התייעצות - רכישת טלויזיה לחדר השינה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ArielDe פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי, שרשור ראשון שלי, מקווה שהפורמט הזה תקין...:D
יש לי בחדר השינה טלויזית LCD 32'' של LG קרוב לעשור, הטלויזיה עדין במצב תקין גם לאחר כל-כך הרבה זמן, אך בכל זאת, הגיע הזמן להתקדם.
אז השאיפה הזה כמובן מסך 4K HDR LED, התקציב שלי הוא בין 2500-3500 ש"ח, בעיקר לצפיה בטלויזיה, מידי פעם סרטים בנטפליקס, קצת פלייסטיישן, הדברים הרגילים... העניין הוא שיש לי מרחק צפיה של בין 2-2.5 מטר מהמיטה, בה צופים לרוב בטלויזיה, למסך עצמו, לכן חשבתי על על משהו יותר קטן מהמפלצות העדכניות (שמעיון קצת לא ממש יורדות מה-49'' למסך ששווה השקעה), אבל כבר הרבה שנים לא התעניינתי ברכישת טלויזיה, אז מה אני מבין? ;) אשמח כמובן לכל המלצה שהיא.
האם יש למישהו המלצה בתחום?

תודה!

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #2 

@ArielDe
·
1. טלוויזיה 55 אינצ׳ תתאים לך בול (גם בגודל גם בתקציב).
אצלי מרחק צפיה כמו שלך, וקניתי 65 אינצ׳ - נראה בסדר גמור. גם 75 היה בסדר.
הבעיה היא שהתרגלנו מהילדות שטלויזיה היא קופסה קטנה בגודל 20+ אינצ׳ שבקושי רואים - אז נראה לנו מוזר טלויזיה גדולה.
אבל תאמין לי שלטוב שמתרגלים מהר :)

2. ממליץ לך על Samsung UE55NU8000, שהיא על פניו טיפה יותר יקרה בזאפ - אבל תקרא קצת בפורום ותבין שהמחירים בזאפ זה רק מחיר ראשוני, כשאתה בא ומתחיל להתמקח המחיר מהר מאוד יורד.
(הטלויזיה שקניתי היתה רשומה במחיר 7,900 בזאפ, ובחנות מכרו לי אותה ב-6,300. יבואן רשמי והכל)

יש גם את LG 55SJ800Y, שיש לה סאונד בר של הארדן קרדן, והיא טובה יותר בזוויות צפיה רחבות.
בכל השאר הסמסונג טובה יותר.
(מניסיון שלי - עד 45 מעלות צפיה, הסמסונג עדיפה)

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #3 

לחדר שינה שווה לשקול OLED בגלל שמאוד קל להחשיך אותו ואז זאת הנאה צרופה (לא) לראות את השחורים. אולי B7 תתאים לתקציב.

ArielDe פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

Alon_Solo כתב:לחדר שינה שווה לשקול OLED בגלל שמאוד קל להחשיך אותו ואז זאת הנאה צרופה (לא) לראות את השחורים. אולי B7 תתאים לתקציב.
...
·ה-B7 עולה בסביבות ה-5,500 לפי זאפ ככה שהיא לא ממש בתקציב לצערי...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”