא אם יש לי אכן עילת תביעה ואם יש סיכוי לתביעה שלי.
שוב, אם המידע שנמסר על ידי פותח השירשור הוא נכון עובדתית להערכתי רוב הסיכויים שתביעה בגין לשון הרע תדחה.
בעיני גם אם המניע לפתיחת השירשור הוא אזהרה לצרכנים אחרים, זו בהחלט זכות צרכנית לגיטימית שראוייה להתפרסם בכל דרך אפשרית. ראה תוכניות טליויזיה שמבוססות על זכות צרכנית זו - כלבוטק ודומיה..
שלמה"
(אם תרצה אפשר לפתוח שירשור חדש בנושא)
תוך כדי כתיבת תגובה לעפר נעלם לי השירשור - הנה התגובה שנועדה לשירשור ההוא :
"עופר
מעשית גם אני יכול לתבוע אותך מחר בבוקר בטענה של לשון הרע - השאלה היא אם יש לי אכן עילת תביעה ואם יש סיכוי לתביעה שלי.
שוב, אם המידע שנמסר על ידי פותח השירשור הוא נכון עובדתית להערכתי רוב הסיכויים שתביעה בגין לשון הרע תדחה.
בעיני גם אם המניע לפתיחת השירשור הוא אזהרה לצרכנים אחרים, זו בהחלט זכות צרכנית לגיטימית שראוייה להתפרסם בכל דרך אפשרית. ראה תוכניות טליויזיה שמבוססות על זכות צרכנית זו - כלבוטק ודומיה..
שלמה"
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אני גם בעד להזהיר לקוחות פוטנציאלים מספקים\יבואנים שלא יודעים לתת שירות.
כי אם לא נדאג לזה אנחנו אף אחד לא יעשה זאת עבורנו.
כמו כן שמגיע ליבואן\ספק מילה טובה אז גם לפרסם את זה.
כי אם לא נדאג לזה אנחנו אף אחד לא יעשה זאת עבורנו.
כמו כן שמגיע ליבואן\ספק מילה טובה אז גם לפרסם את זה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
-
oferlaor
- מנהל

kooke,
מסכים בהחלט, אבל כשזה הופך למסע צלב זה בעייתי מאוד ולדעתי יכול לגרום ל-BACKLASH מצד הקוראים, ואפילו בית משפט.
shraga007,
הבעיה היא שקשה לברור את האמת מהפיקציה (כלומר, לשון רע, או אפילו השמצה של סוחר א' לרעת סוחר ב') ולכן בקלות אפשר להיגרר כאן לשרשורים שתחילתם ידועה וסופם בבית המשפט.
כל עוד הדברים אינם מסע צלב או השמצות לא מבוססות, אין בעיה.
עד היום, טפו טפו, קיבלנו איום אחד מפורש מעו"ד אחד לגבי תביעת דיבה (לחלוטין ללא קייס). אנחנו משתמשים בהגיון צרוף, מתוך חוסר הכרות עם החוק. אני מניח שבשלב מסויים נקרא לבית המשפט (בשנים האחרונות יש ליטיגצית יתר בעיני, במיוחד בתחום האינטרנט הישראלי) ונקווה שזה יעמוד לזכותנו ולא לחובה.
מסכים בהחלט, אבל כשזה הופך למסע צלב זה בעייתי מאוד ולדעתי יכול לגרום ל-BACKLASH מצד הקוראים, ואפילו בית משפט.
shraga007,
הבעיה היא שקשה לברור את האמת מהפיקציה (כלומר, לשון רע, או אפילו השמצה של סוחר א' לרעת סוחר ב') ולכן בקלות אפשר להיגרר כאן לשרשורים שתחילתם ידועה וסופם בבית המשפט.
כל עוד הדברים אינם מסע צלב או השמצות לא מבוססות, אין בעיה.
עד היום, טפו טפו, קיבלנו איום אחד מפורש מעו"ד אחד לגבי תביעת דיבה (לחלוטין ללא קייס). אנחנו משתמשים בהגיון צרוף, מתוך חוסר הכרות עם החוק. אני מניח שבשלב מסויים נקרא לבית המשפט (בשנים האחרונות יש ליטיגצית יתר בעיני, במיוחד בתחום האינטרנט הישראלי) ונקווה שזה יעמוד לזכותנו ולא לחובה.
-
oferlaor
- מנהל

זה נכון, יש הרבה יותר מדי עורכי דין למטר רבוע בישראל.
מצד שני יש הרבה פחות מדי מורים למטר רבוע.
מצד שני יש הרבה פחות מדי מורים למטר רבוע.
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
עופר
אם תדעו איך נסגר העניין תוכלו לעדכן באתר ?
מהסיבה שלאחר קריאת הפוסט ישנה השפעה על דיעותיהם של אנשים על טיב השירות שמתקבל על ידי היבואנים.
אם נסגר לטוב או לרע זה עשוי להשפיע על החלטות של אנשים .
אז נכון שאני יודע שלבוא ולטעון בצורה גורפת שליבואן א' יש שרות נהדר וליבואן ב' יש שרות ^$R# זה פתח לתביעה וזה לא כוונתי.
אבל לציין איך נסגר אירוע של שירות יכול להשפיע לחיוב או לשלילה על החלטות לא זולות של אנשים .
אם תדעו איך נסגר העניין תוכלו לעדכן באתר ?
מהסיבה שלאחר קריאת הפוסט ישנה השפעה על דיעותיהם של אנשים על טיב השירות שמתקבל על ידי היבואנים.
אם נסגר לטוב או לרע זה עשוי להשפיע על החלטות של אנשים .
אז נכון שאני יודע שלבוא ולטעון בצורה גורפת שליבואן א' יש שרות נהדר וליבואן ב' יש שרות ^$R# זה פתח לתביעה וזה לא כוונתי.
אבל לציין איך נסגר אירוע של שירות יכול להשפיע לחיוב או לשלילה על החלטות לא זולות של אנשים .
-
oferlaor
- מנהל

צריך למצוא נוסחא שתאפשר לכתוב ביקורת לגיטימית ,אחרת האתר הזה יאבד אמון הצרכנים והכל יראה אינטרסנטי .
הבהרה
בקשר לתמיכה הגורפת שלי LCD מבחינת אמינות ואורך החיים ,קצת לא היתה במקום ,אבל זה מה אני מאמין שאולי יחסוך לצרכנים בעיות .
הבהרה
בקשר לתמיכה הגורפת שלי LCD מבחינת אמינות ואורך החיים ,קצת לא היתה במקום ,אבל זה מה אני מאמין שאולי יחסוך לצרכנים בעיות .
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 14/05/2007 16:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
oferlaor
- מנהל

NEW_WAVE,
אין שום בעיה לשים ביקורת ליגיטימית באתר. במקרה הזה, בעל השרשור ביקש להוריד את השרשור מסיבותיו הוא ונעננו לבקשה.
לא רואה בכך כל בעיה.
מתי ביקורת זה לא בסדר? כשזה אג'נדה (כל שרשור על XYZ מתלוננים ש-XYZ זה גרוע), או כשמישהו מנסה להשמיץ אחר, או כשזה יורד לפסים אישיים וכו'.
זה לא המקרה כאן. מדובר על מקרה ליגיטימי לחלוטין שיש לו בהחלט מקום באתר (אלא אם כן הוכח אחרת) אך מכיוון שבעל שרשור הוא מלך (הוא זה שצריך לקבוע לאן שרשור צריך ללכת) אם הוא מבקש להעלים את השרשור, נבדוק כל מקרה לגופו.
לגבי אמון הצרכנים, נקווה שיאמינו, אין לנו יכולת להוכיח שאין לנו אינטרסים בדיוק כמו שלך אין דרך להוכיח שאין לך אחות...
אין שום בעיה לשים ביקורת ליגיטימית באתר. במקרה הזה, בעל השרשור ביקש להוריד את השרשור מסיבותיו הוא ונעננו לבקשה.
לא רואה בכך כל בעיה.
מתי ביקורת זה לא בסדר? כשזה אג'נדה (כל שרשור על XYZ מתלוננים ש-XYZ זה גרוע), או כשמישהו מנסה להשמיץ אחר, או כשזה יורד לפסים אישיים וכו'.
זה לא המקרה כאן. מדובר על מקרה ליגיטימי לחלוטין שיש לו בהחלט מקום באתר (אלא אם כן הוכח אחרת) אך מכיוון שבעל שרשור הוא מלך (הוא זה שצריך לקבוע לאן שרשור צריך ללכת) אם הוא מבקש להעלים את השרשור, נבדוק כל מקרה לגופו.
לגבי אמון הצרכנים, נקווה שיאמינו, אין לנו יכולת להוכיח שאין לנו אינטרסים בדיוק כמו שלך אין דרך להוכיח שאין לך אחות...
באופן כללי דווקא בגלל שהאתר זוכה לאמון רב של משתמשים ,יש להיזהר כפליים .oferlaor כתב:NEW_WAVE,
לא רואה בכך כל בעיה.
לגבי אמון הצרכנים, נקווה שיאמינו, אין לנו יכולת להוכיח שאין לנו אינטרסים בדיוק כמו שלך אין דרך להוכיח שאין לך אחות......
ח'ברה קודם כל תודה על ההיזדהות!
אני מקווה שהמיקרה באמת יסתיים על הצד הטוב ביותר למרות שבנתיים אני באותו עמדה
הסיבה למחיקת הפוסט:
מי שהבין לבד שיהיה לו לבריאות
מי שלא שגם יהיה לו לבריאות
והכי חשוב לי לומר כל מה שאמרתי לא בא מהיתחממות של אותו הרגע אלה מעצבים שנילווים כבר מיספר חודשים על החברה הזאת, וכל מה שרשמתי היה וניברא ולא הזזתי שום דבר שיהיה לצידי
ודבר הכי הכי חשוב שרציתי לומר בתגובה הזאתי שלא האמנתי שלפורום הזה יש כל כך הרבה כח ואכפתיות כלפי החברים פה ח"ח ל-כ-ו-ל-כ-ם!
אני מקווה שהמיקרה באמת יסתיים על הצד הטוב ביותר למרות שבנתיים אני באותו עמדה
הסיבה למחיקת הפוסט:
מי שהבין לבד שיהיה לו לבריאות
מי שלא שגם יהיה לו לבריאות
והכי חשוב לי לומר כל מה שאמרתי לא בא מהיתחממות של אותו הרגע אלה מעצבים שנילווים כבר מיספר חודשים על החברה הזאת, וכל מה שרשמתי היה וניברא ולא הזזתי שום דבר שיהיה לצידי
ודבר הכי הכי חשוב שרציתי לומר בתגובה הזאתי שלא האמנתי שלפורום הזה יש כל כך הרבה כח ואכפתיות כלפי החברים פה ח"ח ל-כ-ו-ל-כ-ם!