זקוק להמלצתכם לגבי אנטיוירוס + פיירוול
-
mosheamsalem56
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 354
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
מתלבט בין Kaspersky Internet Security לבין Bitdefender Internet Security
יש אולי המלצות לגביהם ? או משהו אחר ?
יש אולי המלצות לגביהם ? או משהו אחר ?
חתימה חתימתית !
-
mosheamsalem56
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 354
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
·כן WIN10qsub00 כתב:באיזו מערכת הפעלה מדובר?
אם WIN10 אז תסתפק במה שבא איתו, רוב מכריי עובדים ככה בלי בעיות....
באמת ? בלי כלום ?
חתימה חתימתית !
כן בלי כלום....mosheamsalem56 כתב: באמת ? בלי כלום ?...
firewall אין שום טעם להריץ אם אתה בתוך רשת פרטית מאחורי ראוטר (חיבור בבית, עבודה וכו'). בשביל שימוש בלפטופ ברשת ציבורית כן הייתי מפעיל את ה-firewall של windows.
מבחינת מוצרי אבטחה למיניהם, אני לא משתמש בכלום (windows 7 ללא שום מוצר security מותקן...).
לפחות לפני כמה שנים כשעבדתי בתחום, Kaspersky נחשבים הכי טובים מבחינה "טכנית" ומומלץ למי שפרנאויד בנושא. הבעיה שמניסיוני מוצרים כאלה די מציקים (ההודעות שאני נתקלתי תמיד לא היו "אמיתיים" מבחינתי - למי שמבין זה מציק, למי שלא מבין שיכול לתקוע).
לשימוש עסקי או בשביל אנשים שאיכשהו מצליחים להצליח להכניס כל מיני רעות למחשב שלהם (מישהו יכול להסביר איך עושים את זה ובאיזה מקרים באמת יש צורך במוצר security?), הייתי ממליץ על ה-defender של windows (או MSE בגיסאות ישנות של windows) שמניסיוני יחסית לא מציק. בתקווה הוא גם מצליח לתפוס את מה שצריך.
- Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
@mosheamsalem56
· אני ממליץ ללקוחותי ומשתמש בעצמי ב ESET INTERNET SECURITY 11.
אני לא מבין איך משתמש מן השורה יכול להשתמש בתוכנת חלונות עם ההגנה הבסיסית שמספק ה DEFENDER או ה FIREWALL שהם מאוד בסיסיים.
אם אתה גולש בזהירות ואך ורק באתרים ידועים ולא נכנס כלל לאתרים מפוקפקים (פורנו מוזר, הורדת תוכנות פרוצות וכו'), עוד איכשהו אני יכול להבין את השימוש במוצרים המובנים. אבל מספיק שתהיה מחובר לרשת עם מחשבים אחרים שאינם מוגנים בצורה יותר הדוקה, או שבן משפחה לא ינהג בזהירות בשימוש במחשב שלך, ואתה יכול לאכול אותה.
למי שלא מעוניין לרכוש תוכנה בתשלום, אני ממליץ על AVIRA FREE שזאת גם תוכנה טובה, אבל קצת יותר כבדה ומקפיצה פעם-פעמיים ביום פרסומות.
אפשר גם אחת לכמה זמן להציץ במנגנון השוואת ביצועי אנטי וירוס של AV COMPERATIVES :
https://www.av-comparatives.org/tests/r ... factsheet/
· אני ממליץ ללקוחותי ומשתמש בעצמי ב ESET INTERNET SECURITY 11.
אני לא מבין איך משתמש מן השורה יכול להשתמש בתוכנת חלונות עם ההגנה הבסיסית שמספק ה DEFENDER או ה FIREWALL שהם מאוד בסיסיים.
אם אתה גולש בזהירות ואך ורק באתרים ידועים ולא נכנס כלל לאתרים מפוקפקים (פורנו מוזר, הורדת תוכנות פרוצות וכו'), עוד איכשהו אני יכול להבין את השימוש במוצרים המובנים. אבל מספיק שתהיה מחובר לרשת עם מחשבים אחרים שאינם מוגנים בצורה יותר הדוקה, או שבן משפחה לא ינהג בזהירות בשימוש במחשב שלך, ואתה יכול לאכול אותה.
למי שלא מעוניין לרכוש תוכנה בתשלום, אני ממליץ על AVIRA FREE שזאת גם תוכנה טובה, אבל קצת יותר כבדה ומקפיצה פעם-פעמיים ביום פרסומות.
אפשר גם אחת לכמה זמן להציץ במנגנון השוואת ביצועי אנטי וירוס של AV COMPERATIVES :
https://www.av-comparatives.org/tests/r ... factsheet/
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
אכן, הקישור דווקא מחזק את הביטחון המספק שיש בשימוש בדיפנדר.
מעדיף שיהיו יותר false positives מאשר פספוסים, כמו באנטיוירוסים האחרים.
מעדיף שיהיו יותר false positives מאשר פספוסים, כמו באנטיוירוסים האחרים.