שידור hd
ברשותי טלוויזיה lg oled 55 c8 עם ממיר hd של יס אשר מחובר עם כבל hdmi שתומך עד 1080p של מונסטר דגם ex1000 החלפתי את הממיר ליס אולטרה 4K והטכנאי שינה את הרזולוציה ל-2160p כרגע אני צופה רק בשידורי יס בhd האם להשאיר את הממיר על הרזולוציה הזאת או לשנות ל-1080p ?
נ.ב. הזמנתי כבל 4K איכותי שיגיע בימים הקרובים
נ.ב. הזמנתי כבל 4K איכותי שיגיע בימים הקרובים
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לא הבנתי. החלפת לממיר אולטרא ואתה צופה רק ב HD? למה?
ומה הקשר בכלל לכבל? אין דבר כזה כבל HD או כבל 4K, יש כבל HDMI וזהו. הוא לא תומך בכלום המסכן הזה הוא רק כבל ואין לו מושג מה מעבירים דרכו..
ומה הקשר בכלל לכבל? אין דבר כזה כבל HD או כבל 4K, יש כבל HDMI וזהו. הוא לא תומך בכלום המסכן הזה הוא רק כבל ואין לו מושג מה מעבירים דרכו..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1492
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
השאלה מה עדיף להגדיר ביציאה של הממיר, האם להשאיר 2160P או AUTO ואז הממיר יוציא את את האות לפי השידור.
באם משאירים את ההגדרות ל 2160P אזי שמרבית התכנים שהם HD יעברו UPSCALE בממיר ל 2160P אז נשאלת השאלה במה רואים יותר טוב ב UPSCALE שעושה הממיר או של הטלויזיה?
אני עם ממיר ULTRA והחלטתי להשאיר על 2160P, לא שמתי לב להבדל האיכות לטובת הגדרת AUTO וגם כל פעם שיש שינוי באות המשודר לוקח למסך איזה שניה להסתנכרן על האות, לר קריטי אבל מעדיף מעבורנים חלקים בזפזוז בין ערוצים.
חפרתי
תשאיר 2160P ותהנה
באם משאירים את ההגדרות ל 2160P אזי שמרבית התכנים שהם HD יעברו UPSCALE בממיר ל 2160P אז נשאלת השאלה במה רואים יותר טוב ב UPSCALE שעושה הממיר או של הטלויזיה?
אני עם ממיר ULTRA והחלטתי להשאיר על 2160P, לא שמתי לב להבדל האיכות לטובת הגדרת AUTO וגם כל פעם שיש שינוי באות המשודר לוקח למסך איזה שניה להסתנכרן על האות, לר קריטי אבל מעדיף מעבורנים חלקים בזפזוז בין ערוצים.
חפרתי
תשאיר 2160P ותהנה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר: