סטרימר לנטפליקס וקודי

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
edenhemo פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 110
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

טוב אז ככה הסמארט של הטלוויזיה שלי לא משהו גם מבחינת התמיכה בנטפליקס וגם מבחינת קבצי mkv היא תומכת רק בסאונד AC3 ולא DTS למשל, אני רוצה לקנות סטרימר שהנטפליקס ירוץ כמו שצריך עם תמיכה בעברית והכל ( לא צריך 4K כי אין לי טלויזיה תומכת) , אשמח שתהיה תמיכה לקודי גם ותמיכה בפורמט DTS אני מניח שזה כבר בסיסי בסטרימרים של היום..

בקיצור שמעתי על הMI BOX הוא ישמש את צרכיי? ההעדפה היא לקנות בארץ אבל יש לי הזדמנות גם להביא מארה''ב אם צריך.

תודה לעוזרים!

Gershon99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1111
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #2 

MI BOX מתאים לך.
לא כזה קריתי איפה תקנה אותו אם ההעדפה שלך היא לקנות בארץ בגלל שזה סטרימר מאוד זול. עניין של 50 שקל יותר+- בארץ.
אבל לדעתי אם אתה יכול להביא אותו מארה''ב ביותר זול תביא.
אך בזמן האחרון יש כמה וכמה בעיות עם הסטרימר הזה עקב שדרוג תוכנה לאנדרואיד 8 אוראו.
אני יודע ששיאומי הוציאה עדכון תוכנה אך איני יודע האם סדרו את כל התקלות לכן
ממליץ לך לפתוח שרשור בפורום סטרימרים ולשאול האם הסטרימר עובד כשורה כיום.

Gershon99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1111
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #3 

yonyz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1904
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #4 

אם אתה מדבר על תמיכה ב-dts hd אז רק השילד תומך רשמית למיטב ידיעתי. מצד שני יש אפליקציות שיודעות לעשות פענוח של האודיו בעצמן ואז אתה פשוט מקבל pcm במקום passthrough של הסיגנל המקודד.

TZAHI10
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 462
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

אני לא ממליץ על MIBOX, אני רואה נטפליקס איתו ומידי פעם חלק מהסרטים או הסדרות לא עובדים
זה כבר קרה לי כמה פעמים גם אחרי איפוסים ועדכוני קושחה. מעבר לזה שאם אתה מוריד סרטים מהאינטרנט למחשב שלך
ואז רוצה להריץ אותם דרך הרשת אפילו בחיבור חוטי - בהרבה מקרים הוא יקרטע לך.

לעומת זאת, הנטפליקס שהתקנתי בסמארט TV בטלויזיה עובד מצוין, אף פעם לא עשה לי בעיות

nirzon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1352
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 192 פעמים

שליחה #6 

אני משתמש במי בוקס עם קודי, נטפליקס, סטינג טיוי וסלקום טיוי. הכל עובד מצויין. אצלי זה מחובר לרסיבר, ודרכו לטלוויזיה ישנה (HD, לא 4K).
בסה"כ - לפי הדרישות שלך, אני מאמין שיתאים לך ביותר.
אפשרות אחרת, אם אתה יכול להביא מארה"ב - לך על אחד ממכשירי ה-Fire TV - על כולם ניתן להתקין קודי (אני חושב שאצלם זה התקנה מ-APK, לא ישירות מהחנות) והם מריצים נטפליקס בצורה מושלמת.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #7 

edenhemo כתב:
בקיצור שמעתי על הMI BOX הוא ישמש את צרכיי? ההעדפה היא לקנות בארץ אבל יש לי הזדמנות גם להביא מארה''ב אם צריך.

...
לאחרונה חיכיתי לרכוש כזה לנסיעה בארה"ב. כשהגיע זמן הנסיעה גיליתי שיותר זול לרכוש בארץ :-) (אלא אם כן אתה מזמין לארה"ב מסין, אבל אז יש חשש שלא יגיע לי בזמן בדיוק כשאני בארה"ב. כמובן שגם לארץ אפשר להזמין מסין אך לוקח נרבה זמן).
בקיצור, הזמנתי בארץ, קיבלתי, ואני מבסוט מזה. משמש בינתיים רק לנטפליקס בלי שום בעייה. התקנתי קודי אך עוד לא יצא לי לקנפג אותו.
משה

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”