מתי בזק תציג למשרד התקשורת את יכולת שלה בחיבור הסיבים כמו פרטנר ?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
uh99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1143 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #1 

uh99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #2 

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4307
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 903 פעמים

שליחה #3 

@uh99
·
פספסת את ההצגה של יכול זו בבזק רק העשרים שנה, כי כבר זה קרה עוד בסוף שנות התשעים. :lol:

ורק שברשת סיבים אופטיים של בזק לא מדובר בכמה מאות בנינים, כמו בסלקום ובפרטנר, דבר שלא רלוונטי לכלום, אלה בפריסה שמכסה את מדינה כולה.

דרך אגב, איך מתקדמת התביעה נגד בזק?

uh99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

sys_admin כתב:@uh99
·
פספסת את ההצגה של יכול זו בבזק רק העשרים שנה, כי כבר זה קרה עוד בסוף שנות התשעים. :lol:

ורק שברשת סיבים אופטיים של בזק לא מדובר בכמה מאות בנינים, כמו בסלקום ובפרטנר, דבר שלא רלוונטי לכלום, אלה בפריסה שמכסה את מדינה כולה.

דרך אגב, איך מתקדמת התביעה נגד בזק?
...
מה קרה איפה וכמה ביתים חוברו :?: זה שיש פריסה של בזק זה אחלה אך כאשר איין שום חיבור לבית הלקוחות הפרטיים זה חסר ערך (W)

ולגבי התביעה כשתיהיה שותף כלכלית אז אשתף אותך (i)

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

uh99 כתב:
...
...
מה קרה איפה וכמה ביתים חוברו :?: זה שיש פריסה של בזק זה אחלה אך כאשר איין שום חיבור לבית הלקוחות הפרטיים זה חסר ערך (W)

ולגבי התביעה כשתיהיה שותף כלכלית אז אשתף אותך (i)
...
·

בבזק לכל מי שרוצה יכול להתחבר לשירות של סיבים אופטיים בכל מקום בארץ, פשוט הוא צריך לשלם על זה כפי שכל לקוח בזק שמחובר לרשת סיבים אופטיים זו משלם על השירות הנדרש.

ולגבי התביעה, אז כנראה שבגלל שגם הערכאות המשפטיות בישראל הם עוד לא שותפים כלכליים שלך, הם עוד לא שותפו בדבר הקיומה של התביעה זו. :lol:
אחרת נושא זה הייה כבר פותח את כל הכותרות בתקשורת ישראלית.

uh99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

sys_admin כתב:

...
...
·

בבזק לכל מי שרוצה יכול להתחבר לשירות של סיבים אופטיים בכל מקום בארץ, פשוט הוא צריך לשלם על זה כפי שכל לקוח בזק שמחובר לרשת סיבים אופטיים זו משלם על השירות הנדרש.

ולגבי התביעה, אז כנראה שבגלל שגם הערכאות המשפטיות בישראל הם עוד לא שותפים כלכליים שלך, הם עוד לא שותפו בדבר הקיומה של התביעה זו. :lol:
אחרת נושא זה הייה כבר פותח את כל הכותרות בתקשורת ישראלית.
...
כאשר יש חיבור סיבים אצל המתחרים במחיר סביר לעומת בזק זו פגיעה בתחרות ולא נכתב באף מקום שבזק תחבר לקוחות בחינם אלא במחיר סביר ולא כמו שקיים כיום (W)

שאתה תממן אותי אז אתן לך דין ווחשבון :!: ולגבי הערכאות המשפטיות בישראל הם עושים יותר ממה שעשית עד כה(n)
וזה שלא התקבל מידע זה לא מוכיח כלום כי לא היה כלום כי איין כלום :mrgreen:

האם בזק מתקרבת להפעלת רשת סיבים מהירה? :-\

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

@uh99
·

המצב הוא די פשוט. ברגע שיש תביעה ממשית נגד חברה מסוג של בזק, זה עניין ציבורי שמיד מתפרסם בתקשורת. ברגע שיש רק דיבורים ריקים מכל תוכן בפורומים שונים במשך שנים על גבי שנים על כלום ואין שום תביעה אמתית בנושא שמחזיקה מים, אז אין שום פרסום ולכן זה גם לא מעניין את אף אחד, חוץ מאלה שרק קוראים את הפורום זה וצוחקים מהמחזור של אותן הסיפורים שלא יוצא מהם כלום. זה כל העניין.

uh99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

sys_admin כתב:@uh99
·

המצב הוא די פשוט. ברגע שיש תביעה ממשית נגד חברה מסוג של בזק, זה עניין ציבורי שמיד מתפרסם בתקשורת. ברגע שיש רק דיבורים ריקים מכל תוכן בפורומים שונים במשך שנים על גבי שנים על כלום ואין שום תביעה אמתית בנושא שמחזיקה מים, אז אין שום פרסום ולכן זה גם לא מעניין את אף אחד, חוץ מאלה שרק קוראים את הפורום זה וצוחקים מהמחזור של אותן הסיפורים שלא יוצא מהם כלום. זה כל העניין.
...
וכל מה שכתבת נכון גם לבזק בנושא 200 מגה בזק תשדרג תשתיות: קצב גלישה של 200-300 מגה ב-2017 (W)

(i) ואם הנושא של תביעה על בזק כל בוער לך אתה מוזמן לבצע זאת בעצמך :!: :arrow:

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

uh99 כתב:
...
...
(i) ואם הנושא של תביעה על בזק כל בוער לך אתה מוזמן לבצע זאת בעצמך :!: :arrow:
...
·

לא רק שהנושא של תביעה לא בוער לי, אני גם מבין שכל הבכי הזה בהקשר זה שאינטרנט ללקוח שלא רוצה לשלם כפי הנדרש לפי התמחור של בזק, אותו הלקוח ימשיך לקבל את המהירות הנמוכה שלו, וכל הבכי הזה במשך שנים לא מוביל לשום דבר וגם הסברתי את זה ומה הסיבה לכך כבר לא פעם כאן וכפי שאתה כבר יכול לראות את זה אחרי כל השנים שעבורו, גם צדקתי והמצב נשאר בידיוק כמו שהוא וכך הוא גם יישאר.

uh99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

sys_admin כתב:
...
...
·

לא רק שהנושא של תביעה לא בוער לי, אני גם מבין שכל הבכי הזה בהקשר זה שאינטרנט ללקוח שלא רוצה לשלם כפי הנדרש לפי התמחור של בזק, אותו הלקוח ימשיך לקבל את המהירות הנמוכה שלו, וכל הבכי הזה במשך שנים לא מוביל לשום דבר וגם הסברתי את זה ומה הסיבה לכך כבר לא פעם כאן וכפי שאתה כבר יכול לראות את זה אחרי כל השנים שעבורו, גם צדקתי והמצב נשאר בידיוק כמו שהוא וכך הוא גם יישאר.
...
מי שיודע שהתהלכים בישראל קורים לאט בזכות בעלי עניין, וזה לא חדש, אך גם לזה יש סוף. :!:

Lior98
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1457
שם מלא: ליאור אהרון
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #11 

אתם מתעסקים יותר מדי נטו בבזק אבל נכון לעכשיו יש עוד חברה גדולה שעושה קצת בעיות הוט.

למרות שהוט יכולה לספק מהירות יותר גבוהה אפילו בלי הסיבים אופטים ואני חושב שזה יותר חשוב בואו נדבר ישירות מהירות סימטרי עם סיבים אופטים אצל בזק/הוט סיכוי מאוד קלוש בשנה הזאת ולא השנתיים/אלא אם כן פרטנר/ibc יעשו פריסה נרחבת ומשמעותית שתעשה שוק בנתיים אני מחזיק יותר מהוט יש לי הרגשה שעד סוף השנה היא תשיק איזה חבילה של 300 הורדה אם לא יותר ואפילו עוד טיפה העלאה (נכון זה לא סימטרי אבל עדיף איזשהו התקדמות מאשר פנטזיה בישראל)

סיכום: מחזיק אצבעות שהוט תשיק בסוף השנה איזשהו שדרוג למהירות ועל הדרך העלאה מספיק שיגיע ל10/15 העלאה זה משמעותי בשביל הצרכן הפרטי.

want_upload
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 462
נתן תודות: 423 פעמים
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #12 

sys_admin כתב:
...
...
·

...
·
אתה משלם לבזק על חיבור שלך בבית כפי שכל לקוח בזק, שמחובר לרשת סיבים אופטיים, משלם? לא? אז למה אתה אומר שאחרים צריכים לשלם אם הם רוצים סיב אופטי בבית?

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 293 פעמים

שליחה #13 

@Lior98

חלומות באספמיה.
הייתי משקיע את האנרגיה הזאת בלחלום על פריסה של סיבים אופטיים.

Lior98
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

גיל37 כתב:@Lior98

חלומות באספמיה.
הייתי משקיע את האנרגיה הזאת בלחלום על פריסה של סיבים אופטיים.
...
אני בטוח עד סוף השנה שיש הכרזה מהוט על חבילה חדשה.
על סיבים אופטים הם יפסידו כסף אם יעשו מזה חבילות זולות וסימטריות אבל מקצת לשפר הורדה וטיפה העלאה זה לא מה שישבור אותם (שאגב לעסקים הם עושים 500/10) ויש לי חבילה כזאת וזאת לא חבילה של סיבים והיא יחסית זולה ככה שאני לא רואה סיבה שבהמשך הם לא יציעו את זה ללקוחות פרטיים (בפועל אין באמת הבדל)

Perceptor
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 400
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #15 

יש הבדל בהוט על DOCSIS 3 אתה בשיתוף אם השכנים אז כך שכל הזמן המהירות לא תהיה יציבה מממ לגבי סיבים אין שום השפעה של שכנים
אני לקוח של הוט 200 מגה בהמשך היום אני מקבל 140 , 110 , בשעות הלילה 12 ומטה אני מקבל 180 200 וגם לפעמים 203
אני לקוח עסקי והוט אינם מוכנים לחבר אותי לחבילה של ה 500 אין להם סיבה לא לחבר אותי
עד שנקבל סיב עד הבית זה ישתנה או שהוט פשוט ישדרגו את DOCSIS 3.1 בקיצור מלא השקעה וכסף
500/10 זה עלוב החבילה לפחות לתת 500/50 או 200/20
מקווה שפרטנר או סלקום או IBC יגיעו מהר
גמר חתימה טובה לכולם

Lior98
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

Perceptor כתב:יש הבדל בהוט על DOCSIS 3 אתה בשיתוף אם השכנים אז כך שכל הזמן המהירות לא תהיה יציבה מממ לגבי סיבים אין שום השפעה של שכנים
אני לקוח של הוט 200 מגה בהמשך היום אני מקבל 140 , 110 , בשעות הלילה 12 ומטה אני מקבל 180 200 וגם לפעמים 203
אני לקוח עסקי והוט אינם מוכנים לחבר אותי לחבילה של ה 500 אין להם סיבה לא לחבר אותי
עד שנקבל סיב עד הבית זה ישתנה או שהוט פשוט ישדרגו את DOCSIS 3.1 בקיצור מלא השקעה וכסף
500/10 זה עלוב החבילה לפחות לתת 500/50 או 200/20
מקווה שפרטנר או סלקום או IBC יגיעו מהר
גמר חתימה טובה לכולם
...
אצלי בבית מקבל 200/5 יציב כל הזמן וזה עוד באלחוטי וכמו שאמרתי עדיף שדרוג קטן מאשר לקפוץ בגדול כי אנחנו בישראל... עדיף 500/10 מאשר 200/5

אגב לא הבנתי למה הוט לא מסכימים לחבר אותך בתור עסק? לי לא היה בעיה עם זה בא אליי טכנאי (כמה ימים לפני היה בחור שלהם שהתעסק עם התשתית אמר לי שהעביר כבל מהארון תקשורת אליי לעסק כנראה משהו של התשתית) וזהו חיברו אותי מה שמעניין יותר זה אם אפשר "לריב" איתם על זה שלקבל 500/10 בתור פרטי הרי זה לא סיב אופטי וזה מחיר יותר נגיש
·

uh99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #17 

Lior98 כתב:אתם מתעסקים יותר מדי נטו בבזק אבל נכון לעכשיו יש עוד חברה גדולה שעושה קצת בעיות הוט.
...
אכן אתה צודק להזכירך הדד-ליין מתקרב ובזק עדיין לא עומדת בדרישות מש' התקשורת (W) אך אם לא נטפל בבזק אז הוט תקבל פטור ללא קושי (n)
נערך לאחרונה על ידי uh99 ב 18/09/2018 16:24, נערך 2 פעמים בסך הכל.

uh99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #18 

משרד התקשורת// תכנית עבודה לשנת 2011 :roll: ומעניין מה השתנה מאז שנת 2011 :??:

גברת התחרות לפעול ליצירת שוק תקשורת מתקדם טכנולוגית
למען קידום רווחת הצרכן והתרומה לתועלת המשקית
...
משרד התקשורת מתעלם ו־HOT נהנית מההפקר (W)

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #19 

want_upload כתב:
...
...
·
אתה משלם לבזק על חיבור שלך בבית כפי שכל לקוח בזק, שמחובר לרשת סיבים אופטיים, משלם? לא? אז למה אתה אומר שאחרים צריכים לשלם אם הם רוצים סיב אופטי בבית?
...
·

את השירותי תמסורת כמו כל כלי עובדה אחר שנדרש לי במסגרת התפקיד לצורך עבודה שוטפת מרחוק אני מקבל במסגרת התפקיד. בידיוק כמו רכב בליסינג, מחשב נייד, פלאפון וכרטיסי טיסה ומלון בחו''ל במסגרת התפקיד כשזה נדרש. בכל תפקיד במקום עבודה החברה מספקת את הכלים הנדרשים לפי התפקיד בארגון. כמו שמי שעוסק בניקיון מקבל מגב ודלי ולא רוכש אותן בכספו או כפי ששומר מקבל את המגנומטר הנדרש לו לצורך הבדיקות בשער, כך בידיוק גם המנכ''ל או מנמ''ר בארגון מקבלים את הכלים הנדרשים לעבודה שלהם, גם לצורך העבודה מרחוק. בידיוק כמו שאני לא רוכש למשל את spectrum analyzer מכספי או כל צב''ד אחר, אלה כהצטיידות של מקום עבודה, כך גם כלים אחרים או שירותים אחרים בעל תפקיד מקבל מהמקום עבודה.
ובידיוק בגלל זה אני אומר שכל מי שרוצה גם לקבל כלי מסוים שנדרש לעבודה מסוימת במסגרת התפקיד, צריך דבר ראשון לעבוד בתפקיד שדורש את הכלי הזה מבחינת הארגון. ולצורך זה, לפני זה גם ללמוד את המקצוע בהתאם ולהוכיח את עצמו כך שהמעסיק כלשהו ירצה לתת לו את התפקיד הנדרש.
די פשוט ואין כאן שום דבר חדש.

uh99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #20 

want_upload כתב: אתה משלם לבזק על חיבור שלך בבית כפי שכל לקוח בזק, שמחובר לרשת סיבים אופטיים, משלם? לא? אז למה אתה אומר שאחרים צריכים לשלם אם הם רוצים סיב אופטי בבית?
...
ושמת לב איזה תשובות קבלת :??:

@sys_admin

את השירותי תמסורת כמו כל כלי עובדה אחר שנדרש לי במסגרת התפקיד לצורך עבודה שוטפת מרחוק אני מקבל במסגרת התפקיד.
...
זה מוכיח שזה עסקי ולא פרטי :!: 8O

ההבדל בין לקוח פרטי בין לקוח עסקי על פי הרישיון (i)

"מנוי עסקי"

מנוי שהוא כל אחד מאלה:
(א) תאגיד, כהגדרתו בחוק הפרשנות, התשמ"א-1981 ;
(ב) משרדי ממשלה וגופי סמך ממשלתיים;
(ג) עוסק מורשה, למעט עוסק פטור;
(ד) גוף אשר הוקם בחוק או על פי חוק.

"מנוי עסקי מפוצל"

משתמש בציוד הקצה שחיוב חשבון הטלפון שלו מפוצל בינו לבין מנוי עסקי או
שהוא מחויב בחשבון הטלפון במלואו;

"מנוי פרטי"

מנוי שאינו מנוי עסקי ושאינו מנוי עסקי מפוצל
...
ולפי תיק שירות יש איסור להפלות לקוחות (W)

אי אפליה
בעל התשתית לא יפלה באספקת השרות בין מנויי ספקי שירות שונים לבין עצמם וכן בין
מנוייו הוא לבין מנויי ספק שירות כל שהוא בכל הפרמטרים הכרוכים בשירות (מחיר,
איכות וטיב השירות, הקמת לקוח, רמות שירות, זמינות השירות, תפעול וטיפול בתקלות
וכ"ו).
...
בזק מפעילה את תיק שירות טלפוניה סיטונאית במחיר שקבע משרד התקשורת :oops:

תיק שירות סיטונאי פירוק למקטעים מארון ממשק סיב אופטי/ כבל זוגות נחושת ועד לחצר לקוח Sub Loop Unbundling - SLU :roll:

אושר תיק שירות, יספק בעל הרשיון את השירות בהתאם לתנאי התיק שאושר, ויראו את תיק
השירות המאושר כחלק בלתי נפרד מהרשיון.
...
ב. בעל התשתית יספק לספק השרות לפחות 60 יום בטרם תחילת אספקת
שירות BSA במסגרת שירותי השוק הסיטונאי, וכן לפחות 60 יום לפני
כל ביצוע שינוי טכנולוגי המחייב עדכון גרסה (כמו: מעברPPPOE
לתצורה חדשה כדוגמת DHCP או Vectoring ,)קובץ גרסת התוכנה
שיאפשר לספק השרות לפתוח את ציוד הקצה לניהול מרחוק כאמור
באופן עצמאי, או יספק גרסת תוכנה עדכנית לציוד הקצה (הכל לפי
העניין).
...
ג. כל ציוד קצה המשמש את לקוח של ספק השרות ייפתח ע"י בעל התשתית