נבחרי CEDIA 2018 ע'פ אתר AVS .
-
mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
לפני כשבוע ימים כתבתי כאן על רשמים מתערוכת CEDIA 2018 ובין היתר כתבתי על ההתרשמות
מהפורמט החדש IMAX Enhanced . מצורף ציטוט חלקי מהדברים שכתבתי .
''אני אחזור ואומר לכל הספקנים . זה בהחלט לא גימיק זה פורמט חדש שעומד בפני עצמו ואף מכשיר ללא מפענח
מתאים לא יוכל לנגן אותו בדיוק כפי ש כל פורמט אחר מחייב.
ד.א. הפורמט הזה הוא דבר נוסף ש D&M מקדימים בו את שאר היצרנים שיוכלו להוסיף את זה רק לסדרה הבאה .''
אבל כמובן שיש כאן טרולים ומומחים ספקנים אשר ללא כל ידע או הבנה ובחינת שמע של IMAX Enhanced
קבעו והחליטו שמדובר בגימיק . אילו הם אותם מומחים וטרולים שבזמנו קבעו גם ש - ATMOS זה רק גימיק .
ובכן אתמול Mark Henninger שהוא העורך הראשי של אתר AVS .
Mark Henninger, Senior Editor at AVS Forum
הציג את רשימת הנבחרים שלו מתערוכת CEDIA ואחת הבחירות היתה ב - Denon/Marantz
IMAX Enhanced AVRs & Pre/Pro . ובין היתר הוא הסביר את הבחירה וכתב [ ציטוט מלא ]
[left]
Easily the most misunderstood, and potentially most significant
home cinema technology announcement of the show, IMAX Enabled
is more than just a logo or a certification. It’s a new sound format,
and it’s a picture that fills a 16:9 screen with more info.
Did you know that widescreen (2.40:1 aspect ratio) movies are
vertically cropped to fit the format? It turns out you can show
more if the scene when mastering, which uses all the pixels you pay
for on 16:9 TVs and projectors. And frankly, it provides
a more dramatic viewing experience.
So, for being the first to adopt IMAX Enhanced for it’s AVR and pre/pros,
Denon and Marantz get a Best of CEDIA 2018 nod.[/left]
מעניין שגם לדבריו זה פורמט חדש ואני לא חושב שהוא העתיק ממני את המסקנות. [ אבל בעצם מה הוא מבין ב - A/V ]
לכתבה המלאה של הנבחרים .
https://www.avsforum.com/best-of-cedia-2018-awards/
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
12 שנים פלוס אני פה עם מעל ל 7000 הודעות,
אבל אני טרול כי אני לא חושב כמוך.
תרשה לי, אבל מרק הנינגר אותו עורך בכיר ב AVS לא מספק שום הסבר טכני שקובע שמדובר בפורמט חדש. הוא מדבר בין השאר על מאסטרינג שונה והוא מנסה להסביר למה פריים של Imax עדיף. אין לי ויכוח איתו, לפעמים זה באמת עדיף אבל לי זה עדיין נשמע כמו גימיק. בכל מקרה ימים יגידו.
תרשה לי, אבל מרק הנינגר אותו עורך בכיר ב AVS לא מספק שום הסבר טכני שקובע שמדובר בפורמט חדש. הוא מדבר בין השאר על מאסטרינג שונה והוא מנסה להסביר למה פריים של Imax עדיף. אין לי ויכוח איתו, לפעמים זה באמת עדיף אבל לי זה עדיין נשמע כמו גימיק. בכל מקרה ימים יגידו.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
ועוד משהו,
גם באתר של IMAX לא טוענים שזה פורמט חדש אלא תקן.
https://www.imaxenhanced.com
וגם אני יודע לצטט ..
[left]
What is the IMAX Enhanced program?
IMAX Enhanced is a new licensing and certification home entertainment program. To qualify and carry the IMAX Enhanced logo, the highest-end TVs, projectors, sound bars, and AV receivers must meet stringent performance standards established by IMAX, DTS and Hollywood’s leading colorists in order to create a consistent and higher bar for image and sound performance on premium devices. IMAX digitally re-mastered content for the home environment is created to provide the sharpest 4K HDR images and powerful sound as the filmmaker intended. We are designing an IMAX Mode for the enhanced devices that will be meticulously optimized to play digitally re-mastered content to deliver the best viewing and listening experience on that device.
[/left]
גם באתר של IMAX לא טוענים שזה פורמט חדש אלא תקן.
https://www.imaxenhanced.com
וגם אני יודע לצטט ..
[left]
What is the IMAX Enhanced program?
IMAX Enhanced is a new licensing and certification home entertainment program. To qualify and carry the IMAX Enhanced logo, the highest-end TVs, projectors, sound bars, and AV receivers must meet stringent performance standards established by IMAX, DTS and Hollywood’s leading colorists in order to create a consistent and higher bar for image and sound performance on premium devices. IMAX digitally re-mastered content for the home environment is created to provide the sharpest 4K HDR images and powerful sound as the filmmaker intended. We are designing an IMAX Mode for the enhanced devices that will be meticulously optimized to play digitally re-mastered content to deliver the best viewing and listening experience on that device.
[/left]
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
mbd
- חבר מביא חבר

·Lior_M כתב:12 שנים פלוס אני פה עם מעל ל 7000 הודעות,
תרשה לי, אבל מרק הנינגר אותו עורך בכיר ב AVS לא מספק שום הסבר טכני שקובע שמדובר בפורמט חדש. הוא מדבר בין השאר על מאסטרינג שונה והוא מנסה להסביר למה פריים של Imax עדיף. אין לי ויכוח איתו, לפעמים זה באמת עדיף אבל לי זה עדיין נשמע כמו גימיק. בכל מקרה ימים יגידו....
1 . היכן כתבתי שאתה טרול ? [ גם כאן אתה מגיע למסקנות שגויות ] מספר ההודעות שלך לא באמת משנה.
כמו גם מספר השנים . והדבר האחרון שאני רוצה זה שאתה תחשוב כמוני .
2. צריך להיות בהדגמה לצפות ולהאזין לפורמט ולדבר עם אנשי החברות המדגימים בכדי להבין ולדעת
במה מדובר. [ האם אתה עשית אחד מהדברים האילו לפני הקביעה שלך ] ואתה יכול לצטט אבל
גם רצוי להבין את הנכתב.
3. אם אני לא טועה אתה אמרת בדיוק את אותם הדברים לגבי DOLBY ATMOS כשכתבתי כאן
לראשונה לפני כ 5 שנים על הפורמט . והיום לאחר 5 דקות של שימוש אתה מנסה להסביר
לאחרים איך זה עובד ואיך להתקין . [ כן ימים אומרים ]
אולי גם הפעם יקח לך רק 5 שנים להבין וללמוד.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
התקפה כזו לא מקובלת. לא כל מי שלא מסכים איתך הוא בהגדרה טרול.
ממש הודעה לא לעניין. לאנשים י״ז זכות מלאה להיות ספקנים לפורמט חדש ולא מוכר.
ממש הודעה לא לעניין. לאנשים י״ז זכות מלאה להיות ספקנים לפורמט חדש ולא מוכר.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7400
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
ליאור מי אמר שהוא התכוון אליך . אולי זה אני . אז מרק לוינגר אמר , גם אני אומר שפירלס היו אחלה רמקולים אז ......... כולם יגידו הפוך אז מה כולם טרולים? דווקא בסרטים יש טרולים חמודים.
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- oferlaor
- מנהל

-
mbd
- חבר מביא חבר

·oferlaor כתב:התקפה כזו לא מקובלת. לא כל מי שלא מסכים איתך הוא בהגדרה טרול.
ממש הודעה לא לעניין. לאנשים י״ז זכות מלאה להיות ספקנים לפורמט חדש ולא מוכר....
עם כל הכבוד אני אשאל גם אותך . היכן אתה רואה שאני כיניתי אותו או כל אחד אחר כטרול ?.
אני פתחתי שרשור והוא החליט לענות כיוון שהוא הניח שהכוונה היתה אליו [ מעניין מדוע ]
ובכן כפי שכבר כתבתי קודם ההנחות שלו לא תמיד נכונות . ועכשיו גם אתה בעצם מניח דברים .
אתה אומר לי שזאת התקפה לא מקובלת . אפשר לדעת את מי תקפתי ב POST הראשון של
השרשור שפתחתי ? האם הזכרתי איזה שם או פניתי במפורש לאחד החברים ? אפשר לדעת
מדוע אתה חושב שהתכוונתי אליו ? כתבתי ''טרולים ומומחים ספקנים '' באופן כללי ביותר
אף אחד לא יכול להכחיש שיש טרולים באתר . אפילו בחתימה שלך אתה מבקש לא להאכיל
אותם . האם הכוונה שלך היא באופן כללי טרולים או טרול מסוים . ובנוסף גם הוא וגם אתה
יכולתם להניח שהכוונה אליו היתה '' ומומחים ספקנים '' למרות שגם כאן אין שום מתקפה על אף
אחד ספציפי . אבל בחרתם להניח שכוונת השרשור היתה אליו ובחרתם דווקא שהמילה
טרול כוונה אליו . מאוד מענינות כל ההנחות וההחלטות הללו .
אני בוודאי לא מצפה מכל אחד לקבל את דעתי כפי שאני לא מקבל את דעתו של כל אחד .
בהחלט לא פניתי אליו כדי שישנה את דעתו ולמען האמת דעתו לא באמת מעניינת אותי .
[ מקווה שזה לא נחשב גם כהתקפה ] ובכן אחזור פעם נוספת ואחרונה. הרבה מההנחות
המובאות כאן הם שגויות . מקווה שבזה סיימנו את הסיפור .
- oferlaor
- מנהל

אסביר מדוע תקפו אותך על ההודעה.
מתפרש ממה שכתבת (ושוב, אולי לא הבנתי נכון את הכוונה) שכל מי שלא מסכים עם מה שכתבת מתפרש שהוא טרול או מומחה/ספקן.
לכן כל מי שקורא את זה (כולל אני) מיד מפרש שהתקפת אותנו... מבטיח לך שאני לא היחיד שפרשתי את זה ככה.
אף אחד לא אומר שאין כאן טרולים (לשמחתי הכמות והתדירות שלהם ירדה דרמטית), אבל די ברור לי שלא כל מי שלא מסכים איתי על כל נושא בבירור איננו טרול או מומחה/ספקן...
מתפרש ממה שכתבת (ושוב, אולי לא הבנתי נכון את הכוונה) שכל מי שלא מסכים עם מה שכתבת מתפרש שהוא טרול או מומחה/ספקן.
לכן כל מי שקורא את זה (כולל אני) מיד מפרש שהתקפת אותנו... מבטיח לך שאני לא היחיד שפרשתי את זה ככה.
אף אחד לא אומר שאין כאן טרולים (לשמחתי הכמות והתדירות שלהם ירדה דרמטית), אבל די ברור לי שלא כל מי שלא מסכים איתי על כל נושא בבירור איננו טרול או מומחה/ספקן...
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
די מבלבל. לפחות לפי מ שהבנתי מ CNET זה לא פורמט חדש
https://www.cnet.com/news/the-new-imax- ... e-theater/
This is not a new format per se. All Imax Enhanced-certified gear will work with non-Imax Enhanced gear. Imax Enhanced software will play on non-Imax Enhanced gear. This is also not a new HDR or surround format. Instead, certified products will work together when showing special Imax Enhanced content, to supply what they claim to be improved picture and sound performance.
https://www.cnet.com/news/the-new-imax- ... e-theater/
This is not a new format per se. All Imax Enhanced-certified gear will work with non-Imax Enhanced gear. Imax Enhanced software will play on non-Imax Enhanced gear. This is also not a new HDR or surround format. Instead, certified products will work together when showing special Imax Enhanced content, to supply what they claim to be improved picture and sound performance.