טלויזיה משובשת LCD

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ueran2 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

LG MODEL:37lg6our
יש לי שיבושים בצפייה כגון: נכבת ונדלקת או שרק נכבת אחרי כמה דקות של צפייה. שיבושים בסאונד של הטלויזיה כגון: השתקה בלי תמונה או עם תמונה. זה לא קרה לי אף פעם. בשל סכסוך עם שכן חשבתי שזה בא ממנו ולכן חסמתי את אות השלט בטלויזיה אבל לאחר כמה ימים של הצלחה הבעיה חזרה על עצמה ואפילו זה לא עזר. ועכשיו הבעיה ממשיכה כרגיל.
מישהו פה בבקשה יכול להגיד לי מה זה ?
ואם זה באמת יכול לקרות מהשכן ?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78875
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #2 

נתחיל בזה שזה לא לעניין שאתה מפרסם את אותה הודעה בכמה פורומים במקביל.

לעניין. אם יש לשכן דרך לשדר לך סיגנל אינפרה אדום אז כן.

אם המסך אינו מחובר לרשת זו הדרך היחידה שזה יכול להתרחש.

ueran2 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

@oferlaor
תודה רבה לך על תשבותך. מצטער על פירסום בכמה מקומות. זה קרה בגלל המצב הלחץ שלי למצוא תשובה.
בהקשר לתשבותך. אם סינגל האינפרא אדום הוא החלק (קולט האות) של השלט בטלויזיה. אז דע לך שכיסיתי את החלק הזה בכמה שכבות של בדים (!!) שזה אמור לעבוד. ותחילה זה כן עבד אך לאחר כמה ימים הבעיה הזאת חזרה. ולא משנה כמה אני מכסה את החלק הזה בטלויזיה זה ממשיך לקרות. מה זה ?! מה יכול לגרום לכאלה תופעות?! איך אני מתמגן מזה? מי יכול לייעץ לי בנושא זה? איזה בעל מקצוע ? עכשיו זה כבר הגיע לכך שהטלויזיה נכבת אחרי כמה רגעים בלבד והקולט האות של השלט מאוד מכוסה. אמרו לי שאולי זה הממיר שיש לי (של חברת יס) אבל זה לא נראה לי הגיוני כי כשיש בעיה בממיר אז הממיר מראה הודעה על הטלויזיה. וגם סוג של בעיות כאלה חדש לי שממיר יכול לעשות.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

יש לך תקלה בטלוויזיה. קשה לי להאמין שמישהו מכבה ומדליק לך את הטלוויזיה דרך החלון כי משעמם לו בחיים. במיוחד אחרי שכיסית את העינית בטלוויזיה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78875
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #5 

אם כיסית את העינית וזה עדיין קורה והמסך אינו מחובר לאינטרנט אז בתאכלס ההסבר היחיד הוא תקלה במסך...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”