עזרה בבחירת מסך lg sk8000 או samsung nu8000

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
motihak פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 272
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #1 

היי
רציתי לשאול את חוות דעתכם רגע לפני קנייה מה עדיף LG SK8000 או SAMSUNG NU8000 , שימושים הכל טלויזיה כבלים משחקי פלייסטשיין סרטים סדרות ועוד ..
תודה

shlomiu
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

@motihak
· לפי rtings , הnu8000 טובה משמעותית : https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... 00/586/607

הlg היא בעלת פנל ips שטוב יותר בזוית צפייה, פחות טוב בניגודיות.

האמת שגם אני מתלבט, אבל בין sk8500 שהיא כבר fald , לבין הסמסונג. עדיין נראה שהסמסונג לוקחת לפי מה שקראתי. לגיימינג הסמסונג בעלת FreeSync שזו נקודת יתרון.

מצד שני, הlg תומכת בDolby Vision, שבו אף סמסונג לא תומכת (התקן שלהם הוא hdr+, אבל נראה שאין הרבה תוכן בפורמט הזה...).

ככה שלגבי הhdr אין לי תשובה חד משמעית. ובאופן כללי - הסמסונג טובה משמעותית כנראה.

motihak פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 272
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #3 

תודה לבסוף הלכתי על ה- nu8000 הרבה יותר טובה לפי הנתונים מה גם שאם לאנשים אכפת מעובי המסך אז סמסונג
הרבה יותר דקה ואיכותית .

bsiz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 152
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

@shlomiu
·כשאתה אומר בעייתית בזוויות צפיה , אם ניקח סלון סטנדרטי בגודל 3.9 מ׳. איזה מושבים מרגישים בעיה? נגיד שיש ספת תלת מול וכורסה מהצד לידה?
עברתי על מה שכתוב בביקורת עליה מבחינת זוויות אבל אני מנסה לקחת את זה לאכלס לסלון.

bsiz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 152
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #5 

@motihak
·רכשת? איפה ? איך יצא המחיר?

shlomiu
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #6 

@bsiz
·ככל שהזוית יותר קטנה, ככה עדיף (הכי טוב ישירות מול הטלויזיה). בrtings מסבירים את הנושא כאן : https://www.rtings.com/tv/learn/ips-led-vs-va-lcd

קשה לי לתת הערכה כי אני לא מומחה בזה, מה גם שזה משתנה מסלון אחד לאחר בהתאם למרחקים ובהתאם לדגמים.
הייתי אומר שעבור כורסא מהצד עדיף יותר ips, אבל בזוית חדה מדי בכל מקרה הצפיה לא אידיאלית.

fizi
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #7 

מתלבט גם בין הדגמים האלה אבל חושש מהאחריות של סמליין. גם לא ברור לי איך נותנים אחריות רק לשנה?! טלויזיה זה מוצר יקר. אחריות לטווח קצר זה אומר שהיבואן לא מאמין במוצר או יותר גרוע עושה עלינו כסף בהרחבת אחריות?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”