C8y 55 אינץ - אשמח לדעת חוות דעת
היי,
שוקלת לקנות c8y 55 ,
שקלתי בעבר לקנות b7y או 55qe7f או 55qe7fn מהסמבונג ירדתי כי הבנתי שהשירות הלקוחות והאחריות מזעזעים.
האם סביב ה6000 שח עש טלויזיות יותר טובות?
אין חי שום דרישות מיוחדות -הטלויזיה רק לצפייה...ראיתי טיכות בחנויות והתלהבתי מאוד.
השאלה טם ערוצים בעיגן פלוס או סרטים שאני מורידה יהיו לי גם בכזו איכות אם אקנה oled?
האם כדאי לקנות סמארט רגיל של lg ולא להשקיע בoled?
אודה לעזרה ..המלצות..חוות דעת
גמר חתימה טובה
שוקלת לקנות c8y 55 ,
שקלתי בעבר לקנות b7y או 55qe7f או 55qe7fn מהסמבונג ירדתי כי הבנתי שהשירות הלקוחות והאחריות מזעזעים.
האם סביב ה6000 שח עש טלויזיות יותר טובות?
אין חי שום דרישות מיוחדות -הטלויזיה רק לצפייה...ראיתי טיכות בחנויות והתלהבתי מאוד.
השאלה טם ערוצים בעיגן פלוס או סרטים שאני מורידה יהיו לי גם בכזו איכות אם אקנה oled?
האם כדאי לקנות סמארט רגיל של lg ולא להשקיע בoled?
אודה לעזרה ..המלצות..חוות דעת
גמר חתימה טובה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
הכל תלוי באיכות התכנים שתצפי בהם.
לא הייתי מצפה לראות איכות מאד טובה בעידן+, בנוגע לדברים שאת מורידה, גם פה תלוי באיזו איכות. לטלוויזיה כזו מומלץ להשקיע גם בתוכן איכותי.
מאד מומלץ להצטרף לשירות של נטפליקס ו\או של אמזון (פריים וידאו) עבור תכנים באיכות 4K ו-HDR.
לא הייתי מצפה לראות איכות מאד טובה בעידן+, בנוגע לדברים שאת מורידה, גם פה תלוי באיזו איכות. לטלוויזיה כזו מומלץ להשקיע גם בתוכן איכותי.
מאד מומלץ להצטרף לשירות של נטפליקס ו\או של אמזון (פריים וידאו) עבור תכנים באיכות 4K ו-HDR.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אני לא חושב שתמצאי משהו טוב יותר במחיר הזה. המחיר נשמע ממש טוב!
היי, הלכתי לקנות היום וזו הייתה הטעיה...
( ממש מבואסת
בכל מקרה זה המחיר שאני מחפשת לקנות פחות או יותר...מקסימום אחכה לבלייק פריידי/סוף שנה ...אבדוק כמה עולה לשוטרים /למי שיש חבר ואעדכן אם אמצא סביב ה6000...
בכמה אתם מצאתם?
בכל מקרה זה המחיר שאני מחפשת לקנות פחות או יותר...מקסימום אחכה לבלייק פריידי/סוף שנה ...אבדוק כמה עולה לשוטרים /למי שיש חבר ואעדכן אם אמצא סביב ה6000...
בכמה אתם מצאתם?
·באלמ מוכרים ב7122.גלית372 כתב:היי, הלכתי לקנות היום וזו הייתה הטעיה...( ממש מבואסת
בכמה אתם מצאתם?...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
שווה, תלוי בדרישות והציפיות שלך מהמסך. לדעתי, ברור שלא שווה להחליף.
תתחדשי.
תתחדשי.
שלום גלית.גלית372 כתב:רכשתי היום את הc8y..ב6000 עם אחריות יבואן רשמי ח.י 3 שנים.
לא יודעת למה המליצו בצורה גורפת על סמסונג 55q7fn...(היה זול ב500 שח מc8y -גם אחריות יבאן רשמי) . האם שווה עדיין להחליף ?...
אפשר לשאול היכן רכשת את ה c8 ב6000 ש״ח?