|שאלה| - האם זה שהרמקול נמצא בתמונה ליד הפטיפון. מזיק?

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
LiorVikel פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1068
נתן תודות: 253 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #1 

והאם בזה שהרמקול על זכוכית מחוסמת גורמת לפגיעה באיכות הסאונד?

תודה

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951
נתן תודות: 878 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #2 

קודם כל תתחדש על הפטיפון.
שנית כל, הייתי ממליץ לך בענייני פטיפונים לכתוב בפורום אנלוגי, יש שבפורום רק מומחה אחד שפועל במרץ ומשיב על שאלות והוא נמצא רק באנלוגי.
פטיפונים זה תכום מאוד ישן וכבר מאט אנשים מביני עניין בהם.

התעלם שנייה מהזכוכית, למרות שאני הייתי שם פיסת עץ בין הפטיפון לזכוכית ובין הרמקול לזכוכית.

נניח שמבחינת רעידות זה זניח למרות שגם זה אפשרי (כי זרוע הפטיפון מאוד עדינה).

אקח נושא אחר למחשבה:
- מחט הפטיפון מורכבת מ2 מקרופונים שמוחבאים מאחורייה שמטרתם להגביר את הצליל של קפיצות התדר שנוצר כתוצאה מטיול המחט על המסילה.
אתה יכול להווכח בכך שאם תפעיל את הפטיפון עם תקליט ללא חיבור לרמקולים ותקרב אליו את האוזן תשמע את גרסת השיר אבל בחלש מאוד.
- המקרופון והרמקולים, אין דיליי בניגון, אמורים להיות מסונכרנים אז עקרונית מה שנכנס למקרופון יתנגן ישר על הרמקולים שתכנית יחזירו את זה למקרופון ולא יווצר מצב של הד
- סיכוי לצליל באז בתדרים הגבוהים כי 2 אלמנטים מגנטיים צמודים, מקרופון ורמקולים, אבל פה אני חושב שגם זה זניח.

טוב, נגמרו לי ההשארות.
אשמח לשמוע תגובה ממך איך זה נשמע בפועל.

BARBIE
טרול
טרול
תגובות: 858
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #3 

לא מזיק, אבל לא מצב אידיאלי. ההיתי מתקין מדף פינתי ועליו מניח את הרמקול הזה בכדי שלא יהיה מגע פיזי בין הרמקול לשולח עליו מונח הפטיפון...

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1730
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 186 פעמים

שליחה #4 

זכוכית מעבירה ויברציות בצורה קשה, ממש לא מומלץ למקם את הרמקול ואת הפטיפון על אותו משטח....בטח שלא משטח זכוכית.
You pay peanuts, you get monkeys

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1730
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 186 פעמים

שליחה #5 

האם זה המפתח בין הרמקולים שלך? אם כן "תמונת" הסטריאו שאתה מקבל היא לא ממש סטריאופונית:wink:
You pay peanuts, you get monkeys

BARBIE
טרול
טרול
תגובות: 858
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #6 

freerider כתב:האם זה המפתח בין הרמקולים שלך? אם כן "תמונת" הסטריאו שאתה מקבל היא לא ממש סטריאופונית:wink:
...
·

עכשיו שמתי לב לזה. משום מה חשבתי שזה רמקול סנטר ואז שמתי לב שזו מעכת סטריאו דו ערוצית. אכן הרמקולים קרובים מאד זה לזה. זה טוב אם אתה יושב במקום הפטיפון.. :-). לפותח השרשור, מה יש לך בפינה השמאלית של החדר? אני יכול לנחש שיש ארון בגדים, אחרת לא מבין למה למקם את המרקולים כך. תעלה עוד תמונות של כל הקירות והפינות בחדר ואולי נוכן להמליץ לך על סידור שיאשר לך להינות ממוסיקה. יש לך ציוד מצויין, אבל שהוא מתבזבז ולא יכול להפיק את המיטב..

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”