מערכת סטריאו
היי, זה בערך השרשור השני שלי החודש לגבי אותו נושא אבל אני רוצה לעשות בו סדר כדי שכולם יבינו את הבעיה שלי בשדרוג המערכת ולאחר מכן אני מבקש המלצות לרמקולים מדפיים.
משתמש ברסיבר לקולנוע ביתי denon avr 1910
מחפש רמקולים לשיפור סאונד של הטלוויזיה וגם פה ושם מוסיקה.
המוסיקה שאני שומע היא רוק היפ הופ ולעתים רחוקות טראנסים וטכנו.
הטלוויזיה ממוקמת בפינת החדר (מצורפות תמונות של המערכת הקודמת שלי) ככה שאני לא מחפש בסים מטורפים ויש עדיפות לבאס פורט קדמי כי הקירות יכולים להרוס את הסאונד בגלל העודף באס.
החדר בכללי קטן (3X4) בערך..
התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח לרמקולים לא כולל מעמדים שאני עומד להביא..
ועוד שאלה ,אולי בגלל הבעייתיות של החדר עדיף יהיה להביא סאונד בר ולוותר על כל ה"סיבוך" ?
תודה לעוזרים !
משתמש ברסיבר לקולנוע ביתי denon avr 1910
מחפש רמקולים לשיפור סאונד של הטלוויזיה וגם פה ושם מוסיקה.
המוסיקה שאני שומע היא רוק היפ הופ ולעתים רחוקות טראנסים וטכנו.
הטלוויזיה ממוקמת בפינת החדר (מצורפות תמונות של המערכת הקודמת שלי) ככה שאני לא מחפש בסים מטורפים ויש עדיפות לבאס פורט קדמי כי הקירות יכולים להרוס את הסאונד בגלל העודף באס.
החדר בכללי קטן (3X4) בערך..
התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח לרמקולים לא כולל מעמדים שאני עומד להביא..
ועוד שאלה ,אולי בגלל הבעייתיות של החדר עדיף יהיה להביא סאונד בר ולוותר על כל ה"סיבוך" ?
תודה לעוזרים !
נערך לאחרונה על ידי Guyagil ב 19/09/2018 22:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
תראה Guyagil גם רמקולים טובים , שממקמים אותם לא טוב בחדר , עלול להיות בעיות אקוסטיות .
אתה צריך לראות לארגן מחדש את החדר , איך אתה יושב בסוויט ספוט ,
ויש לרמקולים מרחק של לפחות 15 ס"מ מהקיר כדי שלא יהיה בומי .
אתה צריך לראות לארגן מחדש את החדר , איך אתה יושב בסוויט ספוט ,
ויש לרמקולים מרחק של לפחות 15 ס"מ מהקיר כדי שלא יהיה בומי .
חדר 3X4 זה לא חדר קטן במיוחד , זה חדר ישראלי טיפוסי .
אצלי גם המערכת יושבת בחדר במידות כאלה ,
עם קצת ראש פתוח ומחשבה בריאה אפשר לארגן אותו בצורה חכמה .
אם אתה לא רוצה להזיז דברים בחדר , כאשר המעמדים יגיעו , תנסה להציב את הרמקולים במיקומים שונים
אולי תצליח להשיג סאונד מאוזן . בהצלחה .
אצלי גם המערכת יושבת בחדר במידות כאלה ,
עם קצת ראש פתוח ומחשבה בריאה אפשר לארגן אותו בצורה חכמה .
אם אתה לא רוצה להזיז דברים בחדר , כאשר המעמדים יגיעו , תנסה להציב את הרמקולים במיקומים שונים
אולי תצליח להשיג סאונד מאוזן . בהצלחה .
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
ולמה לפתוח שירשור זהה על אותו נושא שכבר נידון?
האם ניסית ליישם את שהוצע לך בשירשור הקודם?
כמו שכבר עניתי לך בשירשור הקודם, הבעיה הבסיסית בחדר שלך היא מיקום הרמקולים.
האם ניסית ליישם את שהוצע לך בשירשור הקודם?
כמו שכבר עניתי לך בשירשור הקודם, הבעיה הבסיסית בחדר שלך היא מיקום הרמקולים.
You pay peanuts, you get monkeys
@freerider
·
אמרתי ,כדי לעשות סדר ולשמוע רעיונות של אנשים נוספים , בשרשור הקודם התמונות נמצאו בעמוד 3 והיו 50 תגובות ורוב האנשים לא היו מעיינים בשרשור ,אז קיבצתי הכל לשרשור אחד כי חשבתי שאולי אנשים נוספים יכולו להציע לי עצות .
·
אמרתי ,כדי לעשות סדר ולשמוע רעיונות של אנשים נוספים , בשרשור הקודם התמונות נמצאו בעמוד 3 והיו 50 תגובות ורוב האנשים לא היו מעיינים בשרשור ,אז קיבצתי הכל לשרשור אחד כי חשבתי שאולי אנשים נוספים יכולו להציע לי עצות .
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
א. לטובת כל האנשים שאתה רוצה שיסתכלו על התמונות... תעשה מינימום מאמץ לסדר קצת, אף אחד פה לא צריך לראות את הבגדים שלך זרוקים בכל מקום.
ב. הטלויזיה שלך על זרוע, לא תלויה צמוד לקיר. אז ללכוון אותה אחרת שתיהיה רחוק יותר מהפינה אמור להיות אפשרי סך הכל. כמו שאמרו, הרמקולים צריכים להיות במרחק מינימלי מהקיר, גם רמקולים עם פורט קדמי לרוב לא מצמידים ל-0 לקיר, וחשוב לא להצמיד אותם ככה לפינה של החדר, כל רמקול שתשים שם, גם ב-10K שקל ישמע רע.
ב. הטלויזיה שלך על זרוע, לא תלויה צמוד לקיר. אז ללכוון אותה אחרת שתיהיה רחוק יותר מהפינה אמור להיות אפשרי סך הכל. כמו שאמרו, הרמקולים צריכים להיות במרחק מינימלי מהקיר, גם רמקולים עם פורט קדמי לרוב לא מצמידים ל-0 לקיר, וחשוב לא להצמיד אותם ככה לפינה של החדר, כל רמקול שתשים שם, גם ב-10K שקל ישמע רע.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |