|שאלה| - האם זה שהרמקול נמצא בתמונה ליד הפטיפון. מזיק?
קודם כל תתחדש על הפטיפון.
שנית כל, הייתי ממליץ לך בענייני פטיפונים לכתוב בפורום אנלוגי, יש שבפורום רק מומחה אחד שפועל במרץ ומשיב על שאלות והוא נמצא רק באנלוגי.
פטיפונים זה תכום מאוד ישן וכבר מאט אנשים מביני עניין בהם.
התעלם שנייה מהזכוכית, למרות שאני הייתי שם פיסת עץ בין הפטיפון לזכוכית ובין הרמקול לזכוכית.
נניח שמבחינת רעידות זה זניח למרות שגם זה אפשרי (כי זרוע הפטיפון מאוד עדינה).
אקח נושא אחר למחשבה:
- מחט הפטיפון מורכבת מ2 מקרופונים שמוחבאים מאחורייה שמטרתם להגביר את הצליל של קפיצות התדר שנוצר כתוצאה מטיול המחט על המסילה.
אתה יכול להווכח בכך שאם תפעיל את הפטיפון עם תקליט ללא חיבור לרמקולים ותקרב אליו את האוזן תשמע את גרסת השיר אבל בחלש מאוד.
- המקרופון והרמקולים, אין דיליי בניגון, אמורים להיות מסונכרנים אז עקרונית מה שנכנס למקרופון יתנגן ישר על הרמקולים שתכנית יחזירו את זה למקרופון ולא יווצר מצב של הד
- סיכוי לצליל באז בתדרים הגבוהים כי 2 אלמנטים מגנטיים צמודים, מקרופון ורמקולים, אבל פה אני חושב שגם זה זניח.
טוב, נגמרו לי ההשארות.
אשמח לשמוע תגובה ממך איך זה נשמע בפועל.
שנית כל, הייתי ממליץ לך בענייני פטיפונים לכתוב בפורום אנלוגי, יש שבפורום רק מומחה אחד שפועל במרץ ומשיב על שאלות והוא נמצא רק באנלוגי.
פטיפונים זה תכום מאוד ישן וכבר מאט אנשים מביני עניין בהם.
התעלם שנייה מהזכוכית, למרות שאני הייתי שם פיסת עץ בין הפטיפון לזכוכית ובין הרמקול לזכוכית.
נניח שמבחינת רעידות זה זניח למרות שגם זה אפשרי (כי זרוע הפטיפון מאוד עדינה).
אקח נושא אחר למחשבה:
- מחט הפטיפון מורכבת מ2 מקרופונים שמוחבאים מאחורייה שמטרתם להגביר את הצליל של קפיצות התדר שנוצר כתוצאה מטיול המחט על המסילה.
אתה יכול להווכח בכך שאם תפעיל את הפטיפון עם תקליט ללא חיבור לרמקולים ותקרב אליו את האוזן תשמע את גרסת השיר אבל בחלש מאוד.
- המקרופון והרמקולים, אין דיליי בניגון, אמורים להיות מסונכרנים אז עקרונית מה שנכנס למקרופון יתנגן ישר על הרמקולים שתכנית יחזירו את זה למקרופון ולא יווצר מצב של הד
- סיכוי לצליל באז בתדרים הגבוהים כי 2 אלמנטים מגנטיים צמודים, מקרופון ורמקולים, אבל פה אני חושב שגם זה זניח.
טוב, נגמרו לי ההשארות.
אשמח לשמוע תגובה ממך איך זה נשמע בפועל.
·freerider כתב:האם זה המפתח בין הרמקולים שלך? אם כן "תמונת" הסטריאו שאתה מקבל היא לא ממש סטריאופונית...
עכשיו שמתי לב לזה. משום מה חשבתי שזה רמקול סנטר ואז שמתי לב שזו מעכת סטריאו דו ערוצית. אכן הרמקולים קרובים מאד זה לזה. זה טוב אם אתה יושב במקום הפטיפון..