Pro-Ject Primary Phono USB דעה?

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
Chay111 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם לא מזמן קניתי מגבר וינטג מסוג marantz 2226 ואני משתמש בפטיפון של חברת jvc מדגם l-a11 , איני מרוצה בכלל מהפטיפון ועלתה הצעה לקנות את הדגם של פרוגקט יד שניה בכ 800 שקל, האם מישהו מכיר את הדגם? האם הוא בזבוז כסף? או שעדיף כבר להוסיף עוד אלפייה ולקנות את דגם ה essential 3 אשמח לתגובות והצעות:D

nkorah
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1093
נתן תודות: 452 פעמים
קיבל תודות: 600 פעמים

שליחה #2 

אני לא בטוח שאיזה מהדגמים הבסיסיים של ProJect (או REGA) או כל חברה מקבילה, יהיו שדרוג משמעותי, אם בכלל, על הפטיפון הקיים שלך.
שלא תבין אותי לא נכון - יש הרבה מה לשדרג, אבל תצטרך להשקיע יותר בפטיפון חדש (יחסית), כדי להגיע לשם.

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #3 

מה גורם לך אי שביעות רצון מהפטיפון? ייתכן שהמקור לכך הוא בראש או במחט, או ברסיבר... הוא חדש אצלך, ולא כולם מתחברים לסאונד של המרנצים הישנים (אני לדוגמה לא כ"כ), וייתכן גם שיש בו תקלה כלשהי. יש הרבה גורמים אפשריים, ולא הייתי רץ להחליף פטיפון לפני שהבנתי מה בדיוק מקור הבעיה. אתה מאזין למקור נוסף דרך הרסיבר ומרוצה מהתוצאה?
.Anything can be done, but it's only done if it's done

Chay111 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

dragon כתב:מה גורם לך אי שביעות רצון מהפטיפון? ייתכן שהמקור לכך הוא בראש או במחט, או ברסיבר... הוא חדש אצלך, ולא כולם מתחברים לסאונד של המרנצים הישנים (אני לדוגמה לא כ"כ), וייתכן גם שיש בו תקלה כלשהי. יש הרבה גורמים אפשריים, ולא הייתי רץ להחליף פטיפון לפני שהבנתי מה בדיוק מקור הבעיה. אתה מאזין למקור נוסף דרך הרסיבר ומרוצה מהתוצאה?
...
אני שומע מהמגבר עם כבל rca לאוקס דרך הטלפון כרגע מהמגבר, משום מה כשאני שם את אותו השיר דרך האלבום שקניתי לפטיפון אני שומע צקצוקים מהרמקול כמו זרם חשמלי כזה שאי אפשר לשמוע , לא מבין איך אני שומע יותר פירוט במוזיקה דרך האוקס ולא דרך הפטיפון... את הפטיפון ניסיתי לכוון המון פעמים ולפני חודש גם יצא משיפוץ עם ראש חדש לגמרי , יש לכם אולי הערכות מה קרה ? אולי המחט נפגעה או לא יודע מה.. לכן חשבתי שאולי הבעיה בפטיפון עצמו

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

צקצוקים מהרמקולים נשמע כמו רעשי לוואי רגילים של תקליט... זה תקליט חדש לגמרי או לא? יותר פירוט זה משהו אחר, השאלה אם אתה מגדיר את זה נכון. בעיקרון תקליט אמור להיות מאד מפורט. אולי זה תקליט בהקלטה גרועה, או אחד מאותם העברות דיגיטליות מבישות של העידן הזה? יש תקליטים שנוצרו מתוך קבצי MP3.

Chay111 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

dragon כתב:צקצוקים מהרמקולים נשמע כמו רעשי לוואי רגילים של תקליט... זה תקליט חדש לגמרי או לא? יותר פירוט זה משהו אחר, השאלה אם אתה מגדיר את זה נכון. בעיקרון תקליט אמור להיות מאד מפורט. אולי זה תקליט בהקלטה גרועה, או אחד מאותם העברות דיגיטליות מבישות של העידן הזה? יש תקליטים שנוצרו מתוך קבצי MP3.
...
אני מאזין לתקליט רימסטרד של לד זפלין 2 ו ok computer גם הוא רימסטד ומשום מה כשאני מחבר את הכבל אוקס לטלפון אני שומע יותר בשרני, משום מה כל פעם שיש עליה קטנה מאוד בסאונד שומעים צקצוק כמו זרם חשמלי ברקע ...

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

לא יודע לפרש בדיוק למה כוונתך ואיך זה נשמע (הצקצוק), אבל אם אלה תקליטי remastered יש סיכוי טוב שהם גרועים באיכותם. לא האזנתי לעותקים חדשים של ה-2 המסוימים האלה אבל מניסיון יש הרבה תקליטים שיצאו מחדש remastered בשנים האחרונות שנשמעים על הפנים. במקרים האלה עדיף לרכוש עותק משומש במצב טוב - אפילו לא מצוין - של מהדורה ישנה יותר, הראשונה או לא.
remaster מתאים לדיסקים, לא לתקליטים - וגם זה לא תמיד. אם אתה מאזור ת"א אני יכול להציע לנסות לבוא ולסייע כפי יכולתי. ללא תמורה כמובן.

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”