חוות דעת - שירות גרוע של אלקטרוניקס פרו וסמליין

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Niby פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב, לפני כחודשיים, לאחר לבטים רבים קיבלתי החלטה לרכוש את הדגם של סמסונג Q65Q7FN הטלויזיה הגיע ורק לאחר 3 שבועות נקבע מועד ההתקנה... הטכנאי שהגיע לא הפסיק לחפור על כך שקניתי "מרצדס" וכי אהנה ממנה, כמובן שלחת לכיוון הרחבת האחריות והפליא בהסבר כי כל תקלה, אין בכלל התעסקות, "מגיעים מחליפים טלויזיה וזהו!"
עוד בזמן ההתקנה החלה הטלויזיה להכהות ולהידלק עצמאית כאשר אין תמונה ויש רק קול. המתקין, כמובן ציין שמדובר באירוע נדיר והבטיח שלמחרת יגיע טכנאי והטלויזיה.... או הכבל האופטי...או ה one box יוחלפו.
מרגע זה ועד היום ( כמעט חודש) הטלויזיה לא עובדת, הגיעו לכאן 2 טכנאים שהחליפו את הone box ואת הכבל אך זה לא עזר.
אלקטרוניקס פרו עושים הכל הפוך בכדי לא להצדיק את שמם...pro,
חובבנים ללא תודעת שירות המתייחסים אליי כאל בן ערובה. סמליין היבואנים הרשמיים לא מגיבים כבר לשני מיילים ששלחתי באתר שלהם....
כתבתי תלונה לרשות להגנת הצרכן ואני מנסה להגיע ולמצוא היכן ניתן לכתוב ליצרנית באתר סמסונג אך זה מפנה אותי כל הזמן לאתר המקומי.
פשוט בושה.
אם למישהו יש רעיונות נוספים אשמח.

עמית

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4202
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 226 פעמים

שליחה #2 

עדיין לא לומדים וממשיכים לאכול אותה ובגדול.

PayneBack3
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 422
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 42 פעמים

שליחה #3 

חברים, אנחנו בני ערובה, תנו בבקשה חוות דעת בזאפ ותציינו את המקרים האלו כדי שאנשים אחרים לא יפלו גם ואולי יזוז משהו, לצערי זו הפלטפורמה היחידה שנותנת לנו במה במקרים האלו.

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1916
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 191 פעמים

שליחה #4 

@Niby
"אלקטרוניקס פרו עושים הכל הפוך בכדי לא להצדיק את שמם...pro, "
אולי pro זה problems?

GiladY
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
נתן תודות: 75 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #5 

לא שזה עוזר במשהו, אבל לפני כחודש ניסיתי ליצור קשר עם סמליין במייל ולא ענו. כלומר, לא נראה לי שמתעלמים ממך, הם פשוט לא עונים למיילים (חוץ מהודעה אוטומטית שמקבלים, אף נציג לא חזר אליי, מה שאילץ אותי ליצור קשר טלפוני, מה שהוא דבר מאוד לא אפשרי עבורי בימי חול). חבל שזו ההתנהלות. מקווה שדברים יסתדרו לך בצורה טובה יותר.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #6 

לא יודע איפה רכשת את הטלוויזיה, אבל אם מדובר בחנות מתמחה - פנה אליהם ותן להם לנסות לעזור לך.
תעשה חיפוש באתר על אלקטרוניקס פרו. תמצא עשרות שרשורים ומאות פוסטים.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”