חוות דעת - שירות גרוע של אלקטרוניקס פרו וסמליין
שלום רב, לפני כחודשיים, לאחר לבטים רבים קיבלתי החלטה לרכוש את הדגם של סמסונג Q65Q7FN הטלויזיה הגיע ורק לאחר 3 שבועות נקבע מועד ההתקנה... הטכנאי שהגיע לא הפסיק לחפור על כך שקניתי "מרצדס" וכי אהנה ממנה, כמובן שלחת לכיוון הרחבת האחריות והפליא בהסבר כי כל תקלה, אין בכלל התעסקות, "מגיעים מחליפים טלויזיה וזהו!"
עוד בזמן ההתקנה החלה הטלויזיה להכהות ולהידלק עצמאית כאשר אין תמונה ויש רק קול. המתקין, כמובן ציין שמדובר באירוע נדיר והבטיח שלמחרת יגיע טכנאי והטלויזיה.... או הכבל האופטי...או ה one box יוחלפו.
מרגע זה ועד היום ( כמעט חודש) הטלויזיה לא עובדת, הגיעו לכאן 2 טכנאים שהחליפו את הone box ואת הכבל אך זה לא עזר.
אלקטרוניקס פרו עושים הכל הפוך בכדי לא להצדיק את שמם...pro,
חובבנים ללא תודעת שירות המתייחסים אליי כאל בן ערובה. סמליין היבואנים הרשמיים לא מגיבים כבר לשני מיילים ששלחתי באתר שלהם....
כתבתי תלונה לרשות להגנת הצרכן ואני מנסה להגיע ולמצוא היכן ניתן לכתוב ליצרנית באתר סמסונג אך זה מפנה אותי כל הזמן לאתר המקומי.
פשוט בושה.
אם למישהו יש רעיונות נוספים אשמח.
עמית
עוד בזמן ההתקנה החלה הטלויזיה להכהות ולהידלק עצמאית כאשר אין תמונה ויש רק קול. המתקין, כמובן ציין שמדובר באירוע נדיר והבטיח שלמחרת יגיע טכנאי והטלויזיה.... או הכבל האופטי...או ה one box יוחלפו.
מרגע זה ועד היום ( כמעט חודש) הטלויזיה לא עובדת, הגיעו לכאן 2 טכנאים שהחליפו את הone box ואת הכבל אך זה לא עזר.
אלקטרוניקס פרו עושים הכל הפוך בכדי לא להצדיק את שמם...pro,
חובבנים ללא תודעת שירות המתייחסים אליי כאל בן ערובה. סמליין היבואנים הרשמיים לא מגיבים כבר לשני מיילים ששלחתי באתר שלהם....
כתבתי תלונה לרשות להגנת הצרכן ואני מנסה להגיע ולמצוא היכן ניתן לכתוב ליצרנית באתר סמסונג אך זה מפנה אותי כל הזמן לאתר המקומי.
פשוט בושה.
אם למישהו יש רעיונות נוספים אשמח.
עמית
- PayneBack3
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 42 פעמים
חברים, אנחנו בני ערובה, תנו בבקשה חוות דעת בזאפ ותציינו את המקרים האלו כדי שאנשים אחרים לא יפלו גם ואולי יזוז משהו, לצערי זו הפלטפורמה היחידה שנותנת לנו במה במקרים האלו.
לא שזה עוזר במשהו, אבל לפני כחודש ניסיתי ליצור קשר עם סמליין במייל ולא ענו. כלומר, לא נראה לי שמתעלמים ממך, הם פשוט לא עונים למיילים (חוץ מהודעה אוטומטית שמקבלים, אף נציג לא חזר אליי, מה שאילץ אותי ליצור קשר טלפוני, מה שהוא דבר מאוד לא אפשרי עבורי בימי חול). חבל שזו ההתנהלות. מקווה שדברים יסתדרו לך בצורה טובה יותר.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
לא יודע איפה רכשת את הטלוויזיה, אבל אם מדובר בחנות מתמחה - פנה אליהם ותן להם לנסות לעזור לך.
תעשה חיפוש באתר על אלקטרוניקס פרו. תמצא עשרות שרשורים ומאות פוסטים.
תעשה חיפוש באתר על אלקטרוניקס פרו. תמצא עשרות שרשורים ומאות פוסטים.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!