איזה סטרימר עדיף לנטפליקס עם תמיכה בעברית?
שלום חברים,
קראתי בפורומים ואני באמת לא סגור עד עכשיו איזה סטרימר יעבוד הכי טוב עם הסמארט TV שלי שאין לה תמיכה בנטפליקס בעברית וגם אין יכולת לשדרג לה את התוכנה של הטלוויזיה לפי מה שאומרים החברים בתמיכה הטכנית של פנסוניק.
יש כאלו שממצילים על כרומקאסט 2, יש כאלו שממצליצים על שיואמי מי בוקס 4 (XIAOMI 4K Mi Box) ויש כאלו על אמזון פייר סטיק. מה הכי ממולץ למה שאני צריך? כלומר שיהיה בו תמיכה בנטפליקס, יוטיוב וקודי בעברית (אבל הכי חשוב נטפליקס)?
תודה מראש לכל העוזרים
קראתי בפורומים ואני באמת לא סגור עד עכשיו איזה סטרימר יעבוד הכי טוב עם הסמארט TV שלי שאין לה תמיכה בנטפליקס בעברית וגם אין יכולת לשדרג לה את התוכנה של הטלוויזיה לפי מה שאומרים החברים בתמיכה הטכנית של פנסוניק.
יש כאלו שממצילים על כרומקאסט 2, יש כאלו שממצליצים על שיואמי מי בוקס 4 (XIAOMI 4K Mi Box) ויש כאלו על אמזון פייר סטיק. מה הכי ממולץ למה שאני צריך? כלומר שיהיה בו תמיכה בנטפליקס, יוטיוב וקודי בעברית (אבל הכי חשוב נטפליקס)?
תודה מראש לכל העוזרים
בדקתי עכשיו.YoYo2582 כתב:היי משה,
הנטפליקס עובד טוב עם עברית?
תודה...
אם כוונתך לכתוביות בעברית אז עובד סבבה.
אם כוונתך לממשק בעברית אז אין. שיניתי לעברית (דרך הווב, לא יכולתי באפליקציה על המיבוקס) אבל במיבוקס הממשק נשאר באנגלית.
משה
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
למה אין במי בוקס ממשק נטפליקס בעברית???
קיים ועובד למי שממש חייב את זה
קיים ועובד למי שממש חייב את זה
יש? לא מצאתי איך משנים אבל זה חדש אצלי, ואני ממילא משתמש תמיד באנגלית.Borderline1 כתב:למה אין במי בוקס ממשק נטפליקס בעברית???
קיים ועובד למי שממש חייב את זה...
שיניתי, כאמור בחשבון בווב, וזה לא השפיע במיבוקס. זה כן השפיע באפליקציית נטפליקס על הטלפון.
משה
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
הממשק משתמש ניתן להחלפה דרך הגדרות החשבון שלכם בנטפליקס, וודאי שנתמך במיבוקס.
יש לציין לטובה את ההשקעה האדירה שנטפליקס עשו בלעברת את כל הממשק, הרבה יותר נחמד
יש לציין לטובה את ההשקעה האדירה שנטפליקס עשו בלעברת את כל הממשק, הרבה יותר נחמד
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
כמה הערות:
1. כמו שנאמר - כדי לשנות את הממשק של נטפליקס לעברית צריך להיכנס להגדרות השפה בפרופיל שלכם כאן - https://www.netflix.com/LanguagePreferences
שימו לב שזה פר פרופיל כך שניתן במכשיר אחד לקבל ממשק שפה שונה לכל פרופיל
2. מבדיקה אישית שלי - גם מי בוקס וגם אמזון פייר סטיק תומכים בממשק עברית בנטפליקס
3. היתרון של פייר סטיק ומיבוקס על הכרומקאסט הוא שיש להם שלט. מי שרוצה בנוסף לנטפליקס גם קודי ויוטיוב (ושירותי טלויזיה כמו סלקום וסטינג) אז עדיף את המיבוקס
1. כמו שנאמר - כדי לשנות את הממשק של נטפליקס לעברית צריך להיכנס להגדרות השפה בפרופיל שלכם כאן - https://www.netflix.com/LanguagePreferences
שימו לב שזה פר פרופיל כך שניתן במכשיר אחד לקבל ממשק שפה שונה לכל פרופיל
2. מבדיקה אישית שלי - גם מי בוקס וגם אמזון פייר סטיק תומכים בממשק עברית בנטפליקס
3. היתרון של פייר סטיק ומיבוקס על הכרומקאסט הוא שיש להם שלט. מי שרוצה בנוסף לנטפליקס גם קודי ויוטיוב (ושירותי טלויזיה כמו סלקום וסטינג) אז עדיף את המיבוקס
השאלה מפתיעה אותי.YoYo2582 כתב:@moco
איך עשית Goolge Play Music בישראל????...
זו אחת האפליקציות שבאות מותקנות על המיבוקס, אז הפעלתי אותה.
מכיוון ששאלת ואני מבין לכן, שאמור להיות פה איזה עיניין גיאוגרפי, אז הלכתי עכשיו במחשב
ל https://play.google.com/music ואני רואה מלא מוזיקה לניגון. אולי פשוט חלק מההיצע לא נגיש בארץ ?
משה
אין לי מושג על מה אתה מדבר. ספרת איפה?nangel כתב:@moco
·ספרתי 63 מדינות אבל ישראל לא אחת מהן...
אני ממש לא מתמצא ב Google Play Music. זה פשוט עובד לי. לא ידעתי שזו לא אמור. בכל מקרה אני לא מתווכח עם המציאות. אולי יש להם באג שאני נהנה ממנו...
משה