לא אודיופיל ולא מומחה בתחום, מחפש זוג רמקולים לצפייה בטלויזיה + שמיעת שירים
שלום לכולם,
כמו שכתבתי אני לא אודיופיל אבל קניתי מקרן (optoma hd144x) ורסיבר פשוט (denon 1311 ) אבל הרמקולים שהשאירו לי בבית ממש נשמעים גרוע אפילו בשבילי .
היתי רוצה לקנות רמקולים בשביל:
- צפייה רגילה בטלויזיה (חדשות וספורט)
- שמיעת שירים מיוטיוב או הזרמה דרך כרום קאסט
- מידי פעם סרט טוב
הדרישות שלי:
2 רמקולים קטנים שתלויים על הקיר (קדמיים בלבד אבל אם אין ברירה אז גם סאב קטן מאוד שאוכל להחביא )
תקציב עד 1000 ש״ח
תודה מראש
צביקה
כמו שכתבתי אני לא אודיופיל אבל קניתי מקרן (optoma hd144x) ורסיבר פשוט (denon 1311 ) אבל הרמקולים שהשאירו לי בבית ממש נשמעים גרוע אפילו בשבילי .
היתי רוצה לקנות רמקולים בשביל:
- צפייה רגילה בטלויזיה (חדשות וספורט)
- שמיעת שירים מיוטיוב או הזרמה דרך כרום קאסט
- מידי פעם סרט טוב
הדרישות שלי:
2 רמקולים קטנים שתלויים על הקיר (קדמיים בלבד אבל אם אין ברירה אז גם סאב קטן מאוד שאוכל להחביא )
תקציב עד 1000 ש״ח
תודה מראש
צביקה
תראה, שני רמקולים קטנים שניתן לתלות על קיר + סאב זעיר לא ישמעו טוב. לא יודע כמה מה שיש לך כרגע גרוע אבל יכול מאוד להיות שלא תשמע שיפור ואפילו להפך.
הייתי הולך על זוג מדפיים, רצוי על מעמדים (ולא מונחים על מזנון למשל) מיד שניה, יש הרבה כאלה חלקם די איכותיים שצצים בפורומים ובפייסבוק שהם בתקציב.
אני גם מאלו שראו את האור והתקינו מקרן, ואני יכול להגיד לך שרמקולים רצפתיים טובים יחסית + סאב מהווים שדרוג יפה לצפיה בסרטים וסדרות. עוד צעד גדול לכיוון חוויה של קולנוע בבית. הייתי מציע לך להגדיל את התקציב...
כל זאת, כמובן אם אין מגבלת מקום/התנגדות חריפה של האישה וכו'....
הייתי הולך על זוג מדפיים, רצוי על מעמדים (ולא מונחים על מזנון למשל) מיד שניה, יש הרבה כאלה חלקם די איכותיים שצצים בפורומים ובפייסבוק שהם בתקציב.
אני גם מאלו שראו את האור והתקינו מקרן, ואני יכול להגיד לך שרמקולים רצפתיים טובים יחסית + סאב מהווים שדרוג יפה לצפיה בסרטים וסדרות. עוד צעד גדול לכיוון חוויה של קולנוע בבית. הייתי מציע לך להגדיל את התקציב...
כל זאת, כמובן אם אין מגבלת מקום/התנגדות חריפה של האישה וכו'....
תודה .
אין לי מקום לרצפתיים . אני חייב רמקולים שתלויים .
יש לי סאונד בר של jbl + סאב והוא היה סבבה מבחינתי אבל בגלל בעיית המקום אני לא יכול להשתמש גם בו .
שוב, אני לא אודיופיל אבל כן אני רוצה משהו שישמע סבבה .
אין לי מקום לרצפתיים . אני חייב רמקולים שתלויים .
יש לי סאונד בר של jbl + סאב והוא היה סבבה מבחינתי אבל בגלל בעיית המקום אני לא יכול להשתמש גם בו .
שוב, אני לא אודיופיל אבל כן אני רוצה משהו שישמע סבבה .
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
אם אתה מעוניין טיפה להעלות את התקציב,
אז אני מוכר את הרמקולים המדפיים שלי RTIA1 של פולק אודיו. במחיר של 600 ש"ח.
אם אתה רוצה יותר באסים אז גם תוכל לקנות את הסאב PSW110 של פולק אודיו במחיר של 750 ש"ח.
אם אתה מעוניין צור קשר בפרטי או בסלולרי 0506275466 אורי
אז אני מוכר את הרמקולים המדפיים שלי RTIA1 של פולק אודיו. במחיר של 600 ש"ח.
אם אתה רוצה יותר באסים אז גם תוכל לקנות את הסאב PSW110 של פולק אודיו במחיר של 750 ש"ח.
אם אתה מעוניין צור קשר בפרטי או בסלולרי 0506275466 אורי
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.