אחריות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
bsiz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 152
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

אולי זה דיון פילוסופי אבל..
אני כבר כמה ימים בפורום אחרי שלא הייתי כמה שנים. בזכות הקבוצה הזו רכשתי לפני בערך 6-7 שנים פיליפס 42״ בשקם אלקטריק, שמתי טיפה יותר כסף ממה שתכננתי כי הבנתי שהיא יותר טובה ושווה להשקיע עוד טיפה. מהיום שחיברתי אותה ועד היום אחרי שעברתי כבר 4 דירות מעולם לא הייתה תקלה מעולם לא נדרשתי בשירות ובתמיכה ובתיקונים( טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה).
ובימים האלו שאני בפורום חצי מהביקורות על כל טלוויזיה זה ספק האחריות שגם עולה /יותר פחות. עד כמה אנשים פה באמת נכבו מהשירות שהם קיבלו? או שזה ״ כבר לא מייצרים את הטלוויזיות כמו לפני 7 שנים....״ פתגם מהמותן של אנשי מכירות ובתכלס העלויות של הספקים הגדולים עמידות ודורשות כמו שחוויתי עד עכשיו...
חפרתי

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #2 

יש לא מעט פוסטים בנושא השירות הבעייתי של קבלני שירות שלצערי החליפו את השירות של רוב היבואנים.
עושה רושם שהיבואנים יישרו קו כלפי מטה , לרמת שירות ירודה כאשר הם העבירו את נושא השירות לקבלני משנה ומתנערים מהלקוחות וחבל.
אני אתלבט קשות באיזה מסך לבחור בקניה הבאה שלי ויש מצב שאבחר במסך פחות איכותי אם האחריות תהיה של היבואן ולא של קבלן משנה.
ארז

bsiz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 152
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

אז לשאלת השאלות (או שתיים)
מבחינת השירות מה עדיף? סמסונג? Lg? ואם כבר נותני השירות הרשמיים של היבואן לא משהו אז כבר אין יתרון משמעותי לרכוש מיבואן רשמי ולא מיבוא מקביל?

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1916
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 191 פעמים

שליחה #4 

לטלויזיה האחריות חשובה במיוחד.
זה מכשיר יקר שעולה אלפי שקלים, ולרוב לא ניתן לתיקון. אם מתקלקל , צריך להחליף את כולו.
זה לא מחשב שאתה מחליף לבד מה שהתקלקל, וזה לא עולה 100 שח שאתה זורק וקונה חדש.
אני אישית בחרתי ב LG בגלל היבואן. היה לי ניסיון טוב עם ח.י. לפני כן (לא בטלויזיות) ולאור התגובות על אלקטרוניקס פרו , ננעלתי על LG.

superbizho
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 715
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #5 

אגב, על כל פוסט עם בעיות אחריות ככל הנראה יש גם מקרים שנגמרו בצורה טובה ולא תמצא על זה שום פוסט ברשת. ככה שלא הכל שחור \ לבן
NAS: Custom made 15TB WD RED
TV: Samsung mu9000 65
Sound 5.1.2: Denon x1400H + SVS ULTRA

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

superbizho כתב:אגב, על כל פוסט עם בעיות אחריות ככל הנראה יש גם מקרים שנגמרו בצורה טובה ולא תמצא על זה שום פוסט ברשת. ככה שלא הכל שחור \ לבן
...
·

על סמך מה אתה אומר את זה ?
יש לך סטטיסטיקה שמראה את זה שאתה יכול לשתף ?

אני יכול לומר שעל כל פוסט של תלונה יש 10 לקוחות לא שבעי רצון שלא כותבים בפורום.
אז אמרתי...
ארז

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

dmitrys כתב:לטלויזיה האחריות חשובה במיוחד.
זה מכשיר יקר שעולה אלפי שקלים, ולרוב לא ניתן לתיקון. אם מתקלקל , צריך להחליף את כולו.
זה לא מחשב שאתה מחליף לבד מה שהתקלקל, וזה לא עולה 100 שח שאתה זורק וקונה חדש.
אני אישית בחרתי ב LG בגלל היבואן. היה לי ניסיון טוב עם ח.י. לפני כן (לא בטלויזיות) ולאור התגובות על אלקטרוניקס פרו , ננעלתי על LG.
...
·
(Y)
בהחלט מסכים וכנראה שאפעל כך ברכישה הבאה.
ארז

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”