המלצה טלויזיה 65 זולה.... ( אין תקציב )
שלום לכולם
צריך את חוכמת ההמונים....
אין תקציב גבוה לצערי ( +-3000 ש"ח , 4 ילדים אוכלים את המשכורת.... )
מה הכי ממולץ מכל הטליזיות באיזור הזה?
שימוש : XBOX360 , HOT, מחשב מדיה סנטר ( כולם מחוברים לאותו טלויזיה בסלון )....
המלצות? ממה להתרחק?
סלון יחסית גדול 3 מטר מרחק....
תודה מראש... וסליחה.
צריך את חוכמת ההמונים....
אין תקציב גבוה לצערי ( +-3000 ש"ח , 4 ילדים אוכלים את המשכורת.... )
מה הכי ממולץ מכל הטליזיות באיזור הזה?
שימוש : XBOX360 , HOT, מחשב מדיה סנטר ( כולם מחוברים לאותו טלויזיה בסלון )....
המלצות? ממה להתרחק?
סלון יחסית גדול 3 מטר מרחק....
תודה מראש... וסליחה.
@tbnk
·
שמע, אני מבין אותךֿ, אבל ההגבלות שלך מאוד בעייתיות.
בשביל דגמים בסיסיים תצתרך לעלות לפחות 500 שקל במחיר.
במחיר הזה אתה יכול להשיג LG 60UJ630Y או TCL L65P2US, שהם רשמית באזור ה-3,400, אבל אפשר להתמקח ולהוריד במחיר. אבל ה-lg היא ״רק״ 60 אינצ׳ וה-tcl זה דגם ממש בסיסי. ממש.
במחיר הזה אתה יכול להשיג טלויזיה 55 אינצ׳ ממש סבבה.
או טלויזית מותג מדבקה סינית, שתהיה חתול בשק, ואתה לא יודע מה אתה באמת תקבל.
·
שמע, אני מבין אותךֿ, אבל ההגבלות שלך מאוד בעייתיות.
בשביל דגמים בסיסיים תצתרך לעלות לפחות 500 שקל במחיר.
במחיר הזה אתה יכול להשיג LG 60UJ630Y או TCL L65P2US, שהם רשמית באזור ה-3,400, אבל אפשר להתמקח ולהוריד במחיר. אבל ה-lg היא ״רק״ 60 אינצ׳ וה-tcl זה דגם ממש בסיסי. ממש.
במחיר הזה אתה יכול להשיג טלויזיה 55 אינצ׳ ממש סבבה.
או טלויזית מותג מדבקה סינית, שתהיה חתול בשק, ואתה לא יודע מה אתה באמת תקבל.
@tbnk
·
האייר זה מותג מדבקה, ממש לא מומלץ. עריכה: האייר הוא לא מותג מדבקה, אבל עדיין ממש לא מומלץ.
אם תעלה ב-500 שקל, תוכל גבר להסתכל על Samsung UE65MU7003.
היא אמנם רשומה בזאפ בתור 3,800, אבל אני מאמין שאפשר להוריד בחנות את המחיר ל-3,500.
בביצועים היא ברמה של ה-LG שהזכרנו מקודם (ויש גם שיגידו טובה ממנה), אבל כבר בגודל 65 אינצ׳.
יש גם היינס במחיר דומה, אבל הסמסונג כמובן הרבה יותר איכותית.
אם תעלה בעוד 200 שקל משם, אפשר למצוא גם את Samsung UE65NU7100, שזה אותו דגם כמו מקודם, אבל שנתנון 2018, ונותן ביצועים יותר טובים.
ממליץ לך ללכת לחנות כלשהי (לא משנה איזו) ולראות בעיניים איך רואים בדגמים שהזכרנו, ולראות בעצמך את ההבדל באיכות.
·
האייר זה מותג מדבקה, ממש לא מומלץ. עריכה: האייר הוא לא מותג מדבקה, אבל עדיין ממש לא מומלץ.
אם תעלה ב-500 שקל, תוכל גבר להסתכל על Samsung UE65MU7003.
היא אמנם רשומה בזאפ בתור 3,800, אבל אני מאמין שאפשר להוריד בחנות את המחיר ל-3,500.
בביצועים היא ברמה של ה-LG שהזכרנו מקודם (ויש גם שיגידו טובה ממנה), אבל כבר בגודל 65 אינצ׳.
יש גם היינס במחיר דומה, אבל הסמסונג כמובן הרבה יותר איכותית.
אם תעלה בעוד 200 שקל משם, אפשר למצוא גם את Samsung UE65NU7100, שזה אותו דגם כמו מקודם, אבל שנתנון 2018, ונותן ביצועים יותר טובים.
ממליץ לך ללכת לחנות כלשהי (לא משנה איזו) ולראות בעיניים איך רואים בדגמים שהזכרנו, ולראות בעצמך את ההבדל באיכות.
נערך לאחרונה על ידי mdk_25 ב 23/09/2018 19:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
האייר זה ממש לא מדבקה, אחת החברות הסיניות הגדולות ביותר.mdk_25 כתב:@tbnk
·
האייר זה מותג מדבקה, ממש לא מומלץ.
...
אין לי מה להגיד על איכות הטלויזיה, אבל לא הייתי פוסל שום מוצר שלהם בגלל הגדרה של מוצר מדבקה. כנ"ל TCL, מידאה, ועוד רבים אחרים.
פיילוט שמוכרים בשופרסל זאת חברת מדבקה למשל.
לי יש LG670 65 אינץ' . בזמנו לא מצאתי הבדלים בינה לבין 630. לקחתי 670 בגלל הרגלית, לא בגלל איכות התמונה.
@mdk_25
לא הבאתי דעה על איכות הטלויזיות שלהם כי אין לי דעה.
ציינתי שהאייר זאת לא חברת מדבקה, כלומר הם מייצרים בעצמם. זה אומר שיש מידע באינטרנט, אפשר לפנות ליצרן במקרה של תקלה, לקנות חלקי חילוף ברשת אם צריך, לשאול שאלות בפורומים לגבי דגם ספציפי, לקוות לעידכון תוכנה מהיצרן.
כל זה בלתי אפשרי במוצרי מדבקה, כלומר אין לך מושג מי היצרן של המוצר.
בעיניי זה שיקול נוסף בבחירת טלויזיה.
אני חושב שבטלויזיה לא כדאי להתקמצן יותר מדי. זה מוצר שאמור לשרת את כל המשפחה כמה שנים. אם ההבדל בין טלויזיה גרועה לסבירה הוא 500 שח, עדיף לעשות תשלומים, הלוואה או אפילו לקנות יד שניה.
לא הבאתי דעה על איכות הטלויזיות שלהם כי אין לי דעה.
ציינתי שהאייר זאת לא חברת מדבקה, כלומר הם מייצרים בעצמם. זה אומר שיש מידע באינטרנט, אפשר לפנות ליצרן במקרה של תקלה, לקנות חלקי חילוף ברשת אם צריך, לשאול שאלות בפורומים לגבי דגם ספציפי, לקוות לעידכון תוכנה מהיצרן.
כל זה בלתי אפשרי במוצרי מדבקה, כלומר אין לך מושג מי היצרן של המוצר.
בעיניי זה שיקול נוסף בבחירת טלויזיה.
אני חושב שבטלויזיה לא כדאי להתקמצן יותר מדי. זה מוצר שאמור לשרת את כל המשפחה כמה שנים. אם ההבדל בין טלויזיה גרועה לסבירה הוא 500 שח, עדיף לעשות תשלומים, הלוואה או אפילו לקנות יד שניה.
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 960
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
שורה תחתונה: האייר הוא לא "מותג מדבקה" (כפי שנכתב). מדובר בקונצרן ענק.
חבל סתם להטעות את קוראי הפורום, עדיף להשתמש בעריכה.
היום הטלווזיות שלהם לא משהו, מחר הן יהיו: או לא משהו או טובות מאוד, לכן חבל לקבע סטיגמות עליהם. גם TCL ייצרו עד לא מזמן טלווזיות גרועות, עם השנים והרווחיות של הטלווזיות שלהם הם השקיעו הרבה בR&D והתקדמו שלב אחד קדימה (עדיין לא משהו).
ולפותח התרד: הטלווזיות של האייר לא מומלצות, סביר להניח שהן קצת יותר טובות ממוצרי המדבקה שעולים פחות אבל לא בהרבה. אם תצליח לעלות לסמסונג פשוטה זה בהחלט עדיף.
חבל סתם להטעות את קוראי הפורום, עדיף להשתמש בעריכה.
היום הטלווזיות שלהם לא משהו, מחר הן יהיו: או לא משהו או טובות מאוד, לכן חבל לקבע סטיגמות עליהם. גם TCL ייצרו עד לא מזמן טלווזיות גרועות, עם השנים והרווחיות של הטלווזיות שלהם הם השקיעו הרבה בR&D והתקדמו שלב אחד קדימה (עדיין לא משהו).
ולפותח התרד: הטלווזיות של האייר לא מומלצות, סביר להניח שהן קצת יותר טובות ממוצרי המדבקה שעולים פחות אבל לא בהרבה. אם תצליח לעלות לסמסונג פשוטה זה בהחלט עדיף.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000