Creative GigaWorks™S750 & Logitech® Z-5500 Digital

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Mope פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 404
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

חברים ...מה אתם אומרים עליהם ...נכון שאודיופילים שכמוכם לא מתקרבים :( ..לשטיות האלה
אבל הביקורות בחול טובות ..והדברים האלה זוכים בביקורות מצוינות ...
יש למישהו ניסיון איתם ...?? ואם לא .אולי מישהו יועיל לבדוק את העניין ..
אולי לתת סקירה בעברית לשם שינוי ..כבר קראתי באנגלית ..תודה רבה :)

הטענה היא שזה מחיר הכי טוב תמורת איכות ....הנתונים היבשים לא היו מביישים מערכות יקרות בהרבה ..והכי חשוב שהכול כבר מוגבר ...אז לא צריך להוסיף מגבר
עומד בתקנים של THX ..בטח תגידו שזה לא אומר כלום ..אבל בכל זאת משהו
http://www.logitech.com/index.cfm/produ ... ENTID=9486
http://www.creative.com/products/produc ... 9306&nav=0

בחול העסק טיפה יותר זול ...בערך ב1000 שח זול יותר

מקווה שתתנו תשובה כנה ועניינית ..ולא רמקולים של פיירלס היו נשמעים טוב יותר ..כמו שכבר ראיתי פה ..
ולא זה לא חברות מדבקה ..ולא עדיף שתקנה כבר מגבר שני ערוצים וזוג מוניטורים יד שניה באותו מחיר ...הנה יש לי פה בדיוק את הישן שלי למכירה .. :lol:
מקווה לשמוע תשובות ...בכבוד רב
MOPE

leshets
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1241
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

ואם לא .אולי מישהו יועיל לבדוק את העניין ..
...
אם אתה מעוניין בקנייתם אתה זה שצריך לבדוק אותם שום בדיקה של אדם חיצוני לא תתן אינדיקציה לטעם שלך.
הטענה היא שזה מחיר הכי טוב תמורת איכות... הנתונים היבשים לא היו מביישים מערכות יקרות בהרבה
...
"איכות", לטעמו של מי? איך תדע בלי לשמוע בעצמך? המפרט ממש לא אינדיקציה לאיך הם נשמעים.
מיכאל .

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

בנוסף למה שקודמי אמר, אוסיף שהביקורות הללו שאתה קורא הן בד"כ במגזיני מחשבים שעם כל הכבוד להם, ההבנה שלהם בסאונד או איך מערכת צריכה להישמע, היא אפסית.

רק אתה תוכל להגיד אם המערכת שווה את הכסף.
מבחינתי היא לא וכן, רמקולי מדבקה יישמעו טוב יותר(לטעמי).
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #4 

אני מסכים עם מרטין. הרמקולים האלו למחשב מיועדים לסביבה של שולחן מחשב, כזו אשר מכתיבה את הצורך לרמקולים קטנים, אבל אם יש מקום עדיף חבילה של מותגי מדבקה שיתנו לך סאונד עם יותר נפח, במקום הסאטלייטים הקטנים של החבילות הללו.

Mope פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

אתם מעלים השערות ...??
אז מה גם רמקולים של פירלס טובים יותר מסאטליטים של Klipsch ...!!8O
מישהו בדק את המערכת הזאת ...?
אה ..כן ..לך תבדוק בעצמך ...אני הרי יודע איך סאונד טוב צריך להשמע:מבולבל:
..כי יש לי בסלון פירלס..ורסיבר של ימהה .ולצערי בעיר מגורי לא ראיתי באף חנות את הסט להדגמה ..לא בחנויות המחשבים ולא בחניוות המוזיקה וקולנוע ביתי ...

בנוסף למה שקודמי אמר, אוסיף שהביקורות הללו שאתה קורא הן בד"כ במגזיני מחשבים שעם כל הכבוד להם, ההבנה שלהם בסאונד או איך מערכת צריכה להישמע, היא אפסית.
...
אז בגלל זה פניתי אילכם בעניין...
אז אם למישהו יש ביקורת אמיתית ...(כן זו בהחלט יכולה להיות גם ביקורת שלילית והצעה עדיפה באותו הסכום למשל )

ואם אתם רוצים להעלות השערות אז אתם לא מחדשים לי כלום ..
אם אין פה שום עניין בתרד הזה ..אז אני מציע שתסגרו אותו ..ותכתבו בגדול ..סאונד למחשבים זה לא באמת סאונד אמיתי ..!! והמערכות האלה לא שוות גרוש כי אנחנו כל כך בטוחים בעצמינו שבחיים לא נבדוק את זה ...מי בכלל שומע מוזיקה במחשב רואה סרטים במחשב ומשחק במשחקי מחשב ..לא ..לא אנחנו

אגב אם היתי רוצה לרכוש מערכת זו ..היתי שם אותה בחדר שבו נמצא המחשב ..ולא יעדתי אותה לסלון

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1719
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #6 

אני שמעתי מערכת של רמקולים סטליטיים של quadral, שהיא יותר יקרה ממערכת של wharefdale diamond, ובהשוואה ביניהם, זאת פשוט ליגה אחרת. הסטליטיים לא יכולים לתת קולנוע ביתי כמו שרצפתיים\מדפיים יכולים לתת.
אז כן, אולי עדיף לך לבחון קודם peerless, כי אני שמעתי פירלס, והם נותנים קולנוע ביתי. אולי לא כל כך איכותי, אבל נותנים.

Mope פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

גם אני שמעתי פירלס ..יש לי כאלה בסלון ..לחבר שלי יש סטאלטים של פירלס ..
וחבר אחר שלי מגביר את הפירלס שלו בעזרת מגבר TONAR A70 שהבאתי לו ...בקיצור מחלה של פירלס .. :lol: המפעל של בנצרת התעשר בזכותינו
...שוב אני מזכיר ...היתי שמח להכניס לחדר המחשב שלי סט של wharefdale diamond וכמובן לקנות להם מגבר בהתאם
אבל אני שאלתי על Creative GigaWorks™S750 & Logitech® Z-5500 Digital
Leave the art to the artists who make the music
These loudspeakers are about science

leshets
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

אז אני מציע שתסגרו אותו ..ותכתבו בגדול ..סאונד למחשבים זה לא באמת סאונד אמיתי ..!! והמערכות האלה לא שוות גרוש כי אנחנו כל כך בטוחים בעצמינו שבחיים לא נבדוק את זה
...
שמעתי שיש את המערכת הזאת בתצוגה באיזה חנות ב L.A אני כבר רץ לקנות כרטיס טיסה... :roll: .

עכשיו ברצינות דבר ראשון אני מציעה שתשנה גישה כשמבקשים עזרה (אולי אלו רק הנורמות שלי) נהוג להתנהג בנימוס מינימלי, לגבי שאלתך הוסבר לך שאין איש מלבדך שיוכל להעריך את המערכת הנ"ל (ומערכת שמע בכלל) מבחינת צליל מפני שיש כאן עיניין סוביקטיבי ששום מפרט או ביקורת חיצונית לא יפתור.
מיכאל .

smargi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 391

שליחה #9 

לעניין הרמקולים למחשב לאחר ששמעתי את שני הסוגים החלטתי וקניתי את הCREATIVE ונכון שאלו רמקולים לא זולים בטח שלא למחשב אבל צריך לשמוע אותם כדי להאמין איזה איכות צליל ובסים הם נותנים לא הייתי מחליף אותם בשום סוג של מוצרי מדבקה למיניהם שאפילו לא מתקרבים לאיכות השמע של הרמקולים האלו ולמי שלא יודע את סוגי הרמקולים האלו מיצרים עבור החברות כמו CREATIVE חברות בעל שם עולמי ובטח רמקולים שקיבלו תקן THX הם לא מוצרי מדבקה אני מכיר לא מעט רמקולים ברמה גבוהה שלא קיבלו את התקן אז פשוט לפני מחליטים פשוט צריך לשמוע...!

leshets
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

ולמי שלא יודע את סוגי הרמקולים האלו מיצרים עבור החברות כמו CREATIVE חברות בעל שם עולמי ובטח רמקולים שקיבלו תקן THX הם לא מוצרי מדבקה אני מכיר לא מעט רמקולים ברמה גבוהה שלא קיבלו את התקן אז פשוט לפני מחליטים פשוט צריך לשמוע...!
...

אף אחד לא התווכח עם זה.

לגבי תקן ה THX (ודובר על זה לא מעט כאן) הוא לא קובע שהרמקול טוב יותר או פחות מרמקול ללא תקן זה, מי שקובע את זה הוא המאזין, לכן אין גם שום טעם לויכוח האם הרמקולים האלה או כל רמקול אחר טוב יותר או פחות ממוצרי מדבקה למיניהם (שגם בהם יש כמה וכמה דגמים).
מיכאל .

smargi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 391

שליחה #11 

אני מסכים איתך בחלק מהדברים נכון שתקן THX לא בהכרח קובע עם הרמקול הוא טוב אבל אנחנו יודעים שמוצרים שבדרך כלל נושאים את התקן הם מוצרים ברמה גבוהה ולגבי המאזין הוא בטח לא קובע אם הרמקול הוא טוב מה שהמאזין קובע זה לא איכות זה רק עם צליל הרמקול מתאים לו והוא אוהב את מה שהוא שומע אבל זה בהחלט לא מצביע על איכות...!

leshets
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

זה תלוי איך אתה מגדיר איכות של רמקול, אני מגדיר אותה כאיך הרמקול נשמע לי (וממש לא מעניין אותי ממה ואיך הוא מיוצר) ומפני שיעודו העיקרי של הרמקול זה להשמיעה צליל גם "איכותו", "רמתו" וכל תאור אחר לטיב הרמקול שתבחר יצביעו מבחינתי בעיקר על רמת הצליל שלו וכפי שכבר נאמר בשרשור הזה כמה עשרות פעמים טעם זה עניין סובייקטיבי ומכאן גם איכותו ורמתו של הרמקול הם כאלה , לכן אני גם לא מסכים אם הקביע שלך לגבי תקן הTHX מפני שיצא לי בזמנו לשמוע כמה וכמה רמקולים שהיה להם את התקן ולא אהבתי וגם כאלו שכן, מה שהראה לי שאין לתקן שום רלוונטיות ושום אינדיקציה בשבילי, לכן אני בפרוש לא מגדיר את התקן כסמן ל"רמה" של הרמקול.
מיכאל .

Mentally
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 941
קיבל תודות: 0

שליחה #13 

תקן THX מראה איזו חברה החליטה להשקיע כסף על מנת לקבל את תמיכתו. אין זה אומר כי שאר הרמקול בנוי היטב ומפיק צליל טוב. חלק מהעניין הוא הגימיק השיווקי. קח בחשבון שמבחינת הלקוח הממוצע אין הבדל רב בין הרמקולים השונים בשוק וכאשר הנך יכול להוסיף לרמקול שלך תואר נוסף כגון THX הנך מטה את הכף לטובתך שכן הלקוח רואה עוד פיצ'ר שקיים ברמקול שלך ולא קיים באחר גם כשהוא לא מבין את משמעותו.

AMD-GUY
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 133
קיבל תודות: 0

שליחה #14 

הנה כמה נושאים למחשבה:
לקריאטיב אין מקודד (אם קראתי נכון) כך שאם תרצה לחבר DVD או משהו אחר שדורש DD או DTS אין, בעוד שללוג'יטק יש.
אתה בטוח שתשתמש ב- 7.1? כמו שאמרו, אלו הם רמקולים למחשב ומכיוון שאתה לא יכול לחבר אותם לרסיבר לא יהיה לך DD:EX או DTS: NEO כך ששני רמקולים לא יפעלו רוב הזמן (סרטי DVD שלך 7.1 לא רואים הרבה..).
כאחד שיש לו Logitech Z-680 שהם הדור הקודם של Z5500 והם בעיקרון אותו דבר חוץ ממראה, אני מרוצה מאד מאיכות הרמקולים והסאבוופר, איכות הבניה, העוצמה וקידוד DD ו- DTS באיכות מעולה! ממליץ בחום על הלוג'יטק ואם אתה צריך לשאול שאלות על המערכת, אני יכול לתת לך מספר ICQ של מישהו שיש לו כזאת מערכת.

Mope פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

smargi כתב:לעניין הרמקולים למחשב לאחר ששמעתי את שני הסוגים החלטתי וקניתי את הCREATIVE ונכון שאלו רמקולים לא זולים בטח שלא למחשב אבל צריך לשמוע אותם כדי להאמין איזה איכות צליל ובסים הם נותנים לא הייתי מחליף אותם בשום סוג של מוצרי מדבקה למיניהם שאפילו לא מתקרבים לאיכות השמע של הרמקולים האלו ולמי שלא יודע את סוגי הרמקולים האלו מיצרים עבור החברות כמו CREATIVE חברות בעל שם עולמי ובטח רמקולים שקיבלו תקן THX הם לא מוצרי מדבקה אני מכיר לא מעט רמקולים ברמה גבוהה שלא קיבלו את התקן אז פשוט לפני מחליטים פשוט צריך לשמוע...!
...
הנה בן אדם ששמע את שתי המערכות ורכש אחת מהן ..כבר התקדמות
אז תגיד לי איפה שמעת את המערכות האלה לדוגמה ...?
הקניה שווה את ההשקעה?

ויש ברשותך גם CREATIVE Audigy 2 ZS אומרים שמומלץ להשתמשבו ביחד עם כרטיס ...או שאתה חושב שזה לא עקרוני ? ..החיבור בין הכרטיס למערכת הוא דיגיטלי ? SPDIF
אם תוכל לתת איזו ביקורת יותר מפורטת על החוויה אני מאוד אשמח :)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”